Pronto Wonen

www.prontowonen.nl

Pronto Wonen voordelen

Bij Pronto Wonen krijg je gratis interieuradvies op maat
Je wordt professioneel geholpen door medewerkers in een van de filialen
Met de laagste prijsgarantie betaal je nooit teveel voor meubels & accessoires
Hoge kortingen op showroommodellen in de meubel outlet

Woonwinkels

Pronto Wonen

Pronto Wonen folders

Pronto Wonen Folder

Pronto Wonen Folder

Geldig van 24-03 t/m 30-03

Profiteer nog 2 dagen van deze Pronto Wonen Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Pronto Wonen aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Furnea
Kwantum
Leen Bakker
Jysk
IKEA
Pronto Wonen
Profijt Meubel
Woonboulevard Poortvliet XXL
Rivièra Maison
House for Interior
Trendhopper
vtwonen
fonQ
De Bommel Meubelen
Beter Bed
XOOON
Flying Tiger
Dille & Kamille

Populaire folders

Populaire Pronto Wonen winkels

Pronto Wonen weetjes en feiten

  1. Naar eigen zeggen zijn de woonwinkels van Pronto Wonen de gezelligste woonwinkels van ons land
  2. De winkels van Pronto Wonen zijn door het gehele land verspreid; van Leeuwarden tot aan Roermond
  3. Bij de woonwinkels van Pronto Wonen kun je een aanhanger of bestelbus huren
  4. Op de website van Pronto Wonen vind je veel informatie over het onderhoud van meubelen
  5. Via de website van Pronto Wonen doe je veel inspiratie op
  6. Ruim 2200 mensen hebben wij FeedbackCompany een beoordeling over Pronto Wonen achtergelaten
  7. Op de website van Pronto Wonen vind je voor onwijs veel meubelen een complete montagehandleiding
  8. Wekelijks stunt Pronto Wonen met fraaie kortingen op de mooiste meubelen
  9. Je kunt bij Pronto Wonen een gratis online adviesgesprek aanvragen
  10. In 1992 werd de eerste winkel van Pronto Wonen geopend
  11. In 2018 werd ook de eerste winkel van Pronto Wonen in België geopend
  12. Alle meubelen zijn op de website van Pronto Wonen onderverdeeld in 6 categorieën: Banken, Fauteuils, Stoelen, Kasten, Tafels en Hoekbanken
  13. De openingstijden van de winkels van Pronto Wonen verschillen; check dus online goed de actuele openingstijden
  14. De exacte bezorgkosten zijn onder meer afhankelijk van de woning waarin je woonachtig bent
  15. Pronto Wonen biedt ook verzending tot in België aan
  16. Bij het plaatsen van een online bestelling kun je kiezen uit vijf betaalmogelijkheden
  17. Je kunt de bestelde meubelen ook afhalen in één van winkels
  18. Via de website kun je een orderstatus opvragen, een klacht indienen en/of een service aanvraag indienen
  19. Pronto Wonen maakt op dit moment onderdeel uit van de Internationale Meubelen Groep
  20. Pronto Wonen hanteert een levertijd van ongeveer 14 dagen voor online bestellingen
  21. Het retourneren van meubelen is mogelijk binnen een termijn van 14 dagen
  22. De kosten voor het retourneren bij Pronto Wonen komen voor eigen rekening
  23. Met de zoekbalk op de website kun je razendsnel de gewenste meubelen vinden
  24. Op de website vind je de actuele folder van Pronto Wonen met daarin de beste aanbiedingen
  25. Pronto Wonen is actief op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram
  26. Via de website kun je je gratis inschrijven voor de online nieuwsbrief
  27. Voor vragen kun je het beste direct contact opnemen met de Pronto Wonen vestiging bij jou in de buurt

Tips voor Pronto Wonen korting

Pronto Wonen folder

Heb je nieuwe meubels nodig voor in huis omdat de oude wel aan vervanging toe zijn of ben je verhuisd en kun je wel wat leuks of nieuws gebruiken? Dan kun je daarvoor ook bij Pronto Wonen terecht. Ze hebben een online shop en je kunt tevens een van de filialen van de meubelzaak bezoeken als je dat fijner vindt.

Maandfolder van Pronto Wonen

Bij Pronto Wonen wordt iedere maand een nieuwe folder uitgebracht met diverse aanbiedingen zodat jij gebruik kunt maken van kortingen op geselecteerde artikelen. Ben je al een poosje op zoek naar iets speciaals voor in huis of spaar je beetje voor beetje alle meubels bij elkaar omdat je ook rekening dient te houden met je budget? Dan is het altijd handig om eerst even de folder te raadplegen om te kijken of er niet iets in staat dat naar jouw smaak is en dat je graag wilt hebben. Zo betaal je er minder voor dan normaal maar heb je wel iets naar je zin.

Folder op papier of online

De folder van Pronto Wonen wordt zowel in een papieren versie als online uitgegeven. Wil je op papier besparen en heb je een sticker op de brievenbus dat je geen reclame wilt ontvangen? Dan kun je de folder ook altijd online raadplegen, zowel op de website van Pronto Wonen zelf als op een site waar diverse folders op te vinden zijn. De digitale en papieren versie zijn hetzelfde en door allebei kun je bladeren om alle aanbiedingen te raadplegen.

Korting op producten in de sale

Naast de aanbiedingen in de folder kun je op de website van Pronto Wonen een speciale Sale vinden. Hierin vind je producten die je kunt aanschaffen met aanzienlijke korting omdat ze bijvoorbeeld uit de collectie gaan, het showmodellen (geweest) zijn of dat het meubels zijn met lichte gebruikssporen. Deze meubels hebben vaak niet eens beschadigingen maar dit kan wel het geval zijn natuurlijk. Zie je deze niet eens of heb je er geen problemen mee dan is er geen enkel bezwaar om deze meubels te kopen tegen een veel lagere prijs dan normaal.

Keuze uit diverse producten in de sale

In de sale kun je diverse filters aanbrengen tijdens het zoeken om zo de keuze wat makkelijker te maken. Zo kun je kiezen voor de gebruiksstaat van een meubelstuk (showroommodel, nieuw of licht gebruikt), de uitvoeringen (bank, kast, tafel, stoel enzovoort) en bij welk filiaal het meubelstuk te koop is. Zo weet je meteen waar je naartoe dient te gaan om het in het echt te bekijken en aan te schaffen.

Vestigingen van Pronto Wonen

Naast de webshop heeft Pronto Wonen diverse winkels verspreid door het land. Vind je het niet zo fijn of niet handig om meubels te bestellen die je alleen maar op het beeldscherm van je computer of smartphone hebt gezien en wil je deze liever toch eerst even in het echt bekijken of uitproberen? Dan ga je het beste naar een van de vestigingen van Pronto Wonen. Op de website vind je een overzicht van alle winkels (in alfabetische volgorde) en een kaartje van Nederland waarop je kunt zien waar deze gevestigd zijn. Als je op een specifieke winkel klikt krijg je de gegevens van dit filiaal te zien.

Informatie over de vestigingen

Zo kun je bij iedere vestiging bekijken wat het adres is en wat de openingstijden zijn. Er staat ook meteen bij vermeld of ze op zondag geopend zijn. Daarnaast staat erbij hoe je er een bus of aanhanger kunt huren om je aankopen mee naar huis te vervoeren en kun je reviews lezen andere klanten en de status van een bestelling checken.

Advies en inspiratie

In de winkels van Pronto Wonen staan de meubels en accessoires zo opgesteld zodat jij kunt zien hoe deze er in het echt uitzien en ogen in diverse vertrekken. Heb je geen tijd, gelegenheid of zin om naar een van de vestigingen te gaan en wil je liever thuis vanuit je luie stoel bekijken wat er allemaal te koop is? Dan kun je het meubelaanbod op de website raadplegen en ze hebben ook een speciale pagina onder het kopje Inspiratie. Hier vind je foto’s die klanten geplaatst hebben van hun interieur met meubels van Pronto Wonen zodat jij kunt zien wat er allemaal mee mogelijk is. Tevens vind je er blogs over diverse onderwerpen, zoals bijvoorbeeld over verlichting, advies op maat, wat te doen met groen in huis en dit zijn slechts een paar voorbeelden. De onderwerpen wisselen dus er is steeds wel weer nieuwe informatie te vinden.

Over Pronto Wonen

39 Winkels door heel Nederland en België, een webshop en een prettig assortiment. Dat is Pronto wonen in een notendop. Pronto Wonen biedt voor al hun meubilair een 5 jaar All-In-House service. Dat is een soort verzekering met meer voordelen dan de standaard fabrieksgarantie.

Als je bijvoorbeeld problemen ondervindt met je meubelstuk, zoals gepiep of gekraak, ophoping van textiel of wat dan ook dan valt dat onder de service. Je kunt vrijblijvend vragen of het onder de service valt en je kunt dan een afspraak maken om het probleem te verhelpen: wel zo makkelijk! Met die extra service geniet je dus erg lang van je meubels die je hebt gekocht bij Pronto wonen.

Andere services zijn een montageservice, waarbij erkende en bekwame monteurs de meubels voor jou ter plekke in elkaar zetten. Dat is erg handig als je er zelf geen tijd voor hebt, maar anders kun je het ook vrij eenvoudig zelf in elkaar zetten.

Bij Pronto wonen hebben ze ook altijd een grote sale pagina, met meubilair dat in de aanbieding is. Daar blijft het niet bij: je kunt er ook licht gebruikt meubilair voor goedkoper kopen dan de normale prijs of het showroom model.