Jysk

Jysk folders

Jysk Folder

Jysk Folder

Geldig van 25-03 t/m 08-04

Profiteer nog 11 dagen van deze Jysk Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Jysk aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Jysk Folder

Jysk Folder

Geldig van 01-03 t/m 22-09

Profiteer nog 178 dagen van deze Jysk Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Jysk aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Furnea
Kwantum
Leen Bakker
Jysk
IKEA
Pronto Wonen
Profijt Meubel
Woonboulevard Poortvliet XXL
Rivièra Maison
House for Interior
Trendhopper
vtwonen
fonQ
De Bommel Meubelen
Beter Bed
XOOON
Flying Tiger
Dille & Kamille

Populaire folders

Populaire Jysk winkels

Jysk weetjes en feiten

  1. Jysk is een internationale winkelketen afkomstig uit Denemarken
  2. De artikelen met de laagste prijs garantie zijn gemarkeerd met het Everyday low Price label
  3. Lars Larsen is nog steeds eigenaar van Jysk en is een van de rijkste mensen van Denemarken
  4. Jysk richt zich op de verkoop van meubels en interieur
  5. De winkel opende voor het eerst in de stad Aarhus en is daar nog steeds actief
  6. Je kunt in de online outlet alle artikelen vinden die uit het assortiment gaan en daarom sterk afgeprijsd zijn
  7. Jysk staat bekend als het bedrijf dat altijd een geweldige aanbieding heeft
  8. Het concern bestaat uit Jysk Nordic en Dänisches Bettenlager
  9. De naam Jysk verwijst naar iedereen die afkomstig is van het schiereiland Jutland
  10. Jysk is in 19790 opgericht door Lars Larsen
  11. Jysk is aangesteld als officiële hofleverancier van de Deense Koninklijke familie
  12. Jysk heeft wereldwijd meer dan 2800 winkels en opent vrijwel iedere week een nieuw filiaal
  13. De eigenaar was ambitieus maar had nooit verwacht dat het bedrijf zo snel zou groeien
  14. Jysk doneert elk jaar een aanzienlijk bedrag aan Danmarks Indsamling voor het mogelijk maken van humanitaire projecten in Afrika en elders
  15. Jysk heeft altijd bijzondere aanbiedingen en acties
  16. Het bedrijf wil graag naadloos aansluiten op de behoeftes van de klant
  17. Er werken bijna 24.000 mensen bij de Deense multinational
  18. Jysk let goed op de veiligheid en kwaliteit van haar producten met grootschalige controles
  19. Bij Jysk kun je wonen, slapen en leven op zijn Scandinavisch
  20. Het concern heeft een gemiddelde jaaromzet van ongeveer 3,79 miljard euro
  21. Je kunt online een cadeaukaart aanvragen en hier veel voordelen mee behalen
  22. Jysk verkoopt alles voor slaapkamer, badkamer, kantoor, woonkamer en eetkamer
  23. Je kunt op de website mooie prijzen winnen, bijvoorbeeld een cadeaukaart van 50 euro
  24. Jysk wordt geassocieerd met de drie waarden bescheidenheid, degelijkheid en eerlijkheid
  25. Jysk geeft veel geld uit aan het ondersteunen van activiteiten op het gebied van sport en cultuur
  26. In de folder vind je een overzicht van het assortiment en de beste aanbiedingen
  27. Jysk is zeer actief op Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, YouTube en Pinterest
  28. Een deal is een deal vinden ze bij Jysk

Nieuws

Jysk Duitsland verlaagt de prijzen

Nu Ikea een prijsoffensief is begonnen, heeft ook Jysk Duitsland aangekondigd dat het de prijzen van meer dan de helft van zijn assortiment verlaagt. Het bedrijf wil de nummer één zijn als het gaat om meubilair. In 2023 heeft Jysk het aantal producten in de categorie 'permanent laaggeprijsde artikelen' verhoogd van 1.200 naar 1.500 artikelen, tot 40% van het totale assortiment. In totaal biedt Jysk meer dan 4.000 "Scandinavian Sleeping & Living" producten aan.

Jysk voegt een vleugje warmte toe aan je eetkamer

De keuken is een onderdeel van de woonkamer, waardoor het steeds belangrijker is dat ook je keukenspullen er leuk uitzien. En dat heeft Jysk helemaal begrepen! Maak kennis met het ‘Nordic Mood collection’ servies. Dit mooie servies voegt gezellige warmte toe aan je eettafel door zijn dynamische vormen, warme kleuren en natuurlijke materialen. En wist je dat Jysk ook betaalbare meubelen voor in de eetkamer verkoopt? Wat dacht je van een hippe eettafelset met comfortabele eetkamerstoelen? Mooi design hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst Jysk maar al te goed!

Maak kans op een JYSK cadeaukaart van €50!

Door je aan te melden voor de JYSK nieuwsbrief blijf je niet alleen op de hoogte van de nieuwste woontrends, scherpe aanbiedingen en winacties, maar maak je ook automatisch kans op een JYSK cadeaukaart ter waarde van €50! Elke week ontvang je direct in je mailbox de JYSK folder vol met de laatste nieuwtjes. Mis deze kans niet en meld je nu aan om maandelijks in de verloting mee te doen. Wie weet ben jij de volgende gelukkige winnaar!

Tips voor Jysk korting

Jysk folder

Als je je woning leuk wilt inrichten met meubels en allerlei andere spulletjes dan kan je dit aardig wat kosten. Omdat je immers wel wilt dat het er gezellig en naar je smaak uitziet kun je ervoor kiezen gebruik te maken van aanbiedingen die woninginrichters je geven. Dit wordt ook gedaan bij een winkel zoals Jysk zodat je ook met minder geld een gezellig huis krijgt.

Gevarieerd aanbod bij Jysk

Bij Jysk kun je tegen goede prijzen alles kopen om je huis mee in te richten. Dit kan variëren van meubels voor de woonkamer en slaapkamer tot accessoires die het geheel afmaken. Voor het gehele assortiment van de winkel kun je natuurlijk een kijkje nemen in een van de filialen maar het aanbod staat ook op de website van Jysk. Naast spullen voor in huis kun je er terecht voor de nodige artikelen om je tuin mee in te richten als het daar het seizoen voor is.

Folderartikelen met korting

Als je met een wat kleiner budget te dealen hebt wil dat niet direct zeggen dat je alles wat je nodig hebt of graag wilt hebben niet kunt aanschaffen maar dan is het zaak dat je goed oplet wanneer bepaalde artikelen in de aanbieding zijn. In de folder van Jysk kun je kijken wanneer ze wat met korting aanbieden. De folder verschijnt in een papieren vorm maar is ook online beschikbaar. De folder vind je op de website van Jysk zelf en is ook beschikbaar op sites waarop meer folders te vinden zijn.

Geldigheid van de Jysk folder

De folder die je online vindt is identiek aan de papieren versie. De folders hebben een looptijd van twee weken en het is mogelijk dat ze elkaar overlappen. Dit betekent dat de ene folder bijvoorbeeld in week 1 en 2 loopt terwijl de andere in week 2 en 3 geldt. Voor week 3 komt er dan weer een nieuwe folder bij enzovoort. Kijk daarom altijd goed wat de geldigheidsduur van de folder is zodat je precies weet wanneer je gebruik kunt maken van de diverse aanbiedingen.

Bezoek een van de filialen van Jysk

Als je online kijkt bij Jysk zie je een uitgebreid aanbod. Wil je nu echter liever bepaalde producten eerst graag in het echt zien (of ze uitproberen) om te bekijken of je ze echt zo mooi vindt als op de website dan kun je het beste eerst naar een van de filialen van Jysk gaan. Zij hebben diverse winkels verspreid door het land. Op de website kun je op een kaartje bekijken waar deze zich bevinden maar je kunt ook je locatie of adres invoeren om te bekijken welk filiaal het dichtstbij jou in de buurt is. Als je dit gedaan hebt krijg je de gegevens van de winkel te zien zodat je meteen het juiste adres weet en wanneer ze geopend zijn.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Als je graag goed op de hoogte gehouden wilt worden van alle acties die lopen bij Jysk is het handig je aan te melden voor de nieuwsbrief van de winkel. Dit doe je eenvoudig door je mailadres door te geven. Na de aanmelding krijg je iedere week de nieuwste folder in je mailbox en word je op de hoogte gehouden van speciale acties en krijg je tips op woongebied. Jysk verloot maandelijks voor nieuwsbrieflezers een cadeaukaart van €50,-.

Jysk cadeaukaart geven en krijgen

Als je leuke spullen gezien hebt bij Jysk en deze misschien ook voor een ander wilt kopen als cadeau kan het nog wel eens moeilijk zijn het juiste te kiezen. Niet iedereen heeft natuurlijk dezelfde smaak. In dat geval kun je ervoor kiezen een cadeaukaart van Jysk te geven. Het saldo dat je op de kaart laat zetten mag je zelf bepalen (minimaal €15,- en maximaal €750,-) en kan zowel voor aankopen in de fysieke winkel als in de online store gebruikt worden. Het saldo hoeft niet in één keer gebruikt te worden maar het kan ook in delen besteed worden. De cadeaukaart kun je in de winkel aanschaffen maar online bestellen is ook mogelijk.

Tips en ideeën

Op de website van Jysk vind je niet alleen alle producten die zij verkopen en de folder maar ook de nodige informatie en tips over de inrichting van je huis. Als je nog niet zo goed weet hoe je het wilt inrichten kun je er leuke ideeën opdoen zodat je weet wat je hebben wilt. Daarnaast vind je op de website de nodige informatie over het (online) bestellen van artikelen, betalen, leveren en indien nodig retourneren.

Over Jysk

Hoewel de naam Jysk nogal vreemd in de oren klinkt, is de prijs/kwaliteit verhouding dat vooral niet. De Deense winkelketen staat al 40 jaar sterk in de markt met goede aanbiedingen, kwalitatieve producten en lage prijzen. Hun assortiment aan matrassen is wel hun vlaggenschip: ze staan erg achter de kwaliteit van zacht blok waar je ongeveer 8 uur op een dag je tijd aan besteed.

Je krijgt daar namelijk 25 jaar garantie op, als je dus ergens van wakker ligt zal dat niet aan het matras of Jysk zelf liggen. Je kunt ze in ieder geval altijd zelf uitproberen bij een Jysk filiaal bij jou in de buurt, want er zijn ongeveer 80 verspreid over heel Nederland.

De webshop is eenvoudig ingedeeld in de diverse kamers die elke woning wel heeft. Zo kun je lekker op je dode gemak rondkijken voor een handige nieuwe kast of een nieuw bijzettafeltje die je achteraf wel handig lijkt.

Online kun je de folder bekijken voor de laatste aanbiedingen, maar via de homepage kom je ook op actiepagina’s terecht waar producten zeer scherp zijn geprijsd. Mocht je ze eerst in het echt willen zien en daarna eventueel kopen, dan kun je altijd de voorraad checken van het filiaal dat bij jou in de buurt zit.