Vero Moda

Vero Moda folders

Vero Moda Folder

Vero Moda Folder

Geldig van 20-03 t/m 10-04

Profiteer nog 13 dagen van deze Vero Moda Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Vero Moda aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Suitable
Zeeman
Bristol
Zalando
H&M
Michael Kors
Ulla Popken
Norah
Mango
Topshop
Bonita
ABOUT YOU
Accessorize
Bonprix
ZARA
Wolford
Primark
C&A

Populaire folders

Populaire Vero Moda winkels

Vero Moda weetjes en feiten

  1. De oprichter van Vero Moda is Troels Holch Povlsen
  2. Vero Moda is in een klein plaatsje op het vasteland van Denemarken ontstaan
  3. Vero Moda is onderdeel van Bestseller Group; een holding die meerdere modemerken in haar bezit heeft
  4. Vero Moda heeft winkels en werknemers over de hele wereld
  5. Bij Vero Moda is eenvoud altijd een belangrijk kenmerk geweest
  6. Vero Moda is al sinds 1987 een merk voor de modieuze, jonge vrouwen
  7. Vero Moda heeft een eigen app die te downloaden is in de App Store of via Google Play
  8. Je kunt je aanmelden bij de Vero Moda club, waarna je 10% korting ontvangt
  9. Bij dit modebedrijf kun je naar hartenlust shoppen via de webshop
  10. Het is niet mogelijk om je online bestelling te annuleren bij Vero Moda
  11. Vero Moda heeft altijd een ‘sale’ afdeling, zowel in de winkel als online
  12. De partners van Vero Moda voor het leveren van de bestellingen zijn PostNL en DHL
  13. Bij een bestelling boven de € 50,- wordt er door Vero Moda geen verzendkosten in rekening gebracht
  14. Bij een bestelling onder de € 50,- rekent Vero Moda € 3,95 aan verzendkosten
  15. De levertijd van Vero Moda is 2 tot 3 werkdagen
  16. Vero Moda heeft een magazijn in Polen gevestigd; vanuit dit magazijn worden alle pakketten verstuurd
  17. Vanaf het moment dat je je bestelling ontvangen hebt, heb 100 dagen de tijd om artikelen te retourneren
  18. Door het retourlabel dat je standaard bij je bestelling ontvangt, is de retournering volledig gratis
  19. Je kunt via de chat op de website, mail of Whatsapp contact opnemen met de klantenservice van Vero Moda
  20. Als lid van de customer club ontvang je allerlei speciale aanbiedingen, nieuws en kortingsacties
  21. Op de website van Vero Moda kun je eenvoudig een account aanmaken, waarmee het plaatsen van bestellingen makkelijker wordt
  22. Door het gehele land verspreid heeft dit modebedrijf winkels weten te open
  23. Vero Moda is te vinden op de social mediakanalen Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube
  24. Vero Moda verkoopt sinds enige tijd ook zwangerschapskleding
  25. In het aanbod van Vero Moda zijn uitsluitend kleding en fashionitems voor vrouwen te vinden
  26. Op de website vind je een compleet overzicht van alle vestigingen in ons land
  27. Op de website kun je een verlanglijstje aanmaken, waarna je de gewenste producten makkelijk later kunt bestellen
  28. Ook voor vrouwen met een maatje meer biedt Vero Moda leuke kledingitems aan
  29. In de webshop van dit modebedrijf kun je uit tal van betaalmethoden kiezen

Tips voor Vero Moda korting

Vero Moda folder

Het merk Vero Moda is in het leven geroepen door Troels Holch Povlsen en vindt haar origine in Denemarken. Een landgenoot van de oprichter liep met een shirt waar Vero Moda op geschreven stond en koos de naam voor z’n nieuwe modebedrijf. De firma is in handen van Bestseller en dit is een Deens kledingbedrijf ook opgericht door Povlsen. Vero Moda was 1 van de eerste merken die binnen de Bestseller-organisatie haar kleding lijnen lanceerde. Tegenwoordig is het bedrijf een wereldwijd en succesvol familiebedrijf geworden en vind je winkels van het merk over de hele wereld om jou van de mooiste en hipste kleding te kunnen voorzien.

Eenvoud

Doordat Vero Moda constant ambitie blijft tonen, zelfvertrouwen heeft en een bepaalde stijl uitdraagt, is het modemerk zo succesvol. Voor de organisatie is eenvoud in de collecties altijd een centraal punt als het op ontwerpen aankomt. Ze hebben jarenlang ervaring op kunnen doen en weten precies dankzij deze kennis hoe ze jou als klant precies moeten leveren wat je zoekt. Al vanaf 1987 is het merk er voor modieuze jonge generaties en bieden ze je de laatste trends voor een mooie betaalbare prijs en kleding met goede en fijne pasvormen. Dit is waarom Vero Moda het zo goed blijft doen, het blijft constant inspelen op de wensen van haar klanten.

Modieus

Al meer dan 30 jaar maakt Vero Moda mode voor vrouwen en bieden stijlvolle outfits aan voor verschillende gelegenheden. Of je nu een casual avondje met vrienden doorbrengt, naar een chique diner moet of een bruiloft, het assortiment van Vero Moda is zo breed dat er altijd wel wat te vinden is voor je. De ontwerpers van het merk houden alle modetrends nauwlettend voor je in de gaten om dit vervolgens toe te passen op de eigen kledinglijnen. Dit houdt in dat hoewel je mee kunt gaan met de laatste trends, je toch altijd de huisstijl van het merk terug kunt vinden. Zo blijft Vero Moda dicht bij haarzelf en gaat het toch met de tijd mee.

Winkels

Als je graag de kleding van het merk wilt shoppen, kun je in verschillende winkels terecht. Zo zijn er gewone winkels van Vero Moda zelf te vinden en zijn er ook verkooppunten. Een bezoekje in de winkel staat garant voor een welkom en relaxt gevoel. Je kunt in de winkel zelf heerlijke rondsnuffelen en zo vinden wat je mooi vindt. Daarnaast staat de verkoopmedewerkers ook voor je klaar om je te helpen wanneer je dit wilt. Ze kennen het assortiment als hun broekzak en weten precies wat waar ligt. Daarnaast hebben ze een goed gevoel voor mode en stijl en kunnen ze je dus ook adviseren.

Nieuwe outfit

Als je bijvoorbeeld niet goed weet wat je zoekt en inspiratie nodig bent, is een bezoek aan de winkel een goed plan. Ook kun je de medewerkers van de winkels om assistentie vragen. Ze weten precies welke kledingstukken mooi met elkaar combineren en kunnen je daarom helpen een geheel nieuwe outfit uit te zoeken. Tevens hebben ze veel verstand van maten en kunnen ze je helpen de juiste maat te vinden. Je weet dat je van de medewerkers van Vero Moda altijd een eerlijke mening krijgt en daar heb je toch het meest aan. Daarnaast is het ook gewoon belangrijk dat je je goed voelt in de kleding, dus ga ook op je eigen gevoel af.

Webwinkel

Als je liever online winkelt, kan dat ook op de website van Vero Moda. Deze site is namelijk ook een webshop en het complete assortiment is hier ook gewoon te vinden. Het is mogelijk om simpelweg per categorie te winkelen en door er 1 te kiezen komen alle artikelen gewoon in beeld. Je kunt deze vervolgens filteren op bijvoorbeeld kleur, maat en prijs en zo alleen de items die je zoekt tevoorschijn laten komen. De prijs staat overal bij, dus je weet ook direct of het binnen je budget valt.

Updates en folder

Als je graag wat korting wilt, kun je even bij het kopje sale kijken. Hier staan alle aanbiedingen bij elkaar en kun je deze gewoon in de webshop bestellen. Door je aan te melden voor de Vero Moda Club, krijg je speciale VIP-aanbiedingen, updates over collecties en ook toegang tot pre-sales. Je kunt ook op de hoogte blijven van alles omtrent Vero Moda op Social Media accounts als Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube. Hier plaatst het modemerk ook het laatste nieuws en lopende aanbiedingen. Daarnaast laat Vero Moda ook een folder samenstellen met de meest actuele aanbiedingen. Deze folder kun je bekijken op bijvoorbeeld 1Folders.nl.

Over Vero Moda

Bij welke modeketen koop jij graag je kleding? Veel Nederlandse vrouwen zijn fan van de Vero Moda. Dat durven wij te stellen, aangezien dit bedrijf het relatief goed doet in ons landje. Dat is onder andere terug te zien aan de vele vestigingen van het merk. De winkels van Vero Moda zijn te vinden in ontzettend veel steden in het land.

Daarnaast kan je ook het gehele assortiment vinden in de webshop van het merk. Binnen de webshop heb je de keus uit allerlei categorieën, waaronder rokken, schoenen, accessoires, jassen, jurken en overhemden. Alle kledingstukken voor de modieuze vrouw zijn bij Vero Moda te verkrijgen.

In de online webshop kan je overigens ook regelmatig op de hoogte blijven van de aanbiedingen. De kleding van Vero Moda is over het algemeen betaalbaar en dat geldt zeker voor de sale items.

Op Social Media is Vero Moda behoorlijk actief. Je komt ze tegen op Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube. Via die kanalen is het dan ook mogelijk om in contact te komen met het bedrijf. Uiteraard kan je ook op andere manieren in contact komen met de klantenservice. Je kunt de klantenservice bereiken via 020 4564570 of via een online contactformulier.

Plaats je een bestelling bij Vero Moda? Dan wordt de bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen bij je thuis bezorgd. Indien je voor meer dan 50 euro een bestelling plaatst, zijn de verzendkosten volledig gratis. Bestel je voor minder dan 50 euro, dan betaal je 3,95 euro aan verzendkosten. Het retourneren van items waar je niet tevreden over bent, is volledig gratis. Je moet hiervoor wel de retourinstructies van het merk voor volgen. Deze retourinstructies worden tijdens de bezorging meegeleverd en zijn eveneens online te vinden. Het is overigens ook mogelijk om de artikelen in één van de Vero Moda winkels te retourneren.