Roobol

Roobol folders

Roobol Folder

Roobol Folder

Geldig van 16-03 t/m 19-04

Profiteer nog 22 dagen van deze Roobol Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Roobol aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Furnea
Kwantum
Leen Bakker
Jysk
IKEA
Pronto Wonen
Profijt Meubel
Woonboulevard Poortvliet XXL
Rivièra Maison
House for Interior
Trendhopper
vtwonen
fonQ
De Bommel Meubelen
Beter Bed
XOOON
Flying Tiger
Dille & Kamille

Populaire folders

Populaire Roobol winkels

Roobol weetjes en feiten

  1. Roobol is een specialist in vloeren, gordijnen, raamdecoratie en behang
  2. Roobol bestaat al ruim 75 jaar, is een familiebedrijf en gaat van generatie op generatie succesvol verder
  3. Roobol heeft 29 moderne winkels en beschikt ook over een eigen webshop
  4. De deuren van de eerste Roobol winkel werden in 1946 geopend
  5. Bij Roobol vind je een breed assortiment aan producten van de beste kwaliteit
  6. De oprichters van Roobol zijn Maarten Roobol en Marie Oosterlee
  7. Het hoofdkantoor van Roobol is gevestigd in Barendrecht
  8. In 2003 ging de eerste website van Roobol live
  9. Er werd een nieuw logo ontworpen
  10. Het logo van Roobol is nu de naam van het bedrijf geschreven in een dieprode kleur, afsluitend met een punt
  11. In 2021 werd de ‘winkel op wielen’ geïntroduceerd
  12. Met de winkel op wielen van Roobol wordt er door het land getrokken om bij mensen thuis interieuradvies te geven
  13. Je kunt je via de website aanmelden voor de nieuwsbrief van Roobol
  14. Via de nieuwsbrief van Roobol blijf je op de hoogte van de allerlaatste interieurtrends en de leukste kortingacties
  15. Voor meer wooninspiratie kun je Roobol vinden op de social mediakanalen Facebook, Instagram en Pinterest
  16. Roobol heeft een eigen Roobol Academy
  17. Het centrale magazijn van Roobol is gevestigd in Barendrecht
  18. Bij Roobol werken ongeveer 250 medewerkers
  19. Het is bij Roobol mogelijk om je bestelling te laten bezorgen
  20. De bezorgkosten bij Roobol zijn afhankelijk van de pakketvorm
  21. Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen in één van de winkels van Roobol
  22. Een standaard bezorging van Roobol verloopt altijd via Dynalogic of Transmission
  23. De klantenservice van Roobol staat van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 of 16.30 uur voor je klaar
  24. Producten die speciaal op maat gemaakt zijn, worden door Roobol niet terug ingenomen
  25. Roobol kan veel van de vloeren gratis voor je leggen
  26. Vaak kan Roobol de vloer binnen 3 tot 5 werkdagen bij je thuis bezorgen
  27. In een winkel van Roobol kun je gratis interieuradvies krijgen
  28. Advies op afspraak staat bij Roobol voor gemak, goed advies en persoonlijk
  29. Roobol stelt dat je binnen één dag een antwoord hebt op je mail
  30. Het is bij Roobol ook mogelijk om met een adviseur te Whatsappen
  31. De klantenservice van Roobol is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar
  32. Op de website van Roobol kun je aan de slag met de Roobol Woonstudio
  33. Op de website van Roobol vind je een overzicht van alle winkels in Nederland

Tips voor Roobol korting

Roobol folder

In 1946 opende de eerste Roobol vestiging haar deuren en vandaag de dag is het bedrijf uitgegroeid tot een zeer succesvolle organisatie met bijna 40 winkels verdeeld over het hele land. Het bedrijf gaat over van generatie op generatie en inmiddels staat sinds 2019 de 3e generatie al aan het roer, waarbij het familiegevoel steeds gewaarborgd blijft. Voor Roobol is de beleving van de klant het allerbelangrijkst en maakt ook dat het bedrijf zo’n succes werd. Roobol wil er samen met de medewerkers en klanten iets moois van maken en daar staan ze ook echt voor. Hier kun jij als klant je voordeel uit trekken en blijft elke dag weer een uitdaging voor de firma.

Kwaliteit

Het bedrijf wil jou als klant enkel goede kwaliteit producten verkopen. Daarom vind je bij Roobol enkel producten van de beste kwaliteit en heeft een breed assortiment voor je samengesteld. Zo vind je vloeren, gordijnen en zonwering van de beste kwaliteit en biedt het bedrijf je goede service om je als klant een postieve beleving te bieden. Door de ruim 70 jaar aan ervaring die Roobol opgedaan heeft, kan het goed inschatten wat de wensen van de klanten zijn. Daarnaast houdt het team achter de organisatie de actuele woontrends goed in de gaten. Zo kunnen ze altijd producten bieden die met de tijd meegaan en perfect in jouw interieur of bij jouw woonstijl passen.

Deskundig advies

Door de winkels van Roobol te bezoek, waan je je gelijk in een familiebedrijf en voel je je zodra je over de drempel bent direct welkom. De deskundige verkoopmedewerkers staan voor je klaar om je te helpen vinden wat je zoekt. Ook kunnen ze goed advies geven wat het beste bij je interieur of woonstijl past. Door wat van je voorkeuren en wensen door te spreken met de adviseur, kan deze precies samenstellen wat hierbij aansluit. Zo krijg je altijd een persoonlijk en passend advies en heb je zelf alles in handen. Zoals ze bij het bedrijf zelf zeggen, hoe jij het in je hoofd hebt, maken de medewerkers werkelijkheid van.

Dichtstbijzijnde winkel

Om te weten welke winkel van Roobol het dichtst bij je is, kun je dit eenvoudig even opzoeken op de webpagina. Door op woonplaats op postcode te zoeken, komen winkels die dicht bij je in de buurt gevestigd zijn getoond. Daar kun je ook direct het adres vinden en de contactgegevens. Tevens staan de openingstijden op de site ook aangegeven en weet je precies wanneer je bij ze terecht kunt. Ook een afspraak in de winkel maken kan via de pagina. Door je gegevens in te vullen en een geschikte datum en tijd aan te geven, kun je een afspraak maken in een Roobol winkel. Daarnaast is het ook mogelijk om op de site een afspraak te maken zodat ze bij je thuis langs komen.

Afspraak aan huis

Bij een afspraak aan huis komt een adviseur bij je thuis alles opmeten en stofferen. Op deze manier krijg je gewoon advies aan huis en hoef je daarvoor niet eerst naar de winkel. Zo is het advies ook echt op maat gemaakt en weet je, aangezien dit door een vakkundig adviseur gedaan wordt dat de metingen ook kloppen. Zo hoef je hier zelf niet mee te gaan prutsen en weet je zeker dat het op de juiste manier gebeurd. Deze betrokken medewerkers van Roobol staan altijd voor je klaar en helpen je op een professionele wijze. Dit schept voor klanten vertrouwen en maakt dat ze graag een beroep doen op de diensten.

Online shop

Het is ook mogelijk om alle producten van Roobol online in de webshop te bestellen. Het gehele aanbod van het bedrijf staat online en wordt na het bestellen gewoon bij je thuis bezorgd. Je kunt veilig betalen via iDeal of overboeking en na het betalen worden je aankopen gewoon naar je toegestuurd. Als je nog niet helemaal zeker bent van je aankoop kun je kiezen voor betaal na overleg met adviseur. Hierdoor neemt Roobol contact met je op om vragen en eventuele onduidelijkheden voor je uit de weg te ruimen. Zodra je bestelling voltooid is, neemt Roobol contact op met de vervoerder en zal je een e-mail krijgen met de informatie van de levering.

Nieuwsbrief en folder

Roobol biedt je de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws door middel van een nieuwsbrief. Door je hierop te abonneren, krijg je alles wat met Roobol te maken heeft gewoon via de e-mail. Daarnaast brengt het bedrijf ook een folder uit met de meest actuele kortingsacties. Deze is online te vinden en ook op de website van 1Folders.nl.

Over Roobol

Vloeren, gordijnen en raamdecoratie; dat zijn de vakgebieden van Roobol. In die vakgebieden blinkt Roobol ook behoorlijk uit. In heel Nederland vind je dan ook vele winkels terug en je kunt ook in de online webshop je bestellingen plaatsen.

Door de jaren heen is Roobol uitgegroeid tot een zeer grote speler in Nederland. Op het gebied van vloeren, gordijnen en raamdecoratie vind je in feite alles terug bij Roobol. Neem een kijkje in het assortiment, kies je gewenste producten en geniet nadien van de prachtige producten.

Roobol hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Dat is ook terug te zien in de klantenservice mogelijkheden op de website. Zo kan je advies op afspraak aanvragen én zelfs advies aan huis. Je kunt zelfs met een adviseur whatsappen. Op het gebied van klantenservice is Roobol dan ook bijzonder vooruitstrevend. Uiteraard kan je ook via de e-mail of telefoon contact opnemen met Roobol.

Heb je jouw gewenste vloer of gordijnen aangeschaft? Dan kan je deze direct laten plaatsen/leggen door de medewerkers van Roobol. Dit scheelt je zelf een hoop gedoe én je weet zeker dat dit perfect gebeurd. Voor het laten plaatsen/leggen van de product(en) neemt Roobol contact met je op, waarna vervolgens een datum en tijdstip afgesproken wordt.

Voor het bezorgen van de producten rekent Roobol verzendkosten. De hoogte van deze verzendkosten is afhankelijk van je bestelling. Als je gordijnen, vloeren of raamdecoratie laat leggen/plaatsen, is het nadien niet meer mogelijk om dit te retourneren.