Seats and Sofas

Seats And Sofas folders

Seats And Sofas Folder

Seats And Sofas Folder

Geldig van 23-03 t/m 01-04

Profiteer nog 5 dagen van deze Seats And Sofas Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Seats and Sofas aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Seats And Sofas aanbiedingen

Scandi

Geldig t/m 01-04-2024

Scandi

Geldig t/m 01-04-2024

3+2 Phoenix

Geldig t/m 01-04-2024

3+2 Phoenix

Geldig t/m 01-04-2024

Manilla

Geldig t/m 01-04-2024

Manilla

Geldig t/m 01-04-2024

2-hoek-3-elland Cyprus

Geldig t/m 01-04-2024

2-hoek-3-elland Cyprus

Geldig t/m 01-04-2024

Boston

Geldig t/m 01-04-2024

Boston

Geldig t/m 01-04-2024

Teddy

Geldig t/m 01-04-2024

Teddy

Geldig t/m 01-04-2024

Opal

Geldig t/m 01-04-2024

Opal

Geldig t/m 01-04-2024

Rover

Geldig t/m 01-04-2024

Rover

Geldig t/m 01-04-2024

Lissabon Xl

Geldig t/m 01-04-2024

Lissabon Xl

Geldig t/m 01-04-2024

Madeira

Geldig t/m 01-04-2024

Madeira

Geldig t/m 01-04-2024

2-hoek-term Laguna

Geldig t/m 01-04-2024

2-hoek-term Laguna

Geldig t/m 01-04-2024

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Furnea
Kwantum
Leen Bakker
Jysk
IKEA
Pronto Wonen
Profijt Meubel
Woonboulevard Poortvliet XXL
Rivièra Maison
House for Interior
Trendhopper
vtwonen
fonQ
De Bommel Meubelen
Beter Bed
XOOON
Flying Tiger
Dille & Kamille

Populaire folders

Populaire Seats and Sofas winkels

Seats And Sofas weetjes en feiten

  1. Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen
  2. Seats and Sofas werkt met de unieke Giant Take Away formule
  3. De Giant Take Away formule houdt in dat je direct uit voorraad de meubelen mee kunt nemen
  4. Seats and Sofas koopt de meubelen wereldwijd in
  5. Bij Seats and Sofas staan betaalbaarheid en gemak voorop
  6. Bijna alle modellen in de collectie van Seats and Sofa zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende bekleding soorten
  7. Iedere bekleding soort is bij Seats and Sofas verkrijgbaar in veel verschillende kleuren
  8. In Nederland heeft Seats and Sofas 21 Megastores
  9. Seats and Sofas staat voor kwaliteit, comfort en gemak tegen de scherpste prijs
  10. Seats and Sofas is een groepsmaatschappij van Aframa Holding International BV
  11. De Autoriteit Consument & Markt heeft Seats and Sofas in 2019 beboet voor onder meer nepkortingen
  12. Het hoofdkantoor van Seats and Sofas is gevestigd in Sliedrecht
  13. Het is mogelijk om bij Seats and Sofas je bestelling te laten bezorgen
  14. Seats and Sofas heeft een aantal meubeltransporteurs waarmee ze samenwerken
  15. Op de website van Seats and Sofas kun je via een Online Servicemelding een klacht of vraag indienen
  16. De Megastores van Seats and Sofas zijn van maandag tot en met zaterdag geopend
  17. Van maandag tot en met vrijdag zijn de Megastores van Seats and Sofas ook ’s avonds geopend
  18. Veel Megastores van Seats and Sofas zijn ook op zondag geopend
  19. Het is niet mogelijk om bij Seats and Sofas online aankopen te doen
  20. In de Megastore van Seats and Sofas staan geen prijzen bij de producten vermeld
  21. Door de directe inkoop en productie over de hele wereld in grote hoeveelheden kan Seats and Sofas unieke prijsafspraken maken
  22. Bij Seats and Sofas is het mogelijk dat je je aankopen via een externe kredietmaatschappij laat financieren
  23. Seats and Sofas berekent geen standaard verzendkosten bij de bezorging door de afhaalformule
  24. De afhaalformule van Seats and Sofas houdt in dat je als klant zelf kunt bepalen hoe het zitmeubel thuis afgeleverd wordt
  25. Online zijn geen voorraadgegevens te vinden van Seats van Sofas
  26. In de Megastores van Seats and Sofas kan betaald worden aan de hand van contante betaling, pin, mastercard of creditcard
  27. Het is bij Seats and Sofas niet mogelijk om het zitmeubel om te ruilen of retourneren na aankoop
  28. Seats and Sofas is te vinden op Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube
  29. Via de website kun je Whatsapp contact hebben met Seats and Sofas
  30. De collectie van Seats and Sofas bestaat uit verschillende soorten banken, fauteuils en loveseats
  31. Op het kantoor van Seats and Sofas is een fulltime werkweek 37 uur
  32. Seats and Sofas heeft al meer dan 25 jaar ervaring

Tips voor Seats And Sofas korting

Seats and Sofas folder

Seats and Sofas is een zitmeubelen specialist en heeft 22 winkels verspreid over heel Nederland. Het bedrijf is begonnen in 1994 en heeft zo al meer dan 25 jaar ervaring in de branche. Ze zijn de specialist in zitmeubelen en hebben dankzij de unieke Giant Take Away formule al jaren veel succes. Deze formule betekent dat alles wat in de winkels van meubelzaak staat op voorraad is en je deze dus ook direct mee kunt nemen. Zo hoef je tenminste niet weken op je nieuwe hoekbank te wachten, maar neem je deze direct mee naar huis. Dit maakt dat al zoveel klanten kunnen slagen bij de meubelzaak keten.

Betaalbaar

Het bedrijf koopt wereldwijd in en is constant op zoek naar de nieuwste woontrends voor de scherpste prijzen. Hier slaagt Seats and Sofas dan ook steeds weer opnieuw in en daar kun jij als klant dan weer het voordeel van genieten. De meubelgigant wil een uitgebreide collectie meubels bieden voor een goede betaalbare prijs. Vooral zodat iedereen voor elk budget een mooi fris en trendy interieur kan hebben voor de best mogelijke prijs. Betaalbaarheid en gemak zijn het belangrijkst voor het bedrijf. De megastores hebben meerdere modellen per collectie en deze zijn ook nog in verschillende soorten verkrijgbaar. Heb je liever een leren bank of ga je toch voor een stoffen bank, wat je ook wilt bij Seats and Sofas vind je het.

Uitgebreide collectie

De megastores van Seats and Sofas hebben een zeer uitgebreide collectie staan. Je moet hierbij denken aan hoekbanken, loungebanken, fauteuils, relaxfauteuils, 1- tot 4-zits banken en slaapbanken. Er is zo’n ruim aanbod en zoveel keuze dat je niet bang hoeft te zijn dat je er niet zult slagen. Je kunt verschillende soorten stoffen uitkiezen en qua kleur heb je een zeer ruime keuze. Zo kun je altijd een bank of fauteuil vinden die bij jouw woonstijl en voorkeuren aansluit. Dankzij het grote aanbod is er altijd wel wat te vinden voor jou interieur of je nu een groot of kleiner budget hebt.

Passend advies

Als je niet helemaal weet wat voor meubels je wilt of als je gewoon graag advies wilt, moet je in de winkels gewoon even een verkoopadviseur om hulp vragen. Ze staan graag voor je klaar en helpen je zoeken naar wat het beste bij jouw situatie en stijl past. Of je nu meer van klassiek of juist trendy houdt, de verkoopmedewerkers kunnen je helpen te vinden wat je zoekt ook al weet je dat zelf bij aanvang nog niet. Seats and Sofas vindt kwaliteit erg belangrijk en wil ook dat je comfortabel kunt zitten tegen een zeer betaalbare prijs. Bij de meubelwinkelketen heb je de garantie dat je een kwalitatief hoogwaardig bankstel koopt en je kunt er meestal nog dezelfde dag gebruik van maken thuis.

Website

Voor de organisatie is gemak ook erg belangrijk en daar spelen ze op in door je Giant Take Away aan te bieden. Een zitmeubel kopen kan een hele rompslomp zijn met een lange wachttijd, maar bij Seats and Sofas is dit niet het geval. Voor je naar de winkel gaat, zou je online alvast even kunnen bekijken wat de winkels voor je in petto hebben. Zo kun je van te voren al een selectie maken van wat je mooi vindt. De prijzen staan ook bij alle producten, zodat je precies kunt zien wat een nieuwe bank of fauteuil je zou gaan kosten. Daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld de verschillende opstellingen van een bankstel te bekijken.

Afbetaling

Seats and Sofas heeft ook vaak leuke kortingen, aanbiedingen en acties. Zo kan een actie bijvoorbeeld zijn dat je een compleet huishoudpakket bij je nieuwe bankstel krijgt. Ook bieden ze je allerlei kortingen aan en kun je zo mooi wat geld besparen. Een nieuwe bank kopen kan namelijk best een behoorlijke investering zijn. Daarom is het bij Seats and Sofas ook mogelijk om een bankstel of fauteuil op afbetaling te kopen. Zo biedt het bedrijf een uitgestelde (renteloze) of gespreide betaling. Voor elke situatie vindt de organisatie wel een persoonlijke oplossing. Hier kun je het beste even een verkoopadviseur naar vragen.

Acties en folder

Om op de hoogte te blijven van de aanbiedingen en acties kun je het beste even op de website van Seats and Sofas kijken. Daar staan alle actuele aanbiedingen beschreven. Daarnaast brengt de zit meubelgigant ook een folder uit met alle huidige aanbiedingen. Deze folder kun je makkelijk bekijken op 1Folders.nl. Ook op Facebook, Instagram en YouTube is Seats and Sofas te vinden. Op deze Social Media accounts plaatst de firma alle acties en nieuwe collecties online.

Over Seats And Sofas

De kans is aannemelijk dat je Seats and Sofas door één van de reclames kent. Deze reclames zijn nogal kenmerkend en laten duidelijk zien waarvoor je allemaal bij Seats and Sofas terecht kunt. Deze meubelspeciaalzaak heeft een uitgebreid assortiment en biedt vele meubelen uit vele prijsklassen aan.

Voor onder andere banken en fauteuils kan je je hart ophalen bij Seats and Sofas. Wil je profiteren van mooie aanbiedingen? Neem een kijkje in het outlet gedeelte op de website of bezoek één van de winkels. De winkels van Seats and Sofas vind je in het gehele land terug. Uitgangspunt van deze meubelspeciaalzaak is om altijd de beste producten tegen de laagste prijs aan te bieden.

De klantenservice van Seats and Sofas is via de telefoon en via de e-mail te bereiken. Ook kan je voor vragen/opmerkingen/klachten het online contactformulier gebruiken. Je kunt de bestellingen overigens alleen in één van de winkels plaatsen. Seats and Sofas zegt hierover het volgende: “Online aankopen van uw zitmeubelen zijn bij Seats and Sofas niet mogelijk. Om een goede aankoopbeslissing te kunnen nemen voor een zitmeubel, moet u deze op zijn minst ‘live’ kunnen zien en voelen”.

Heb je een prachtige bank in een winkel gekocht? Maak gebruik van de afhaalformule. Je kunt hierbij zelf bepalen hoe de bank bij je thuis afgeleverd wordt. De kosten hiervoor zijn reeds in de prijs verwerkt en zijn derhalve ‘gratis’.