XOOON

XOOON folders

XOOON Folder

XOOON Folder

Geldig van 21-03 t/m 24-04

Profiteer nog 28 dagen van deze XOOON Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste XOOON aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
XOOON Folder

XOOON Folder

Geldig van 18-09 t/m 31-03

Profiteer nog 4 dagen van deze XOOON Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste XOOON aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

XOOON aanbiedingen

Divan Puglia

Geldig t/m 24-04-2024

Divan Puglia

Geldig t/m 24-04-2024

XXL Opstelling Fiskardo

Geldig t/m 24-04-2024

XXL Opstelling Fiskardo

Geldig t/m 24-04-2024

Boekenkast Helsinki

Geldig t/m 24-04-2024

Boekenkast Helsinki

Geldig t/m 24-04-2024

Draaifauteuil Noora

Geldig t/m 24-04-2024

Draaifauteuil Noora

Geldig t/m 24-04-2024

Bergkast Capella

Geldig t/m 24-04-2024

Bergkast Capella

Geldig t/m 24-04-2024

Designstoel Lexi

Geldig t/m 24-04-2024

Designstoel Lexi

Geldig t/m 24-04-2024

Designsofa Puglia

Geldig t/m 24-04-2024

Designsofa Puglia

Geldig t/m 24-04-2024

Poef Zach / Zayna

Geldig t/m 24-04-2024

Poef Zach / Zayna

Geldig t/m 24-04-2024

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Furnea
Kwantum
Leen Bakker
Jysk
IKEA
Pronto Wonen
Profijt Meubel
Woonboulevard Poortvliet XXL
Rivièra Maison
House for Interior
Trendhopper
vtwonen
fonQ
De Bommel Meubelen
Beter Bed
XOOON
Flying Tiger
Dille & Kamille

Populaire folders

Populaire XOOON winkels

XOOON weetjes en feiten

  1. De eerste tekenen van het merk XOOON waren vanaf 1968 zichtbaar
  2. In eerste instantie startte XOOON als de producent van stalen buismeubelen
  3. Sinds 2011 draagt dit bedrijf officieel de naam XOOON
  4. Bij XOOON ben je aan het juiste adres voor design meubelen
  5. Bij XOOON is men ervan overtuigd dat je blij kunt worden van jouw interieur
  6. Via de website van XOOON kun je veel inspiratie op doen dankzij het lookbook
  7. Met de nieuwsbrief van XOOON blijf je op de hoogte van de nieuwste producten en aanbiedingen
  8. In het aanbod van XOOON zijn onder meer Banken, stoelen en kasten te vinden
  9. XOOON is actief op Facebook, YouTube, Instagram en Pinterest
  10. In het logo van XOOON zijn twee kleuren zichtbaar; rood en een grijze tint
  11. De verkooppunten van XOOON zijn in alle provincies van ons land te vinden
  12. Via de website van XOOON kun je een persoonlijke afspraak maken voor in één van de winkels
  13. Bij XOOON kun je – samen met een specialist – een compleet 3D interieurontwerp maken
  14. Bij XOOON kun je ook op stijlen shoppen, zoals bijvoorbeeld Scandinavisch, minimalistisch en industrieel
  15. Via de website van XOOON kun je veel inspiratie op doen, ook over de verschillende stijlen
  16. De slogan van XOOON luidt ‘betaalbaar design’
  17. In het aanbod van XOOON zijn ook veel woonaccessoires te vinden, zoals vloerkleden en wanddecoratie
  18. De klantenservice van XOOON is bereikbaar via een online contactformulier
  19. Met een MY XOOON account kun je makkelijker en sneller shoppen
  20. Naar eigen zeggen vind je in het aanbod van XOOON alleen ‘de beste producten’
  21. Bij XOOON ben je ook aan het juiste adres voor het kopen van allerlei soorten verlichtingen
  22. In de online folder van XOOON vind je de huidige aanbiedingen en nieuwste trends
  23. De actuele collecties van XOOON zijn altijd gebaseerd op de huidige trends
  24. Iedereen binnen de XOOON organisatie wordt als belangrijk gezien, van de verkopers tot aan de bezorgers van de meubelen
  25. Alle meubelen van XOOON worden op een ambachtelijke manier gefabriceerd
  26. Bij het ontwerpen van meubelen maakt XOOON alleen van pure materialen gebruik
  27. Alle meubelen – en accessoires – worden door XOOON met een perfectionistisch oog voor detail ontworpen
  28. Via de website van XOOON kun je alle verkooppunten in ons land vinden
  29. Met het CARE+ plan van XOOON geniet je van 7 jaar garantie op de meubelen
  30. Bij XOOON ben je ook aan het juiste adres voor het onderhouden/reinigen van allerlei soorten meubelen

Tips voor XOOON korting

Xooon folder

Xooon is in 2011 ontstaan onder de naam Habufa. Het is een familiebedrijf met drie meubelmerken én een eigen decoratiemerk. Bij Xooon geloven ze dat je gelukkig wordt van een interieur dat je persoonlijkheid weerspiegelt. Je huis is pas echt goed ingericht, wanneer de inrichting past bij jou als persoon. Bij Xooon laten ze graag zien hoe dat mogelijk is. Het bedrijf heeft een eigenzinnige meubelcollectie en geeft graag advies over hoe jij je woonkamer, slaapkamer of gehele huis kunt inrichten. Daarbij bepaal je natuurlijk wel zelf welke stijl je het mooist vindt. Wees creatief en durf anders te zijn, is wat Xooon adviseert. Dankzij de betaalbare designmeubels van dit bedrijf gaat dat vast en zeker lukken.

De folder van Xooon

De folder van Xooon is doorgaans erg vrolijk, kleurrijk en toch stijlvol. De layout is opgedeeld in verschillende vlakken om overzicht te creëren. De producten en meubels die afgebeeld zijn, worden in verschillende kleuren getoond. De prijzen van de producten zijn niet overdreven opvallend afgebeeld. Dat zou ook niet goed passen bij de stijl van Xooon. Toch is het direct duidelijk wat de prijzen zijn en welke aanbiedingen van toepassing zijn op de verschillende producten in de folder.

Een groot assortiment aan betaalbare meubels

Xooon maakt haar meubelen met zorg en aandacht. Ambachtelijk handwerk speelt een grote rol in de productie en de afwerking van die meubels. Daarbij staat kwaliteit altijd bovenaan. Producten worden na het ontstaan dan ook nauwkeurig en zorgvuldig gecontroleerd op de kwaliteit van de constructie, kleur en eventuele materiaalfouten. Daardoor weet je dat meubels van Xooon je geld waard zijn. Er wordt overigens zoveel mogelijk gewerkt met pure, natuurlijke materialen. Denk hierbij aan hout, leder, metaal, textiel, beton, glas en fineer. Door deze unieke manier van produceren zijn de meubels die bij Xooon gemaakt worden net even anders dan anders en daardoor vrij uniek!

Scherpe aanbiedingen, ook buiten de folder om

Wanneer je winkelt bij Xooon, dan weet je dat je waar krijgt voor je geld. Toch is dit bedrijf niet bang om af en toe te stunten met haar prijzen, ook buiten de folder om. Op de website vind je de meest actuele aanbiedingen terug. Onder de categorie ‘producten’ is een kopje met de tekst ‘outlet’ te vinden, waar alle producten te zien zijn die in de aanbieding zijn. Daar kun je eventueel ook aangeven dat een product snel leverbaar moet zijn, zodat zelfs de meest ongeduldige klanten direct slagen. Ook kun je bij de filters aangeven welke woonstijl en prijs je voorkeur hebben.

Kies op stijl

Uiteraard bepaal je altijd zelf welke stijl het best past bij jouw huis. De stylisten van Xooon helpen je wel graag met advies over de laatste trends en de kleurencombinaties die daarbij horen. De meubels van Xooon zijn altijd fris, spannend en eigenwijs. Het is aan jou om te kiezen wat je daaruit het mooist vindt. Het zijn namelijk allemaal unieke ontwerpen met een uitgesproken karakter. De ontwerpen zijn geïnspireerd op invloeden uit alle windstreken en vertegenwoordigen daardoor het moois uit alle gebieden van de wereld. De designers van Xooon hebben oog voor detail en willen alleen het meest perfecte meubelstuk voor jou op de markt brengen.

Inspiratie opdoen op de website

Weet je nog niet zo goed waar je naar op zoek bent of vind je het gewoon leuk om even rond te kijken op de website van Xooon? Inspiratie genoeg! Klik bovenaan op de website op de categorie ‘inspiratie’ en ontdek interessante blogartikelen op het gebied van interieur en inrichting, de laatste trends en nog veel meer. Er staan ook zeer waardevolle tips tussen die je direct kunt toepassen in je eigen huis. En wist je dat Xooon een eigen Lookbook heeft dat maar liefst 156 pagina’s dik is? Wie nog niet voldoende inspiratie gevonden had, zal dat in het Lookbook alsnog ontdekken. Meld je ook vooral aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom Xooon.

Neem contact op met de klantenservice

Bij Xooon helpen de medewerkers je graag om je huis in te richten zoals jij dat wilt. Zij geven suggesties, jij bepaalt je stijl. Combineer je smaak dan ook met de betaalbare designmeubelen van Xooon. Het team staat dan ook altijd voor je klaar om je te helpen, wanneer je daar behoefte aan hebt. Wil je de meubels eerst even zien, aanraken en uitproberen? Kom dan naar een van de vestigingen. Xooon heeft 156 winkels door heel Europa, dus de meubels zijn altijd in de buurt. Uiteraard kun je via de website ook contact opnemen met de klantenservice om je vragen te stellen en advies in te winnen.

Over XOOON

Wil je graag jouw huis conform de laatste trends inrichten? En wil je daar niet de hoofdprijs voor te hoeven betalen? Dat is mogelijk; met alle dank aan Xooon. Bij Xooon vind je trendy meubelen tegen betaalbare prijzen. Deze meubelen zijn uiteraard allemaal afgestemd op de meest recente trends.

In Nederland heeft Xooon ruim 40 locaties waar je de producten kunt bekijken en kunt kopen. Deze vestigingen zitten over het hele land verspreid, zodat er ongetwijfeld ook één bij jou in de buurt zit. Het is via de webshop niet mogelijk om producten online te bestellen. Je kunt via de webshop echter wel een bestelling plaatsen bij één van de vestigingen. In dat geval kan je een afspraak maken bij één van de vestigingen.

Overigens is het zo dat niet alle vestigingen ook daadwerkelijk van Xooon zijn. Nee, Xooon maakt gebruik van een dealernetwerk. Voor vragen/opmerkingen/suggesties kan je dan ook het beste contact opnemen met de dichtstbijzijnde vestiging.

Via de website van Xooon is het wél mogelijk om inspiratie op te doen. Via het menu-item ‘inspiratie’ word je doorgeleid naar een pagina vol met foto’s en leuke blogartikelen. Door naar deze foto’s en blogartikelen te kijken, kan je inspiratie op doen voor je eigen inrichting. Vervolgens kan je de producten van Xooon op hun website bekijken en in één van de vestigingen aanschaffen. Daarbij heb je de keus uit onder andere banken, stoelen, tafels, verlichting en woonaccessoires.

Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen van Xooon? Via hun website kan je de folder van Xooon bekijken. Voor vragen over verzending, retourneren en overige belangrijke zaken kan je het beste contact opnemen met de dichtstbijzijnde vestiging.