Health City

www.healthcity.nl

Ontspanning

Health City folder

Health City folders

advertentie
advertentie

Ontspanning folders

AktieSport Folder

Verloopt over 1 dag
Geldig van 15-09-2020 T/M 28-09-2020

> Folder bekijken

Ontspanning winkels

FOLDER-ONLINE.NL

Over Health City

Folder HealthCity

HealthCity is een van de meest luxe sportscholen van ons land en is de ideale plek voor een combinatie van sport en ontspanning. Fit blijven is makkelijk bij HealthCity en voor een goede gezondheid is beweging erg belangrijk. Je kunt bij HealthCity terecht voor groepslessen, professionele trainers, persoonlijke service en verschillende wellnessfaciliteiten. Het is dus optimaal trainen en optimaal genieten bij HealthCity. Je kunt er onder andere boksen en yoga lessen volgen en vervolgens heerlijk even naar de sauna. Voor de laatste aanbiedingen van HealthCity moet je de folder op folder-online even doorlezen. Zo ben je op de hoogte van de actuele kortingsacties.

Voordeel met de folder

Op het moment zijn er 9 locaties van HealthCity te vinden in Nederland. Zodra je bij de fitnessclub binnenkomt voel je de motiverende sfeer en kun je optimale comfort genieten tijdens het sporten. Door een compleet aanbod van fitness en wellnessfaciliteiten aan je te bieden, is er altijd wel iets te vinden dat bij je wensen past. Om het allemaal nog iets voordeliger te maken, kun je de folder van HealthCity bekijken. Hierin staan strakke kortingsacties en dit maakt een bezoekje aan HealthCity nog weer leuker.

Folder met bepaalde looptijd

Om goed op de hoogte te blijven van de aanbiedingen van HealthCity zou je regelmatig even www.folder-online.nl kunnen bezoeken. Hier wordt de folder constant up-to-date gehouden en weet je dat je altijd de meest recente folder op je scherm te zien krijgt. De acties in de folder gelden voor alle filialen, maar hebben wel een bepaalde looptijd welke op de folder staat.