Shoetime

Shoetime folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Shoetime

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Scapino
MooieSchoenen.nl
Silhouette schoenen
Shoe Club
Shoelia
Mascolori
Stoute Schoenen
TMS
Foot Locker
Ziengs
vanHaren
Schuurman Schoenen
Shoetime
Omoda
Ecco
Birkenstock
Sneakers
Vamos Schoenen

Populaire folders

Populaire Shoetime winkels

Shoetime weetjes en feiten

  1. Shoetime is een winkelketen met verschillende winkels in ons land
  2. Deze schoenenketen is gespecialiseerd in schoenen en tassen
  3. Voor het uitgebreide aanbod werkt men samen met de beste werken
  4. De winkels van Shoetime zijn voornamelijk te vinden in Noord-Brabant en Limburg
  5. Het hoofdkantoor van Shoetime is in de plaats Panningen gevestigd
  6. Voor het gehele gezin kun je bij deze aanbieder de gewenste schoenen kopen
  7. Op de website kun je uit meerdere betaalmethoden kiezen
  8. Zodra de bestelling bij Shoetime bevestigd is, wordt de bestelling binnen twee werkdagen verstuurd
  9. Bij een bestelling met een minimaal bestelbedrag van € 49,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht
  10. Shoetime is sinds 2016 gefuseerd met Durlinger
  11. Durlinger en Shoetime zijn samengevoegd tot de Durlinger Shoetime Group
  12. Inmiddels werken bij Durlinger Shoetime Group meer dan 400 mensen
  13. Op de website van Shoetime kun je eenvoudig zoeken naar de dichtstbijzijnde winkel
  14. Via de nieuwsbrief informeert Shoetime je over nieuws, kortingsacties en tips
  15. Je kunt Shoetime volgen op de sociale mediakanalen Facebook en Instagram
  16. De klantenservice van Shoetime is op werkdagen bereikbaar van half 9 tot half 6
  17. De klantenservice van Shoetime is zowel per mail als telefonisch bereikbaar
  18. Shoetime verstuurt alle pakketjes met haar partner Post NL
  19. Op de website van Shoetime is altijd een afdeling ‘Sale’ te vinden
  20. Shoetime biedt tot uiterlijk 6 maanden na aankoopdatum garantie op online aankopen
  21. Op de website kun je verschillende onderhoudstips vinden
  22. Het retourneren van artikelen is in een winkel altijd gratis
  23. Bij Shoetime kun je ook online bestelde artikelen ruilen
  24. Bij iedere aankoop die je bij Shoetime doet, spaar je 5% van het aankoopbedrag
  25. Bij een spaarsaldo vanaf € 10,- heb je letterlijk € 10,- gespaard
  26. Je spaarsaldo kun je verzilveren bij je eerstvolgende aankoop in een winkel
  27. In jouw account op de website van Shoetime kun je je spaarsaldo checken
  28. Op de website van Shoetime staat een maattabel waarmee je je schoenmaat kan bepalen
  29. Op de website van Shoetime kun je eenvoudig een account aanmaken
  30. De webshop van deze firma beschikt over de gewenste keurmerken
  31. In het aanbod van deze firma zijn ook meer en meer accessoires te vinden
  32. De slogan van deze firma is een eenvoudige: ‘Altijd de laagste prijs’
  33. In deze webshop van Shoetime kun je de gewenste producten in je verlanglijstje plaatsen
  34. Over de webshop van deze aanbieder zijn online meer dan 1700 beoordelingen geplaatst
  35. Deze firma stunt regelmatig met flinke aanbiedingen op haar producten

Tips voor Shoetime korting

Shoetime folder

Het Nederlandse Shoetime is een winkelketen op het gebied van schoenen en telt 34 winkels in het zuiden van ons land. Het hoofdkantoor is gevestigd in Panningen en in Venlo in 1974 was 1 van de eerste filialen van het bedrijf gevestigd. Voor Shoetime is het belangrijk dat je waar voor je geld krijgt en daarom is de gedachtegang dan ook value for money. Je weet dat wanneer je bij Shoetime items koopt dat deze van kwaliteitsvolle materialen zijn gemaakt en daarnaast voor een zeer aantrekkelijke prijs aangeboden worden. Je kunt er terecht voor verschillende merken, waarvan er zowel bekende en minder bekende het assortiment bekleden.

Voor het hele gezin

Bij Shoetime kun je terecht voor schoenen met verschillende budgetten. Je kunt er bekendere merken zoals Tamaris, Ecco, Rieker, Skechers en Marco Tozzi krijgen en ook Puma en Björn Borg vind je in het aanbod terug. Dames, heren, meisjes en jongens kunnen terecht bij de winkels voor kwaliteitsschoenen, maar ook voor baby’s ben je bij Shoetime aan het juiste adres. Bij Shoetime kun je voor het hele gezin super leuke schoenen kopen voor een zeer scherpe prijs. Zo wordt winkelen bij Shoetime een leuk uitje voor het hele gezin en komen jullie allemaal moe maar voldaan weer thuis met waarschijnlijke leuke items.

Persoonlijk advies

De winkels van Shoetime zijn zo ingedeeld dat je goed kunt vinden wat je nodig bent. Zodra je de drempel over bent, voel je gelijk de rust en het welkome gevoel. De verkoopmedewerkers kunnen je helpen met vinden wat je zoekt en kunnen ook de juiste maat voor je uit het magazijn halen. Ook voor advies kun je ze goed inschakelen. Ze kennen de laatste modetrends en weten wat er in het assortiment zit. Zo kunnen ze door een paar van je wensen door te geven dat vinden dat perfect bij je wensen aansluit. Ook voor onderhoud tips kun je ze even om advies vragen. Ze weten precies hoe je welk materiaal moet behandelen om deze perfect te houden.

Afspraak maken

Het is ook mogelijk om in de winkels een afspraak te maken voor het passen van schoenen. Je belt gewoon even met de desbetreffende Shoetime en geeft door wat voor schoenen je zoekt. Zo kunnen ze alvast een selectie voor je maken in de juiste maten. Op deze manier kun je op je gemak de schoenen passen en weet je dat je verzekerd bent van deskundige hulp. Zo hoef je niet zelf de winkel door te struinen, maar kun je gewoon op een ontspannen en vriendelijke manier shoppen. Door deze extra service komen al vele klanten steeds weer terug naar de winkels van Shoetime.

Winkelzoeker

Als je wilt weten welke Shoetime schoenenwinkel dichtbij je is, moet je even een bezoekje brengen aan de webpagina van het bedrijf. Hier staan alle winkels op een rij en kun je door je adres in te voeren de Shoetime vinden die dichtbij je is. Het adres staat erbij en door op openingstijden te klikken kun je deze ook bekijken. Bij meer info vind je ook welke speciale openingstijden ze hanteren en hoe het bijvoorbeeld met de parkeergelegenheid zit. Ook kun je het telefoonnummer van de winkels hier vinden, mocht je een pas-afspraak willen maken en kun je een beschrijving van de stad waar de winkel gevestigd is lezen.

Webwinkel

Als je voorkeur uitgaat naar online shoppen, kan dit ook bij Shoetime. De website is ook een webshop waar de collecties online staan. De leukste en trendy schoenen voor het hele gezin vind je hier en alles is verdeeld in dames, heren, meisjes en jongens. Om het zoeken wat sneller te laten gaan, kun je de schoenen op onder meer merk, prijs, kleur en maat selecteren. Zo krijg je te zien wat aansluit bij wat jij zoekt en dit scheelt weer tijd. Bij alle schoenen staat ook de prijs en kun je zien of het bij je voorkeuren aansluit. Als je je keuze gemaakt hebt, kun je veilig betalen met PayPal, iDeal en verschillende creditcards.

Nieuwsbrief en folder

Als je graag het laatste nieuws van Shoetime in je postvak in wilt hebben, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van de firma. Zo krijg je leuke tips, nieuwe collecties en kortingsacties gewoon naar je toegestuurd. Op Facebook en Instagram zet Shoetime ook alles online en kun je hier de nieuwste collecties bekijken zodra deze uitkomen. Voor een beetje korting kun je even op de sale pagina van Shoetime kijken en deze direct online bestellen. Daarnaast heeft Shoetime ook een leuke actiefolder, waar de laatste aanbiedingen en een paar nieuwe producten uitgelicht staan. Deze folder is te bekijken op 1Folders.nl.

Over Shoetime

Shoetime is gespecialiseerd in het verkopen van schoenen voor het gehele gezin. In het assortiment van Shoetime vind je de meest bekende merken terug, waaronder Puma, Ecco, Tamaris en Skechers. Deze schoenen zijn bij het merk gunstig geprijsd en bovendien heb je de keus uit een onwijs uitgebreid assortiment.

In de webshop van Shoetime kan je kiezen uit de volgende categorieën: Dames, Heren, Meisjes, Jongens, Tassen en Merken. Per categorie vind je vervolgens veel verschillende producten. Dit geeft des te meer aan dat je voor het hele gezin terecht kunt bij Shoetime om je nieuwe schoenen te kopen.

Je kunt hiervoor overigens ook terecht in één van de winkels van Shoetime. Deze vind je terug in Den Bosch, Asten, Bladel, Boxmeer, Eindhoven, Goes, Kaatsheuvel en Elburg. De focus ligt hierbij met name op Noord-Brabant, Limburg en Zeeland.

Als je een bestelling van meer dan 35 euro plaatst, geniet je van gratis verzending. Je hoeft daarbij simpelweg geen verzenkosten te betalen. Als je voor minder dan 35 euro een bestelling plaatst, betaal je € 3,95 aan verzendkosten. Mocht je niet tevreden over de schoenen zijn, kan je deze retourneren. Je dient hierbij binnen 14 dagen na aankoopdatum gebruik te maken van het herroepingsrecht. Volg de retourinstructies op en stuur de schoenen terug naar Shoetime. Hierbij betaal je een bedrag van € 3,95 aan retourkosten.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Je kunt contact opnemen met de klantenservice en met het hoofdkantoor. Het hoofdkantoor is te bereiken op nummer 077-4621477. De klantenservice is te bereiken op 088-1233088 en via [email protected]. Uiteraard kan je voor al jouw vragen ook terecht in één van de winkels van Shoetime. Ook is het nog mogelijk om het digitale contactformulier op de website van Shoetime in te vullen.