Manfield

Manfield folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Manfield

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Scapino
MooieSchoenen.nl
Silhouette schoenen
Shoe Club
Shoelia
Mascolori
Stoute Schoenen
TMS
Foot Locker
Ziengs
vanHaren
Schuurman Schoenen
Shoetime
Omoda
Ecco
Birkenstock
Sneakers
Vamos Schoenen

Populaire folders

Populaire Manfield winkels

Tips voor Manfield korting

Folder Manfield

Schoenen heb je nu eenmaal nodig maar ze zijn ook gewoon leuk om te hebben. Wil je graag met de laatste mode mee doen en op zijn tijd nieuwe schoenen kopen? Dan kun je daarvoor ook terecht bij Manfield. Je koopt er schoenen in de webshop maar kunt er tevens voor bij een van de filialen van deze schoenaanbieder terecht.

Kijk of er een folder van Manfield beschikbaar is

Ben je dol op aanbiedingen en wil je wel graag schoenen kopen maar er niet altijd de hoofdprijs voor betalen? Dan kun je kijken of er bepaalde acties of aanbiedingen bij Manfield gelden voordat je iets koopt. Manfield brengt regelmatig een folder uit die je op de eigen website vinden kunt. Daarnaast vind je de folder op sites waarop meer reclamefolders bij elkaar verzameld zijn. Wil je niet steeds zelf kijken of er een geldige folder is? Dan kun je je aanmelden via de mail om de folder te ontvangen op het moment dat deze uitkomt. Zo blijf je op de hoogte van de aanbiedingen en hoef je niks meer te missen. Kijk altijd goed hoe lang een bepaalde folder geldig is zodat je weet hoe lang je van de aanbiedingen gebruik kunt maken. Dit staat er altijd duidelijk bij aangegeven.

Korting met de nieuwsbrief

Niks missen is ook aan de orde als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van Manfield. Dit doe je eenvoudig door je naam en mailadres door te geven via de website van de schoenenzaak. Op die manier krijg je automatisch de laatste nieuwtjes in je mailbox en hoef je er niet zelf meer achteraan. Leuk voordeel als je je aanmeldt is dat je ook nog eens €5 korting ontvangt op je volgende bestelling.

Neem ook eens een kijkje in de Sale van Manfield

Geen zin om folders of magazines te bekijken maar wil je wel graag gebruik maken van aanbiedingen? Dan kun je daarvoor ook terecht in de Sale. Hier vind je allerlei afgeprijsde artikelen. Dit zijn niet alleen schoenen voor zowel dames als heren maar je vindt er ook accessoires en tassen. Zo maak je een outfit niet alleen verder af met de juiste schoenen maar kun je er echt alles bij vinden om deze compleet te maken zodat je er tiptop uitziet.

Blogs met tips en tricks en om inspiratie op te doen

Onder het kopje Inspiratie op de website vind je diverse blogs met tips en tricks op schoenengebied. Deze handelen over allerlei onderwerpen waarbij je bijvoorbeeld kunt denken aan het onderhoud van schoenen, de laatste trends of hoe je de juiste schoenmaat bepaalt. Je kunt natuurlijk alle blogs lezen maar er ook eentje uitkiezen over een onderwerp waarover jij meer wilt weten.

Shoppen bij Manfield is snel en simpel

Als je ervoor kiest een paar schoenen, een tas of accessoires te bestellen via de webshop dan is dat niet ingewikkeld om te doen. Kies het artikel en doe dit in het winkeltasje. Heb je iets besteld voor 18:00 en is het artikel op voorraad dan kun je dit de volgende dag al in huis hebben. Zit er een andere levertijd op dan staat erbij vermeld hoe lang dit is. Je betaalt nooit extra verzendkosten dus dat scheelt in de aanschafprijs. Betalen kan op verschillende manieren dus er zit er vast wel eentje bij die jou aanstaat om te gebruiken. Heb je het product ontvangen maar is het niet wat je ervan verwacht had? Dan mag je dit gewoon ruilen of retourneren.

Volg Manfield op sociale media

Wil je niks missen van alle nieuws op schoenengebied en altijd op de hoogste zijn van het laatste nieuws? Liefst zo snel mogelijk natuurlijk. Volg Manfield dan op social media. Je vindt de schoenaanbieder op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Heb je vragen of wil je meer weten over een bepaald product? Dan kun je ze daar altijd stellen. Je krijgt dan antwoord van Manfield zelf maar je kunt er ook in contact komen met andere mensen die al eerdere ervaringen met het bedrijf hebben opgedaan.

Meer informatie inwinnen altijd mogelijk

Kom je er niet helemaal uit met de informatie die je in de webshop bij een bepaald artikel ziet staan of wil je advies? Dan kun je daarvoor uiteraard naar een van de winkels van Manfield gaan maar ook contact opnemen met de klantenservice. Deze is telefonisch en via de mail bereikbaar of je kunt het contactformulier invullen dat je op de website vindt. Weten waar de winkels zijn? Selecteer dan met de winkelzoeker een land en een stad of zoek op postcode naar de dichtstbijzijnde winkel in jouw buurt.

Over Manfield

Bij Manfield ben je aan het juiste adres voor stijlvolle dames- en herenschoenen. Al sinds de oprichting, in 1900, staat het bedrijf voor kwaliteit en stijl. Deze twee elementen komen duidelijk naar voren bij de schoenen van het merk. Overigens ging in 1900 ook al de eerste Manfield winkel in Den Haag open. Van origine is Manfield een Engels familiebedrijf, maar de oversteek naar Nederland werd dus al snel gemaakt. Momenteel heeft het bedrijf ruim 40 vestigingen in Nederland, Duitsland en België. Ook maakt het sinds 2016 onderdeel uit van de groep ‘Termeer Schoenen’.

In de webshop van Manfield ben je aan het juiste adres om het uitgebreide assortiment te bekijken. Kies voor één van de categorieën ‘Dames’, ‘Heren’, ‘Tassen’, ‘Accessoires’, ‘Sale’ of ‘Inspiratie’ en shop naar hartenlust. Alle producten zijn stijlvol en van een hoge kwaliteit; exact datgene waar het bij Manfield om draait.

In de categorie Dames kom je onder andere instappers, slippers, sneakers, laarzen en veterschoenen terug. Je kunt ook nog eens op merk en/of schoenmaat zoeken. Heb je de gedroomde schoenen gevonden? Dan kan je profiteren van gratis verzending. Ongeacht voor welk bedrag je een order plaatst; de verzending is volledig gratis. Het retourneren is ook mogelijk via DHL. Je kunt hiervoor de instructies volgen die bij het pakketje meegeleverd zijn. Uiteraard kan je ook in één van de winkels de bestelling retourneren. Deze winkels bevinden zich in onder andere Den Bosch, Amsterdam, Breda, Delft, Enschede, Maastricht, Utrecht, Venlo en Zwolle.

Heb je vragen over het assortiment van Manfield of bijvoorbeeld omtrent je bestelling? Op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur staat de klantenservice graag voor je klaar. Je kunt hen bereiken op telefoonnummer 013 87 00 337 of op mailadres [email protected]. Ook is het mogelijk om een online contactformulier in te sturen of om op Facebook een bericht te sturen. Via Twitter, Instagram, Pinterest en Facebook kan je ook op de hoogte blijven van de huidige collectie & aanbiedingen.