Telecom

KPN folders

KPN folders

KPN Folder

Verloopt over 1 dag

Geldig van 21-05-2023 T/M 30-05-2023

> Folder bekijken

advertentie

Telecom folders

Ziggo Folder

Geldig van 09-05-2023 T/M 08-06-2023

> Folder bekijken

Tele2 Folder

Verloopt over 2 dagen

Geldig van 22-04-2023 T/M 31-05-2023

> Folder bekijken

Vodafone Folder

Alleen vandaag nog geldig

Geldig van 03-05-2023 T/M 29-05-2023

> Folder bekijken

advertentie

Telecom winkels

Oude KPN folders

FOLDER-ONLINE.NL

Over KPN

Folder KPN

KPN is de grootste in Nederland als het op telecom neerkomt. Ze hebben verschillende mobiele abonnementen voor je maar ook voor internet, televisie en vaste telefonie ben je bij ze aan het juiste adres. Meer dan 130 winkels zijn er van KPN in ons land te vinden en daarnaast heeft de firma ook nog een webshop. Het ruime assortiment is gevuld met bekende merken mobiele telefoons en je kunt bij ze terecht voor particuliere en zakelijke kwesties. Zo nu en dan doet KPN ook aan leuke acties en deze kun je in de reclamefolder online even doorkijken.

Folder voor winkels en webshop

Er is een papieren en een digitale folder van KPN waar je doorheen kunt bladeren. De folders zijn identiek aan elkaar en de aanbiedingen die erin staan gelden voor de fysieke KPN winkels en ook voor de webwinkel. Als je de papieren folder graag wilt doorbladeren, moet je even bij de huis-aan-huis folders kijken. De folder komt op deze manier gewoon met de post bij je thuis. De online folder is op www.folder-online.nl te bekijken en je hebt deze altijd tot je beschikking.

Huidige en nieuwe folder online

De folder van KPN wordt online steeds geupdate. Zo weet je dat je altijd naar de laatste folder van KPN kijkt wanneer je site bezoekt. Ook als de huidige folder bijna afloopt en er een nieuwe folder uitgebracht wordt, staat deze ook online. Je kunt dan een keuze maken welke aanbiedingen van KPN je wilt gebruiken. Kijk regelmatig even voor de nieuwste folder.