OPEN32

OPEN32 folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor OPEN32

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Suitable
Zeeman
Bristol
Zalando
H&M
Michael Kors
Ulla Popken
Norah
Mango
Topshop
Bonita
ABOUT YOU
Accessorize
Bonprix
ZARA
Wolford
Primark
C&A

Populaire folders

Tips voor OPEN32 korting

Folder OPEN32

Op zoek naar leuke en trendy mode? Dan kun je daarvoor bij tal van aanbieders terecht. Je kunt een dagje gaan winkelen maar online leuke kleding uitkiezen is tegenwoordig ook prima te doen. Hiervoor kun je eens een kijkje nemen op de website van OPEN32. Je vindt er een uitgebreid kledingaanbod voor zowel dames als heren.

Bekijk de folder van OPEN32 online

OPEN32 brengt ook met regelmaat een folder uit. Hierin vind je de laatste mode en kun je zelf bekijken wat helemaal trendy en goed met elkaar te combineren is. De folder vind je op de eigen site maar ook op websites waarop folders van veel aanbieders bij elkaar verzameld zijn. Dus niet alleen van kledingzaken maar met aanbieders in van alles en nog wat. Als er een folder beschikbaar is die op het moment dat jij kijkt geldig is, dan staat deze er altijd op. Er staat bij wat de exacte geldigheidsduur is, zodat je weet wanneer je van de aanbiedingen gebruik kunt maken.

Neem eens een kijkje in de Sale

Heb je wel interesse in de laatste mode en wil je graag zo leuk mogelijk voor de dag komen? Dan kun je ook met een wat kleiner budget bij OPEN32 terecht. Op de website vind je een speciale Sale waarin allerlei afgeprijsde kleding te vinden is. Je kunt er terecht voor kleding van verschillende merken met korting en de kans dat je een leuke outfit bij elkaar kunt zoeken is aanzienlijk. Zo zie je er niet alleen trendy uit maar betaal je er ook minder voor dan anders het geval is.

Geen enkel nieuwtje van OPEN32 meer missen

OPEN32 kun je op meer manieren volgen als je geen enkele actie, aanbieding of de laatste trends wilt missen. OPEN32 is actief op social media en te vinden op zowel Facebook als Instagram. Daarnaast kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo weet je zeker dat je als eerste op de hoogte bent van alle nieuwtjes op modegebied. Om de nieuwsbrief te ontvangen hoef je alleen maar je mailadres door te geven via de website van OPEN32. Daarna krijg je de nieuwsbrief gewoon automatisch in je mailbox en hoef je er zelf niets meer voor te doen.

Online bestellen of toch liever naar een van de vestigingen?

Als je iets gezien hebt op de site van OPEN32 dat je wel aanstaat kun je het eenvoudig bestellen via de webshop. Plaats het artikel naar keuze in het winkelmandje en geef de juiste maat en kleur aan, indien nodig. Daarna kun je nog verder winkelen of doorgaan met bestellen. Bij OPEN32 kun je kiezen voor achteraf betalen. Op die manier kun je eerst passen en hoef je pas daarna te betalen. Liever een kledingstuk in het echt zien en passen? Ga dan naar een van de zeventig winkels van OPEN32. Waar deze zijn, kun je op de website vinden.

Doe inspiratie op met de lookbooks

In een van de winkels kun je uiteraard de nodige inspiratie opdoen maar dit is ook mogelijk op de website. Onder het kopje Uitgelicht vind je zowel lookbooks voor dames als voor heren. Er zijn verschillende magazines online te bekijken zodat je zelf de nodige ideeën kunt opdoen omtrent je garderobe en kunt bekijken wat er goed met elkaar te combineren valt.

Kijk of er speciale acties geldig zijn

Onder hetzelfde kopje vind je tevens speciale acties die op dat moment geldig zijn bij OPEN32. Hierbij kun je denken aan acties waarbij je een cadeaukaart krijgt als je iets koopt maar ook aan acties waarbij je bijvoorbeeld korting krijgt als je twee dezelfde kledingstukken aanschaft. Alle acties die erop staan zijn op dat moment geldig zodat je weet wanneer je er gebruik van kunt maken. Er staat ook bij vermeld hoe lang de actie duurt zodat je weet wanneer je kunt profiteren van de geboden korting.

Waar kun je terecht met je vragen?

Kom je er zelf nu met online bestellen niet helemaal goed uit of heb je vragen over een bestelling die je gedaan hebt, over een bepaald artikel of wil je iets anders aan OPEN32 vragen? Dan neem je het beste even contact op met de klantenservice. Deze kun je telefonisch bereiken op werkdagen maar een mailtje sturen kan natuurlijk ook altijd. Kijk voordat je contact opneemt altijd eerst even tussen de veelgestelde vragen op de website of jouw vraag daar misschien bij staat. Dan heb je het snelste een antwoord en hoef je niet meer verder te zoeken.

Over OPEN32

Bij OPEN32 kunnen zowel mannen als vrouwen zich vergapen aan een onwijs uitgebreid assortiment. In de fashion stores van dit merk vind je kleding, schoenen en accessoires van de meest bekende merken. Het is niet voor niets dat OPEN32 zichzelf gebombardeerd heeft tot de multibrand fashion store.

Door het gehele land verspreid vind je de winkels van dit merk terug. Van Amersfoort tot aan Alphen aan den Rijn en van Groningen tot aan Maastricht. In elke provincie vind je wel één of meerdere filialen van OPEN32, waardoor je razendsnel je gewenste kleding kunt bestellen.

Het is óók mogelijk om de artikelen in de webshop van OPEN32 te bestellen. Als je in de webshop een kijkje neemt, kan je direct een keuze maken tussen Dames en Heren. Als je voor bijvoorbeeld Dames kiest, krijg je alle subcategorieën voorgeschoteld: Kleding, Accessoires, Merken en Aanbiedingen. Je ziet hier direct aan dat je bij dit merk onwijs veel keuze hebt. Merken zoals Vero Moda, Calvin Klein, G-Star RAW en Levi’s maken allemaal onderdeel uit van het assortiment. Kleding zoals jurkjes, blouses, rokken, blazers en shorts; het is ook allemaal terug te vinden bij OPEN32.

Als je online voor meer dan 132 euro een bestelling plaatst, geniet je van gratis verzending. Bestel je voor minder? Dan betaal je slechts 3,20 aan verzendkosten. De bestelde artikelen wordt binnen enkele dagen bij je thuisbezorgd, waarna je 14 dagen de tijd hebt om de aankoop te retourneren. Je kunt hiervoor de artikelen retourneren via PostNL (kosten voor eigen rekening) of bij één van de OPEN32 winkels (gratis).

Voor alle vragen kan je je wenden tot de klantenservice van OPEN32. De klantenservice is op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 026 20 30 932. Je kunt ook een mailtje sturen naar [email protected]. Via Facebook, Instagram en een online nieuwsbrief kan je op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen en collecties.