Real Duitsland

Real Duitsland folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Real Duitsland

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Lidl
Albert Heijn
PLUS
ALDI
Dirk
Spar
Jan Linders
Vomar
Ekoplaza
Jumbo
Hoogvliet
Coop
DekaMarkt
Attent
DEEN
Poiesz
Boni
Naanhof

Populaire folders

Real Duitsland weetjes en feiten

  1. Met de Real app is het doen van boodschappen bij deze supermarktketen nóg makkelijker
  2. Op de website van Real kun je een overzicht vinden van alle vestigingen
  3. De supermarkketen Real heeft géén vestigingen in ons land, maar wel nét over de grens in Duitsland
  4. In het aanbod van Real vind je eigenlijk alle gangbare producten voor het dagelijkse leven
  5. Het aanbod van Real wordt ook regelmatig aangevuld met aantrekkelijke acties, zoals bijvoorbeeld scheerapparaten die je met een flinke korting kunt kopen
  6. Real stunt regelmatig met 1 euro prijzen; dit zijn producten die voor slechts 1 euro aangeboden worden
  7. Bij Real kun je profiteren van Payback; hiermee spaar je als het ware voor extra korting
  8. Via de website van Real kun je direct de actuele folder inzien; hierin vind je de beste actuele aanbiedingen
  9. De supermarktketen Real is actief op Facebook, YouTube en Instagram
  10. Als je een kijkje op de website van Real neemt, kun je direct de gewenste vestiging selecteren
  11. Met een uitgebreid aanbod van kinderproducten richt Real zich ook op kinderen tot maximaal 11 jaar oud
  12. Door een Real account aan te maken, plaats je in de toekomst makkelijk online bestellingen
  13. Door de jaren heen heeft Real bijna 300 vestigingen in Duitsland weten te openen
  14. In het assortiment van Real zijn ruim 80.000 verschillende artikelen te vinden
  15. De website van Real is volledig in het Duits; het is helaas niet mogelijk om dit naar het Nederlands aan te passen
  16. Real blinkt uit in het aanbieden van gezonde producten, zoals groenten en fruit
  17. Via de website van Real kun je veel inspiratie op doen voor de lekkerste en gezondste recepten
  18. Via de website van Real kun je de coupons downloaden, waarmee je in de supermarkt van extra korting profiteert
  19. Duurzaam ondernemen staat de laatste jaren hoog in het vaandel bij Real
  20. Om in contact met de klantenservice van Real te komen, kun je een online contactformulier invullen
  21. Als je vragen hebt, kun je op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur bellen naar 49 8700 503 54 18
  22. Door je voor de Real nieuwsbrief aan te melden, hoef je nooit meer een aanbieding te missen
  23. Real organiseert regelmatig wedstrijden of acties waarmee je leuke prijzen kunt winnen
  24. De vestigingen van Real zitten echt door heel Duitsland verspreid
  25. De keten Real is onderdeel van de gigantische Metro AG holding
  26. De reclamefolders van Real zijn met name interessant voor Nederlanders die vlak bij de Nederlandse-Duitse grens wonen

Nieuws

Ontdek de voordelen van PAYBACK bij Real

Vraag nu je mein real PAYBACK kaart aan en spaar direct punten bij Real en andere PAYBACK partners. Wissel punten in voor beloningen of winkelvouchers. Ontvang je kaart snel per post na online registratie en begin met sparen. PAYBACK zet sterk in op dataveiligheid, met TÜV-gecertificeerde bescherming, zonder adresverkoop. Betaal veilig en contactloos met PAYBACK PAY door je bankrekening of creditcard te koppelen. Heb je vragen? De Real FAQ biedt antwoorden over punten sparen, inwisselen en meer. Meld je vandaag nog aan en geniet van de voordelen bij Real.

Tips voor Real Duitsland korting

Real folder

Real is een Duits bedrijf en is een keten van superstores voornamelijk in Duitsland gevestigd. Het is opgericht in 1992 en is een samenstelling van meerdere winkelketens. Het is deel van het retailbedrijf Metro AG. Real heeft onderhand meer dan 282 superstores en het succesvolle bedrijf zet miljarden per jaar om.

Online shop

Naast de fysieke winkels is er ook een online winkel van Real. In de Duitse webshop kun je een grote selectie van meer dan tien miljoen producten uit verschillende categorieën vinden. Je kunt onder andere kiezen uit elektronische artikelen, speelgoed, tuin- en huishoudproducten, maar ook mode en meubels. Daarnaast vind je op Real ook alle informatie die je moet weten over koffie en duurzaamheid. Op de homepage informeert het bedrijf over de regelmatig veranderende acties en nieuwe productreeksen die voor jou interessant kunnen zijn.

Product aanbevelingen

Op de website staan ook persoonlijke product aanbevelingen en de bestsellers uit verschillende categorieën. Ontdek ook koopjes die de moeite waard zijn terwijl je door het grote assortiment bladert. Op de website kun je ook informatie vinden over andere diensten zoals Real foto's, Real bloemen of Real reizen. Wanneer je meer wilt weten over een bepaalde productcategorie, kunnen de projectadviseurs je zeker voort helpen.

Zoekfunctie

Het is ook mogelijk om te zoeken naar een product met de zoekfunctie. Vul het zoekwoord in en je krijgt alle relevante resultaten op een rijtje. Deze kun je weer filteren op prijs en verkopen en je kunt de producten sorteren op populariteit, prijs oplopend en prijs aflopend. Alle categorieën waarin het bedrijf artikelen levert, staan bovenaan naast elkaar. Zo kun je makkelijk van de ene naar de andere categorie en gaat het winkelen nog sneller. Je kunt het zo gek niet bedenken of Real levert het wel.

Bloemen

Via de website kun je bloemen versturen en ook nog een leuk of lekker cadeautje bijvoegen. Zo is het mogelijk om een flesje champagne of chocolade mee te sturen met de bloemen. Altijd leuk om zoiets cadeau te doen aan iemand die wat verder weg is. Ze kunnen zelfs ballonnen versturen voor je voor een speciale gelegenheid. Ook voor speciale seizoenen of feestdagen heeft Real speciale cadeaus. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan speciale moederdag cadeaus of iets leuks voor valentijn.

Foto’s

Voor een leuke foto cadeau of gewoon een canvasdoek voor jezelf ben je ook bij Real aan het juiste adres. Op de website kun je allerlei fotoproducten laten maken die op verschillende materialen afgedrukt kunnen worden. De grootst beschikbare formaten gaan zelfs tot 120 x 60 cm en 120 x 80 cm. Alle mogelijke formaten en de bijbehorende prijzen staan op de webpagina van FotoReal.

Reizen

Als je een vakantie wilt boeken dan kun je zelfs bij Real terecht. Of je nu opzoek bent naar een korte stedentrip of een lekkere wellnessvakantie. Real regelt het allemaal voor je. Je kunt via reisplanner je bestemming en vertrekplaats ingeven. Daarna geef je de data aan en met hoeveel personen je de reis gaat maken. Zo zoekt Real de perfecte reis voor je uit en kun je gelijk boeken.

TV Kanaal

Het bedrijf heeft ook een tv kanaal genaamd RealTV. Hier staan allerlei videos van recepten en de bereiding ervan op. Ook staan er video’s op van wat er achter de schermen gebeurt en interviews met medewerkers van het bedrijf. Daarnaast staan er allerlei video’s van auto’s op en tips en tricks voor bijvoorbeeld een middagje barbecuen. Er staan ook veel leuke kookvideo’s online en ook uitleg van bepaalde ingrediënten of producten zoals bijvoorbeeld superfoods.

Spaarprogramma

Real heeft ook een spaarprogramma genaamd Payback. Bij elke aankoop spaar je punten voor het programma en deze zijn weer in te wisselen voor bonussen en kortingen. Het bestellen via de webpagina is niet alleen betrouwbaar, het is ook nog eens snel en veilig. Het bedrijf biedt verschillende betaalmethodes aan. Je kunt bijvoorbeeld betalen met een creditcard, met Paypal en ook op rekening en zelfs in termijnen. Je bestelling kun je ophalen in een echte marktwinkel. Als je geen winkel dichtbij hebt, wordt je bestelling gewoon thuis bezorgd.

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van aanbiedingen en innovaties van Real, voorziet het bedrijf je van de relevante informatie op het My Market-kanaal. In dit kanaal vind je ook de actuele wekelijkse reclame folder voor de digitale versie. Daarnaast vind je er ook tips voor het dagelijks leven. Zo heeft Real onder andere een grote receptendatabase en ook nuttige artikelen over onderwerpen als sport, voeding en gezondheid maken deel uit van het informatiepakket. Ze bieden je ook de mogelijkheid om je aan te melden om de nieuwsbrief te ontvangen: op deze manier kun je gemakkelijk alle informatie over aanbiedingen of kortingen per e-mail ontvangen.

Over Real Duitsland

Real is een grote duitse supermarkt die ook veel langs de grens is te vinden. Er zijn vaak aanbiedingen met hoge kortingen te vinden die je in de Nederlandse supermarkten niet kunt vinden.

Langs de Nederlandse grens zijn er tientallen Real filialen te vinden. Bekijk alle filialen in het overzicht hiernaast. Vooral in het midden en zuiden van het land langs de grens zul je deze winkels aantreffen. Maar in heel Duitsland zijn er meer dan 250 Real winkels te vinden.

Deze supermarkten zijn trouwens over het algemeen niet helemaal zoals je ze in Nederland kent. Vaak zijn ze veel groter met enorm veel aanbod. Het meeste is gericht op eten maar je vindt er zeker ook elektrische apparaten, kleding en andere huishoudelijke benodigdheden.

Neem ook zeker eens een kijkje in de webshop. Voor de laatste Real folder kijk je altijd eerst op 1folders.nl.