Omoda

Omoda folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Omoda

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Scapino
MooieSchoenen.nl
Silhouette schoenen
Shoe Club
Shoelia
Mascolori
Stoute Schoenen
TMS
Foot Locker
Ziengs
vanHaren
Schuurman Schoenen
Shoetime
Omoda
Ecco
Birkenstock
Sneakers
Vamos Schoenen

Populaire folders

Populaire Omoda winkels

Tips voor Omoda korting

Omoda folder

De geschiedenis van Omoda gaat terug naar 1875 toen de familie Verton al schoenen maakte en verkocht. In de Zeeuwse plaats Burgh was de schoenmaker gevestigd en bezorgde schoenen in Burgh en omstreken. Dit werd gratis met paard en wagen gedaan. Jaren later in 1961 werd de eerste echte winkel van Verton Schoenen geopend in Zierikzee en daarmee werd de basis voor het huidige Omoda gelegd. Voor de winkel is het van begin af aan al belangrijk om de klant optimaal te helpen en de beste schoenen te bieden. Dat was destijds al het doel van de familie en wordt tegenwoordig nog steeds door de winkelketens uitgedragen.

Uitbreiding

Na de eerste winkel in Zierikzee kwam daar bijna 30 jaar later ook een tweede vestiging bij in Middelharnis. Al snel werd er nog meer uitgebreid en kregen Vlissingen en Middelburg ook een winkel van Omoda. De jaren volgden en Omoda werd steeds meer uitgebreid, tegenwoordig staat de teller al op 27 winkels verspreid over heel Nederland. In 2000 werd de Omoda formule geïntroduceerd en groeide uit tot een belangrijke speler in de schoenenbranche. 7 jaar later werd ook de webshop toegevoegd en werden er ook buitenlandse webshops aangeboden in Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk en een wereldwijde webwinkel. Ook is er in Antwerpen een fysieke winkel te vinden.

De beste schoenenwinkelketen

Alle winkels werden vanaf 2000 ingericht volgens het Omoda principe. Dit hield in dat alle winkels omgebouwd werden tot filialen van zwart met gouden tinten, waardoor een zeer luxe uitstraling ontstond. De winkels zijn zeer ruim opgezet en je kunt er zeer relaxed lekker rond snuffelen. Het bedrijf wil de beste schoenenwinkelketen van Nederland zijn en heeft hierbij klantbeleving en service als de belangrijkste pijlers. Ze zoeken steeds naar de nieuwste trends en zorgen in hun collecties dat je ook beschikking hebt tot deze trends. Zo kun je je outfits helemaal af stylen en deze precies voor elke gelegenheid geschikt maken.

Vraag om advies

Zodra je de winkel van Omoda binnenstapt, voel je je gelijk welkom en zullen de verkoopadviseurs je enthousiast welkom heten. Je kunt in de winkel zelf lekker rondsnuffelen maar ook gebruikmaken van de kennis die de verkoopmedewerkers hebben. Ze kennen het assortiment door en door en kunnen je met behulp van een aantal vragen laten vinden wat je zoekt. Als je ze vertelt wat voor schoenen je precies zoekt, kunnen ze je een selectie laten zien die bij jouw wensen aansluiten en zo kun je het perfecte paar vinden voor de gelegenheid waar jij ze voor zoekt. Aarzel dus niet in de winkel en vraag ze vooral om advies. Ze doen het met alle plezier en vinden het leuk om jou van passend en persoonlijk advies te voorzien.

Personal shopper

Als je in de online winkels wilt shoppen, kun je ook een personal shopper boeken. Dit kan gewoon via de website en je kunt hierbij zelf kiezen welke datum, tijd en locatie je gebruik wilt maken van de personal shopper. Je zal dan via een videogesprek contact krijgen met een van de shoppers. Door je wensen en stijlvoorkeuren door te geven, zullen ze een selectie maken voor jou. Zo kun je ook online gebruikmaken van de expertise van Omoda. Daarnaast kun je op de site ook bij inspiratie kijken. Hier staan foto’s van verschillende soorten schoenen in verschillende soorten stijlen en kun je ideeën opdoen voor je styling.

Winkel informatie

Om te weten waar een Omoda winkel te vinden is, zou je ook even naar de website kunnen gaan. Hier staan alle winkels op een rij en krijg je door er 1 uit te kiezen alle informatie over het bedrijf te zien. Er staat een beschrijving van de winkel en de desbetreffende stad bij en daarnaast kun je ook het adres hier vinden. Tevens staan de openingstijden en aangepaste openingstijden hier vermeld, zodat je niet voor een dichte deur komt te staan. Daarnaast kun je op de website ook bekijken hoe je contact op moet nemen met de klantenservice van Omoda.

Nieuwsbrief en folder

Voor alle informatie over de nieuwste artikelen, laatste trends en scherpste aanbiedingen van Omoda, kun je je simpelweg inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo krijg je alles over Omoda gewoon in je postvak in en blijf je constant op de hoogte. Op Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram en You-Tube kun je ook alles van Omoda vinden en kun je alle actualiteiten van de schoenenwinkelketen volgen. Omoda doet ook aan leuke aanbiedingen en brengt hiervoor ook een folder uit. Ga even naar 1Folders.nl om deze digitaal door te bladeren voor je bij Omoda aan het shoppen gaat.

Over Omoda

Al sinds 1875 is Omoda actief binnen de schoenen branche. Tegenwoordig heeft het bedrijf een uitgebreid aanbod van schoenen, tassen en accessoires voor het hele gezin. Zowel dames en heren als jongens en meisjes kunnen hun slag slaan bij Omoda.

Van origine werd het bedrijf opgericht door de familie Verton. Dit vond plaats in Zierikzee; daar is momenteel nog steeds het hoofdkantoor te vinden. Het bedrijf opende in 1961 de eerste schoenenwinkel in Zierikzee: Verton Schoenen. In het jaar 2000 veranderde de naam Verton Schoenen in Omoda. Tegenwoordig heeft het bedrijf nog steeds vestigingen in onder andere Amersfoort, Den Bosch, Dordrecht, Zwolle en Roosendaal.

Bij deze winkels kan je een uitgebreid assortiment van schoenen, accessoires en tassen vinden. Dit uitgebreide assortiment is ook zichtbaar in de webshop van Omoda. Deze webshop werd in 2007 geopend en kan momenteel op grote belangstelling rekenen.

Bij het plaatsen van een bestelling heb je de keus om een Omoda Club Member te worden. Als je daar voor kiest, hoef je bijvoorbeeld geen verzendkosten te betalen. Anderzijds kan je als Niet-club member ook genieten van gratis verzending; daarbij dien je voor minstens 50 euro te bestellen. Bestel je voor minder dan 50 euro? Dan betaal je een bedrag van € 3,95 aan verzendkosten.

Het retourneren van artikelen waar je niet tevreden over bent is ook mogelijk. Je kunt deze artikelen gratis retourneren; dit kan zowel via een DHL-punt als in een Omoda-winkel.

Het bedrijf hecht momenteel onwijs veel waarde aan een goede service. Dat is onder andere terug te zien bij de klantenservice. Je kunt via Whatsapp, telefoon (0111 41 00 44), de mail ([email protected]) en Facebook & Twitter contact opnemen. De klantenservice is dagelijks van 08.00 tot 22.00 uur geopend (op werkdagen) en op zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.