Otto

Otto folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Otto

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Wehkamp
Bol.com
vidaXL
Otto
Lidl Shop
Hudson's Bay
Banggood
De Bijenkorf
V&D
Albelli
Wenz
Amazon
AliExpress
Amazon Prime
Tel Sell
DealeXtreme
Voordeelvanger
Koopjedeal

Populaire folders

Otto weetjes en feiten

  1. De naam van Otto is een zogeheten palindroom; als je het woord omdraait, blijft het woord hetzelfde
  2. Op dit moment is Otto onderdeel van de Duitse Otto Group; de overkoepelende organisatie als het ware
  3. Mode en lifestyle kun je online shoppen bij Otto, aldus de website van dit merk
  4. In de webshop van Otto heb je de mogelijkheid om achteraf te betalen
  5. In de webshop van Otto kun je een verlanglijstje bijhouden met daarin jouw favoriete producten
  6. Via Facebook, Pinterest en Instagram kun je Otto volgen
  7. In eerste instantie begon Otto met het aanbieden van schoenen; 28 paar schoenen om precies te zijn
  8. Het bedrijf werd opgericht door de heer Werner Otto
  9. Al vanaf het jaar 1998 is Otto met een online webshop/website te vinden
  10. In totaal heeft Otto 50.000 werknemers in dienst, waarvan 2/3 vrouw is
  11. Het hoofdkantoor van Otto is in ons land in Tilburg te vinden
  12. Door je voor de Otto nieuwsbrief aan te melden, ontvang je direct 5 euro shoptegoed
  13. Met dank aan de Otto app kun je nóg sneller het uitgebreide assortiment inzien
  14. In het aanbod van Otto vind je meer dan 500.000 verschillende producten
  15. In de webshop van Otto vind je de volgende categorieën: Dames, Heren, Kinderen, Sport, Badmode, Lingerie, Wonen, Tuin & Klussen, Multimedia en Huishoudelijk
  16. Via de categorie ‘Sale’ in de webshop kun je alle koopjes van dit moment vinden
  17. Bij het plaatsen van een bestelling via de Otto webshop kun je kiezen voor ‘bezorgen’ of ‘afhalen’
  18. De exacte bezorgkosten bij Otto hangen af van onder meer de grootte van het product
  19. De bezorgdienst van Otto wordt gewaardeerd met een gemiddelde score van 8,4
  20. Otto biedt alleen bezorging naar Nederlandse adressen aan
  21. Bij Otto geniet je standaard van 30 dagen bedenktijd; ruilen is volledig gratis vervolgens
  22. In het aanbod van Otto vind je eigenlijk alle grote merken, waarover je op de website meer informatie kunt vinden
  23. Met het aanbod richt Otto zich bewust op het hele gezin. Van jong tot oud.
  24. Met een Mijn Otto account geniet je van een snel bestelproces en overige voordelen
  25. De webshop van Otto heeft het Thuiswinkel Waarborg keurmerk
  26. Otto richt zich ook op affiliate marketing, waarmee andere ondernemers de producten van Otto mogen/kunnen promoten
  27. In de webshop van Otto kun je ook kiezen voor het betalen in termijnen
  28. De klantenservice van Otto is bereikbaar via een online contactformulier en op 088 465 1555
  29. De klantenservice van Otto is op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.000
  30. Op de website van Otto vind je veel aanvullende informatie, zoals bijvoorbeeld veel maattabellen

Tips voor Otto korting

Otto folder

Ben je op zoek naar nieuwe kleding maar heb je niet zoveel zin om daarvoor naar de winkel te gaan of deze te passen? Dan kun je ook je kleding bestellen bij Otto. Deze webwinkel verkoopt zowel voor dames, heren als kinderen kleding maar dat is niet alles waarvoor je er terecht kunt. Otto is veel meer een warenhuis te noemen want je vindt er ook huishoudelijke artikelen, meubels en accessoires, spullen voor in de tuin en multimedia. Kortom, je hoeft er niet eens meer voor uit je luie stoel om van alles aan te schaffen.

Maak een keuze binnen een bepaalde categorie

Om precies te weten wat ze allemaal verkopen neem je het beste een kijkje op de website van Otto. Om niet alles te hoeven doorzoeken kun je zelf een categorie kiezen waarbinnen je wilt kijken. Zo beperk je het aanbod hetgeen er voor zorgt dat je gerichter zoekt en sneller iets naar je zin gevonden hebt. Op die manier is de kans dat je iets vindt dat aan je wensen voldoet alleen maar groter.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Otto

Bij Otto kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Dit doe je eenvoudig door op de site je mailadres door te geven. De nieuwsbrief komt dan automatisch aan in je mailbox. Dit betekent dat je als eerste alle nieuws ontvangt over de laatste trends. Als lezer van de nieuwsbrief krijg je als eerste toegang tot de Sale van Otto en nieuwe producten en kun je profiteren van exclusieve kortingen die alleen voor ontvangers van de nieuwsbrief zijn. Meld je je aan dan krijg je ook een tegoed van €5,- op je volgende aankoop. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen dan meld je je gewoon weer af via de website.

Artikelen uit de Sale

Bij Otto kun je ook artikelen kopen die zijn afgeprijsd. Deze vind je in de Sale. De korting kan verschillen per product maar deze kan wel aanzienlijk zijn en tot een hoog percentage oplopen. De producten in de Sale staan onderverdeeld in verschillende categorieën zodat je kunt zoeken naar iets dat binnen een van deze verkrijgbaar is en niet de complete Sale hoeft te bekijken als je een voordelige aankoop wilt doen.

Bestelling thuis laten bezorgen of zelf ophalen

Indien je iets bestelt bij Otto kun je dit thuis laten bezorgen of zelf afhalen op een afhaalpunt van PostNL. Iets bestellen is niet moeilijk. Zelfs als je niet zo’n fanatieke shopper bent op het internet maakt Otto het je erg gemakkelijk. Op de website staat stapje voor stapje uitgelegd hoe je een product bestelt. Zo lukt het iedereen om snel en eenvoudig iets te bestellen. De bestellingen worden verstuurd vanuit het magazijn van Otto in Duitsland en je kunt online de bestelstatus bekijken zodat je weet waar je pakketje zich bevindt.

Je eigen account aanmaken

Als je een bestelling bij Otto wilt plaatsen dien je een account aan te maken. Dit is reeds bij de eerste bestelling het geval. Een artikel zonder account bestellen is niet mogelijk. De account maak je aan onder het kopje Ik wil klant worden. Je geeft je gegevens door en daar wordt je account meteen mee aangemaakt zodat je ook direct iets kunt bestellen indien gewenst. Plaats je op een later tijdstip een nieuwe bestelling dan log je in op je account met behulp van je mailadres en een zelfgekozen wachtwoord.

Producten retourneren naar Otto

Bij Otto kun je de producten die je bestelt niet eerst in het echt bekijken of passen want ze hebben enkel een webshop. Mocht een product niet naar je zin zijn of past het niet dan mag je het wel altijd retourneren. Hoe dit in zijn werk gaat en wat de voorwaarden zijn lees je op de website zodat je precies weet wat te doen bij een retourzending. Je dient er wel altijd de retourbon bij te doen die met iedere bestelling wordt meegestuurd.

Maak gebruik van de maattabellen

Het is natuurlijk het leukste als iets dat je besteld hebt ook daadwerkelijk goed past en om te voorkomen dat het niet goed is kun je op de website de maattabellen raadplegen voordat je iets bestelt. Deze maattabel geldt voor kledingstukken en schoenen voor dames, heren en kinderen maar ook voor diverse accessoires zoals ringen, horloges, riemen en handschoenen. Als je je maten goed neemt en in de tabel kijkt bij de diverse kledingstukken is de kans het grootst dat het artikel dat je besteld hebt ook goed past zodat je het niet hoeft te retourneren of ruilen.

Over Otto

De Ottogids – wie kent hem niet? Deze catalogus met een rijke selectie aan dames-, heren- en kinderkleding werd in menig huishouden jaarlijks bezorgd. Het van oorsprong Duitse concern is één van de grondleggers van het fenomeen “postorderen”, en is al sinds 1979 actief in Nederland.

In 2010 is Otto gestopt met de uitgave van de catalogus: alles is nu online te vinden. Naast complete garderobes is Otto ook een sterke speler op het gebied van multimedia, meubels, sport en tuin- en klusbenodigdheden. En ook Otto is tegenwoordig mileubewust: de GOOD-products lijn bestaat uitsluitend uit producten gemaakt in Afrika die bestaan uit 100% katoen.

De duurzame manier van produceren betekent onder meer dat er minder water wordt verbruikt en er tot wel 40% minder broeikasgassen uit worden gestoten. De betaalmogelijkheden zijn ook zeer gunstig: naast Ideal kun je er ook voor kiezen om te betalen per acceptgiro, gespreid betalen of op krediet te lenen: kijk bij deze laatste optie uiteraard wel uit want geld lenen kost geld. Een ander voordeel van bestellen bij Otto zijn de servicevoorwaarden: bij grote artikelen, zoals witgoed en bankstellen, worden bij jou thuis bezorgd en op hun plek gezet, en waar nodig ook aangesloten op stroom en/of water.

Ook de garantietermijn is ruim: op de meeste artikelen is dit één jaar. Op reparaties wordt een garantie van 3 maanden gegeven, en de kosten voor het vervoer van een defect product zijn voor Otto! Vergeet je ook niet in te schrijven voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de laatste aanbiedingen.