Ontspanning

McDonalds folder

McDonalds folders

advertentie
advertentie

Ontspanning folders

AktieSport Folder

Verloopt over 1 dag
Geldig van 15-09-2020 T/M 28-09-2020

> Folder bekijken

Ontspanning winkels

FOLDER-ONLINE.NL

Over McDonalds

Folder McDonald’s

De fastfoodketen McDonald's is de grootste restaurantketen en heeft bijna 40.000 vestigingen verdeeld over ruim 100 landen. Alle restaurants zijn aangesloten bij de McDonald's Corporation en 70% van de restaurants zijn franchiseondernemingen. Of je nu een lekkere hamburger, happy meal of chicken nuggets wilt scoren bij McDonald's is er voor ieder wat wils. De kwaliteit van de producten zijn goed en worden voor betaalbare prijzen aangeboden. Je kunt even gezellig binnen je eten opeten, maar ook door de McDrive om het mee te nemen. Regelmatig heeft McDonald's leuke acties en in de folder, die online staat, kun je zien welke.

Lopende folder doorbladeren

De acties die McDonald's heeft lopen gelden voor alle restaurants en ook gewoon voor de McDrive natuurlijk. Pak dus wat extra voordeel en geniet van een heerlijke maaltijd met korting van McDonald's. Om te bekijken welke aanbiedingen McDonald's op dit moment heeft lopen, kun je de folder op www.folder-online.nl doorbladeren. Door dit te doen voordat je naar de McDonald's locatie gaat, weet je exact waar je wat geld op kunt besparen. Ook in de app en op de website van McDonald's vind je de lopende acties.

Overzichtelijke folder

Door alle acties van McDonald's in 1 folder te verzamelen blijft het overzichtelijk. Op de folder webpagina staat steeds de meest actuele folder online. Je weet dus als je de website bezoekt dat je de huidige aanbiedingen eenvoudig en snel kunt bekijken. Deze website is overal te bereiken, waar je ook bent en dus heb je altijd toegang tot de laatste McDonald's acties.