Trendhopper

Trendhopper folders

Trendhopper Folder

Trendhopper Folder

Geldig van 24-03 t/m 21-04

Profiteer nog 24 dagen van deze Trendhopper Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Trendhopper aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Trendhopper aanbiedingen

Nizan Hoekbank In Actiestof Wave

Geldig t/m 21-04-2024

Nizan Hoekbank In Actiestof Wave

Geldig t/m 21-04-2024

Turin U-bank In Actiestof Lucca

Geldig t/m 21-04-2024

Turin U-bank In Actiestof Lucca

Geldig t/m 21-04-2024

Moby Vloerkleed -10%

Geldig t/m 21-04-2024

Moby Vloerkleed -10%

Geldig t/m 21-04-2024

Damon Vloerkleed -10%

Geldig t/m 21-04-2024

Damon Vloerkleed -10%

Geldig t/m 21-04-2024

Mace Vloerkleed -10%

Geldig t/m 21-04-2024

Mace Vloerkleed -10%

Geldig t/m 21-04-2024

Than Vloerkleed -10%

Geldig t/m 21-04-2024

Than Vloerkleed -10%

Geldig t/m 21-04-2024

Moby Vloerkleed

Geldig t/m 21-04-2024

Moby Vloerkleed

Geldig t/m 21-04-2024

Than Vloerkleed -10%

Geldig t/m 21-04-2024

Than Vloerkleed -10%

Geldig t/m 21-04-2024

Nate Vloerkleed -10%

Geldig t/m 21-04-2024

Nate Vloerkleed -10%

Geldig t/m 21-04-2024

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Furnea
Kwantum
Leen Bakker
Jysk
IKEA
Pronto Wonen
Profijt Meubel
Woonboulevard Poortvliet XXL
Rivièra Maison
House for Interior
Trendhopper
vtwonen
fonQ
De Bommel Meubelen
Beter Bed
XOOON
Flying Tiger
Dille & Kamille

Populaire folders

Populaire Trendhopper winkels

Trendhopper weetjes en feiten

  1. Bij Trendhopper ben je aan het juiste adres voor interieuritems en woonaccessoires
  2. Het logo van Trendhopper bestaat uit alleen de lettercombinatie ‘th’
  3. Al in 1982 werd het bedrijf Trendhopper opgericht door zes meubeldetailisten
  4. Sinds 2012 is Trendhopper onderdeel van Interieur Partner Ring / VME Nederland B.V.
  5. Met de online nieuwsbrief van Trendhopper blijf je op de hoogte van de nieuwste producten en aanbiedingen
  6. Door de jaren heen heeft Trendhopper vestigingen in heel Nederland weten te openen
  7. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij Trendhopper terecht
  8. In de webshop van Trendhopper zijn zes categorieën te vinden: Wonen, Eten, Slapen, Woondeco, Verlichting en Merken
  9. Trendhopper werkt alleen samen met de beste merken; de producten uit het aanbod zijn dan ook van de hoogste kwaliteit
  10. Via de website kun je ook de actuele folder van Trendhopper inzien
  11. Via de website van Trendhopper kun je een hoop inspiratie op doen en veel tips vinden
  12. Trendhopper is te volgen via Facebook, Instagram en Pinterest
  13. Met de Trendhopper cadeaukaart weet je een leuk cadeau te geven
  14. De hoogte van de verzendkosten zijn bij Trendhopper afhankelijk van de afmetingen van de bestelde artikelen
  15. Jaarlijks komt Trendhopper met meerdere collecties op de proppen
  16. De klantenservice van Trendhopper is op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur te bereiken op telefoonnummer 035 24 00 333
  17. Via de website van Trendhopper kun je ook een online contactformulier invullen
  18. Het retourneren van producten is mogelijk binnen een periode van 14 dagen; in een Trendhopper vestiging is dit volledig gratis
  19. De winkels van Trendhopper zijn onder meer in Breda, Assen, Groningen, Rotterdam, Huissen, Veenendaal, Wolvega, Zoeterwoude en Zwolle gevestigd
  20. De producten van Trendhopper zijn regelmatig in de tv programma’s van vtwonen te zien
  21. In het aanbod van Trendhopper zijn producten in allerlei woonstijlen te vinden; van Industrieel tot aan Scandinavisch
  22. Ook voor onderhoud en reiniging van meubelen ben je bij Trendhopper aan het juiste adres
  23. Trendhopper maakt gebruik van een franchiseformule, waarbij van centrale inkoop geprofiteerd wordt
  24. In de webshop van Trendhopper betaal je met iDeal of een Mastercard
  25. Bij Trendhopper kun je ook betalen met de Trendhopper cadeaukaart of met de Huis & Tuin Cadeaukaart
  26. Coco Maison, Gusta en Hartman zijn enkele merken die in het aanbod van Trendhopper te vinden zijn
  27. Met de zoekfunctie in de webshop van Trendhopper vind je snel de gewenste producten
  28. Trendhopper stunt regelmatig met aanbiedingen; deze zijn in de webshop in de categorie ‘Deals!’ te vinden

Tips voor Trendhopper korting

Trendhopper folder

Wil je je woning eens een nieuw interieur geven maar weet je niet goed waar te beginnen of wat je stijl is en wat er goed bij je huis past? Dan kun je online altijd terecht voor de nodige tips en tricks en kun je inspiratie opdoen door de inrichting in andere huizen te bekijken of een kijken te nemen bij een woninginrichter. Ook bij Trendhopper kun je bekijken wat er allemaal te koop is en wat er hip is op een bepaald moment.

Speciale deals bij Trendhopper

Trendhopper verkoopt producten om je woning mee in te richten zoals meubels voor ieder vertrek, accessoires en verlichting. De artikelen kun je allemaal zelf bij elkaar zoeken zodat het een mooi geheel wordt in je interieur. Op die manier past alles ook goed bij elkaar. Heb je te maken met een wat beperkt budget dan kun je bij Trendhopper toch leuke dingen vinden. Op de website vind je speciale deals waarbij je bijvoorbeeld een artikel gratis krijgt als je er meer van tegelijk aanschaft of waarbij artikelen die uit de collectie gaan met fikse korting worden aangeboden.

Folder van Trendhopper met aanbiedingen

Daarnaast brengt Trendhopper een folder uit met artikelen met korting. De folder kun je tussen de papieren folders vinden die huis-aan-huis verspreid worden maar als je deze niet krijgt kun je de folder ook online raadplegen op de website van Trendhopper zelf. Je kunt op de site gewoon door de folder heen bladeren zodat je niks mist. De folder heeft een geldigheidsduur van vier weken en er staat altijd duidelijk vermeld wanneer deze geldig is. Je kunt de folder ook bekijken via een app op je telefoon waarmee je meerdere folders kunt zien.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Trendhopper

Als je graag op de hoogte wilt blijven van alle trends, acties en nieuwe artikelen van Trendhopper kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Geef hiervoor je gegevens door via de website zodat je regelmatig de nieuwsbrief in je eigen mailbox kunt verwachten. Trendhopper is actief op social media zodat je het bedrijf tevens kunt volgen op Facebook, Instagram en Pinterest.

Sparen voor korting met stempels

Als je ervoor kiest te winkelen in een van de vestigingen van Trendhopper kun je sparen voor korting met een speciale stempelkaart. Bij iedere besteding van €20,- krijg je een stempel waarmee je kunt sparen voor maximaal €25,- shoptegoed voor accessoires. De stempelkaart is filiaalgebonden en kun je alleen in dezelfde vestiging gebruiken. Je krijgt geen stempels als je aankopen doet via de webshop.

Alle informatie over producten in de webshop

Bij Trendhopper kun je winkelen in de webshop. Als je op een bepaald artikel klikt krijg je alle informatie die erover beschikbaar is te zien. Bepaalde producten beginnen met een startprijs omdat ze met diverse accessoires uit te breiden zijn. Heb je het product compleet dan kun je meteen zien wat dit je gaat kosten. De bestelling betaal je altijd veilig en dit kun je op diverse manieren doen.

Vestigingen van Trendhopper

Als je iets besteld hebt bij Trendhopper kun je dit thuis laten bezorgen zodat je er zelf geen omkijken naar hebt maar er ook voor kiezen de bestelling zelf op te halen bij een van de vestigingen van de woninginrichter. Trendhopper heeft bijna 20 vestigingen die verspreid zijn over Nederland. Als je wilt weten waar de dichtstbijzijnde vestiging voor jou is kun je het kaartje raadplegen op de website maar staan ook alle vestigingen erop vermeld. Klik je op een specifieke vestiging dan krijg je de adresgegevens en openingstijden te zien en kun je op een kaartje zien waar het filiaal precies is en hoe je er komt.

Inspiratie opdoen in een van de vestigingen

Als je liever eerst een bepaald product wilt bekijken of uitproberen kun je daarvoor natuurlijk altijd in een van de vestigingen van Trendhopper terecht. Je kunt er inspiratie opdoen en bekijken hoe bepaalde meubels en accessoires ogen in een opstelling of bepalen of je dat mooi vindt en hoe het in jouw woning zou staan. Daarnaast kun je er met al je vragen terecht bij een van de medewerkers.

Inspiratie opdoen op de website

Inspiratie kun je ook opdoen op de website van Trendhopper. Je vindt er tal van onderwerpen die over de inrichting van je woning gaan en waarmee je ideeën kunt opdoen voor je eigen huis en op de hoogte blijft van de laatste woontrends. Zo kun jij je huis hip inrichten volgens de laatste trend en alles bijpassend bij elkaar zoeken.

Over Trendhopper

Trendhopper is een franchiseformule waar jij eigenlijk alles kunt vinden voor jouw woning. Door de jaren heen is dit bedrijf aanzienlijk gegroeid. Momenteel heeft Trendhopper vestigingen in Amersfoort, Assen, Breda, Cruquius, Den Bosch, Eindhoven, Groningen, Heerlen, Huissen, Oldenzaal, Rotterdam, Sliedrecht, Veenendaal, Venlo, Wolvega, Zoeterwoude en Zutphen. We kunnen dus wel stellen dat het bedrijf inmiddels behoorlijk verspreid is over Nederland.

Voor wat betreft de producten richt Trendhopper zich voornamelijk op wonen. Het accent bij deze formule ligt op inspirerende woonideeën en nieuwe woontrends. Wanneer jij één van de vestigingen bezoekt, valt je al snel op dat Trendhopper vriendelijke, inspirerende en eigentijdse winkels heeft. Je treft er ten eerste veel trendy producten aan. Daarnaast hoef jij niet bang te zijn dat je altijd dezelfde producten tegenkomt. De collectie van Trendhopper is namelijk ontzettend uitgebreid en wisselt uiteraard ook regelmatig.

In de verschillende vestingen van Trendhopper kun je terecht voor de complete inrichting van jouw woning. Zo vind je er bijvoorbeeld banken, fauteuils, kasten en tafels. Wil jij een compleet nieuwe keuken hebben? Ook dan ben je bij Trendhopper aan het juiste adres. Jij kunt hier zelfs in vier simpele stappen jouw keuken ontwerpen. Daarnaast tref je ook verschillende accessoires en verlichting aan. Trendhopper werkt met een groot aantal bekende merken, waardoor jij zeker weet dat je mooie en degelijke spullen krijgt voor jouw geld.

Zit er geen Trendhopper bij jou in de buurt? Niet getreurd, want via de website van deze keten kun jij namelijk ook nagenoeg alle producten aanschaffen die in de winkels worden aangeboden. Je voegt ze simpelweg toe aan je winkelmandje, rekent af en de spullen worden aan huis afgeleverd. Net als in de winkels van Trendhopper kom jij op de site ook geregeld aanbiedingen en leuke acties tegen. Hierdoor kun jij flink besparen op de inrichting van jouw woning. Daarnaast kun je kortingscodes gebruiken om nog goedkoper te shoppen bij Trendhopper.