Nationale Postcode Loterij

www.postcodeloterij.nl

Ontspanning

Nationale Postcode Loterij folder

Nationale Postcode Loterij folders

advertentie
advertentie

Ontspanning folders

AktieSport Folder

Verloopt over 1 dag
Geldig van 15-09-2020 T/M 28-09-2020

> Folder bekijken

Ontspanning winkels

FOLDER-ONLINE.NL

Over Nationale Postcode Loterij

Folder Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij bestaat al sinds 1989 en een loterij waarbij je postcode je lotnummer is. Steeds als je meespeelt, kun je leuke prijzen winnen en daarnaast steun je ook nog eens 107 goede doelen. Ze maken gebruik van verschillende bekende Nederlanders die als ambassadeurs optreden. Henny Huisman was ooit de eerste en vandaag de dag zijn onder andere George Clooney, Ruud Gullit en Humberto Tan ambassadeurs. De Nationale Postcode Loterij heeft ook leuke acties en deze zijn in de folder online eenvoudig te bekijken. Als je niets wilt missen van de Nationale Postcode Loterij moet je hier dus regelmatig even kijken.

Digitale of papieren folder

Om te bekijken welke acties de Nationale Postcode Loterij nu online heeft, kun je de papieren en online folder bekijken. De papieren folder zit bij de huis-aan-huis folders en komt gewoon bij je in de brievenbus. De digitale variant kun je onder andere op de website www.folder-online.nl vinden. Deze website is 24/7 beschikbaar en kun je dus altijd bezoeken om de nieuwste folder van de Nationale Postcode Loterij te bekijken.

Blijf op de hoogte met de folder

Door regelmatig even naar de folder website te surfen, blijf je steeds op de hoogte van de acties die de Nationale Postcode Loterij heeft lopen. Zodra er een nieuwe folder beschikbaar is van de firma, komt deze ook gelijk op de website te staan. Je weet dus als je naar de site gaat dat je altijd de meest recente acties van de Nationale Postcode Loterij kunt bekijken.