Miss Etam

Miss Etam folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Miss Etam

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Suitable
Zeeman
Bristol
Zalando
H&M
Michael Kors
Ulla Popken
Norah
Mango
Topshop
Bonita
ABOUT YOU
Accessorize
Bonprix
ZARA
Wolford
Primark
C&A

Populaire folders

Populaire Miss Etam winkels

Tips voor Miss Etam korting

Miss Etam folder

Miss Etam begon ooit als kousenfabriek in Duitsland en is uitgegroeid tot een kledingwinkelketen met meer dan 100 winkels alleen al in Nederland. Max Lindemann was eigenaar van de kousenfabriek en besloot zijn gedachtegang van fabriek aan publiek tot leven te brengen. Hij haalde de tussenhandel er tussenuit, zette zelf winkels op en kon zo de prijzen van zijn producten laag houden. Lindemann begon hiermee in Duitsland en dit was een schot in de roos. In meerdere landen ging Lindemann de samenwerking aan met lokale ondernemers en zo ontstond er een franchise formule. In 1923 werd de eerste winkel in Nederland geopend is in bijna 100 jaar tijd gegroeid naar een winkelketen van formaat.

Actuele trends

De winkel begon als Etam en in 1970 werd besloten om er Miss Etam van te maken om ook de jongere generaties aan te spreken. Miss Etam is bereikbaar en staat open voor haar klanten. De collectie verandert met de dag en door het ontwerpteam worden de actuele trends nauwlettend in de gaten gehouden. De modetrends worden dan weer toegepast op de huisstijl van Miss Etam om zo trendy kleding aan te kunnen bieden aan jou als klant, maar wel met een hint van Miss Etam. De winkel staat klaar voor vrouwen van alle soorten en maten en heeft zo’n brede collectie dat er voor iedereen wel wat tussen zit.

Ruime collectie

De winkelketen biedt jou als vrouw een brede en constant bijgewerkte collectie. Je vindt in de winkels allerlei soorten outfits waarbij de mode stijl, kwaliteit en prijs goed op elkaar ingespeeld zijn. Voor Miss Etam is elke vrouw mooi en daarom moet er voor elke vrouw van elke maat mooie kleding beschikbaar zijn. Iedere modebewuste vrouw kan bij Miss Etam slagen, het is het merk voor alle soorten vrouwen. Of je nu heel lang bent of wat kleiner, of je het perfecte maatje hebt of een maatje meer. Bij Miss Etam kun je altijd slagen voor een mooie betaalbare prijs zoals oprichter Lindemann het ook bedoeld heeft.

Persoonlijk advies

Wanneer je naar de winkels van Miss Etam gaat, zul je je direct welkom voelen zodra je ook maar 1 stap over de drempel hebt gezet. De verkoopmedewerkers die er rondlopen zijn enthousiast en weten waar ze het over hebben. Ze zijn deskundigen op hun afdeling en staan voor je klaar om je een succesvolle shop beleving bij Miss Etam te geven. Wanneer je eerlijk advies wilt, ben je bij ze aan het juiste adres. Je kunt erop rekenen dat ze je goed kunnen adviseren wat precies bij jouw figuur past. Ook als je graag een nieuwe outfit wilt, maar inspiratieloos bent, weten de medewerkers je weer op weg te helpen. Ze kennen het assortiment en weten precies hoe ze jou een frisse look kunnen geven.

4 collecties

Zoals gezegd is Miss Etam voor vrouwen van alle soorten en maten en om je het winkelen wat makkelijker te maken zijn er 4 verschillende labels te vinden in het assortiment. Zo heb je Miss Etam Studio, dit is voor de maten 36 tot 46 en zijn vooral opvallende trendy kledingstukken. Miss Etam Collection is dan weer comfortabele en klassieke kledingstukken die iedereen in haar kledingkast zou moeten hebben. Deze collectie is ook voor de maten 36 tot en met 46. Miss Etam Inspired en Miss Etam Everyday zijn van maat 36 tot maat 54 en de eerste collectie bestaat uit kleding die een bepaalde stijl uitdragen en de tweede collectie zijn de basics die iedere vrouw moet hebben.

Winkelzoeker

Om erachter te komen welke winkel het dichtst bij jou is, kan de website uitkomst bieden. Door in de winkelzoeker je postcode in te vullen, komen alle winkels bij je in de buurt op de kaart tevoorschijn. Je kunt de zoeker ook je huidige locatie laten gebruiken, ook makkelijk want dan hoef je niets in te vullen. Door een winkel aan te klikken, komen de adresgegevens tevoorschijn. Ook staat er een beschrijving van de winkel en welke openingstijden en speciale openingstijden de Miss Etam vestiging hanteert.

Webwinkel en folder

Je kunt online ook de collecties van Miss Etam shoppen als je dat liever doet. Alles is gewoon online te vinden en er is ook een handige aanbiedingen afdeling. Om op de hoogte te blijven van alles over Miss Etam is het mogelijk om je te abonneren op de nieuwsbrief. Zo krijg je alles van Miss Etam gewoon in je inbox. Daarnaast krijg je ook nog een leuke korting op je 1e aankoop. Miss Etam heeft ook een folder met aanbiedingen en deze is te lezen op 1Folders.nl.

Over Miss Etam

Een dagelijks wisselend aanbod van trendy en vrouwelijke kleding; dat is waar Miss Etam voor staat. Al sinds de oprichting van het merk heeft het bedrijf vele vrouwen blij weten te maken met modieuze en betaalbare kledingstukken.

Het bedrijf is oorspronkelijk opgericht in Duitsland. Een slimme Nederlandse ondernemer, Julius Korijn, haalde de rechten van het merk naar ons landje. In de jaren daarna heeft Julius samen met zijn zoon Eduard Korijn het bedrijf flink uit weten te breiden. Hedendaags vind je in het gehele land vestigingen van Miss Etam terug.

Het assortiment van Miss Etam is tamelijk uitgebreid te noemen. Allerlei kledingstukken voor vrouwen met de maten 36 t/m 54 zijn bij Miss Etam te vinden. Deze collectie kan je dus vinden in de vele winkels, maar ook in de online webshop. Deze online webshop ziet er overzichtelijk uit en stelt je in staat om snel je gewenste kledingstukken te kopen.

Binnen de webshop heb je de keus uit allerlei categorieën. Je kunt het gehele assortiment bekijken, je kunt de aanbiedingen bekijken en je kunt inspiratie op doen voor complete outfits. Uiteraard is het ook mogelijk om direct je bestelling te plaatsen. Bestel je voor meer dan 30 euro? Dan zijn de verzendkosten volledig gratis. Ook krijg je de bestelling al de volgende dag in huis geleverd, indien je vóór 22:00 uur de bestelling plaatst.

Ben je niet tevreden met de geleverde producten? Dan kan je deze volledig gratis retourneren. Hiervoor moet je wel binnen 14 dagen gebruik van het herroepingsrecht maken. Bij levering van de producten krijg je meer informatie over het retourneren van de producten.

Onder meer via Facebook, via een online contactformulier en via de telefoon (0800 7010) kan je contact opnemen met Miss Etam. Uiteraard kan je met al je vragen ook terecht in één van de winkels van het merk.