Happy@Home

Happy@Home folders

Happy@Home Folder

Happy@Home Folder

Geldig van 21-03 t/m 24-04

Profiteer nog 27 dagen van deze Happy@Home Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Happy@Home aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Happy@Home aanbiedingen

Schaal Bella ø 51 Cm

Geldig t/m 24-04-2024

Schaal Bella ø 51 Cm

Geldig t/m 24-04-2024

Aron Eetkamerstoel

Geldig t/m 24-04-2024

Aron Eetkamerstoel

Geldig t/m 24-04-2024

Vaas Safia Verkrijgbaar

Geldig t/m 24-04-2024

Vaas Safia Verkrijgbaar

Geldig t/m 24-04-2024

Hanglamp Bo

Geldig t/m 24-04-2024

Hanglamp Bo

Geldig t/m 24-04-2024

Pantin Dressoir

Geldig t/m 24-04-2024

Pantin Dressoir

Geldig t/m 24-04-2024

Aron Armstoel

Geldig t/m 24-04-2024

Aron Armstoel

Geldig t/m 24-04-2024

Goni Relaxfauteuil In Stof

Geldig t/m 24-04-2024

Goni Relaxfauteuil In Stof

Geldig t/m 24-04-2024

Sardinië Dressoir 220 Cm

Geldig t/m 24-04-2024

Sardinië Dressoir 220 Cm

Geldig t/m 24-04-2024

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Furnea
Kwantum
Leen Bakker
Jysk
IKEA
Pronto Wonen
Profijt Meubel
Woonboulevard Poortvliet XXL
Rivièra Maison
House for Interior
Trendhopper
vtwonen
fonQ
De Bommel Meubelen
Beter Bed
XOOON
Flying Tiger
Dille & Kamille

Populaire folders

Populaire Happy@Home winkels

Happy@Home weetjes en feiten

  1. Bij Happy@Home kun je online landelijke en moderne meubels kopen
  2. Happy@Home is een compact en toegankelijk lifestyleconcept
  3. Het assortiment van Happy@Home bestaat uit zitmeubelen, woonkamermeubilair en accessoires
  4. Alle meubelen van Happy@Home worden in eigen huis ontworpen
  5. Happy@Home maakt voor haar eigen meubelen vooral gebruiken van natuurlijke materialen
  6. De meeste meubelen van Happy@Home zijn in meerdere afmetingen, kleuren en varianten verkrijgbaar
  7. Wereldwijde woontrends worden door het ontwerpteam van Happy@Home creatief vertaald in de collectie van Happy@Home
  8. Het complete Happy@Home programma kun je op de website bekijken
  9. Je kunt je op de website van Happy@Home aanmelden voor de nieuwsbrief
  10. In de nieuwsbrief van Happy@Home worden de laatste trends en ontwikkelingen in wonen gedeeld
  11. De dealerwinkels van Happy@Home zijn door heel Nederland gevestigd
  12. Voor deskundig advies of vragen of je bestelling kun je het beste langs een winkel van Happy@Home gaan
  13. De verkoopadviseurs van Happy@Home worden regelmatig getraind
  14. Happy@Home heeft een eigen Happy@Home Academy
  15. Bij veel winkels van Happy@Home wordt de mogelijkheid om een interieurstylist in te schakelen geboden
  16. Bij Happy@Home is het niet mogelijk om stofstalen of houtstalen aan te vragen
  17. Voor het onderhoud van de meubelen heeft elk meubel van Happy@Home een meubelpaspoort
  18. De meubels van Happy@Home zijn alleen verkrijgbaar bij met zorg geselecteerde woonwinkels
  19. De bezorgvoorwaarden van Happy@Home kunnen van winkel tot winkel verschillen
  20. Je kunt op de website van Happy@Home een account aanmaken
  21. Het terugsturen van artikelen is niet mogelijk bij Happy@Home
  22. Alle bestellingen die je plaatst lopen via de door jou zelf gekozen Happy@Home winkel
  23. Op de website van Happy@Home worden geen betalingen verwerkt
  24. Op de website van Happy@Home kun je inspiratie opdoen
  25. Happy@Home heeft geen eigen winkels, maar werkt met een uitgebreid dealernetwerk
  26. Op de website van Happy@Home kun je de folder bekijken, maar dit doe je ook makkelijk via onze website
  27. Happy@Home maakt gebruik van het Care+ plan
  28. Bij aankoop van nieuwe Happy@Home meubelen heb je standaard 2 jaar fabrieksgarantie
  29. Met het Care+ garantieplan ben je 7 jaar lang verzekerd van aanvullende, professionele hulp bij vlekken en onverhoopte problemen
  30. Je kunt het Care+ plan alleen afsluiten in de winkel bij aankoop van een nieuw zitmeubel
  31. Na levering van je meubelen ontvang je een certificaat op naam met daarop de Happy@Home meubelen waarvoor jij beroep kan doen op het Care+ plan
  32. Het aanbod van Happy@Home richt zich vooral op landelijke en moderne meubels
  33. Op de website van Happy@Home vind je een overzicht van alle winkels

Tips voor Happy@Home korting

Happy@Home folder

Het woonmerk Happy@Home werkt met een netwerk van dealers die in hun woonwinkels het merk verkopen. Happy@Home staat bekend als een merk dat een compacte en toegankelijke lifestyle concept biedt aan jou als klant. In de collecties zijn meerdere stijlen gemixt die goed bij elkaar aansluiten. De meubels zijn op zo’n manier ontworpen dat ze een tijdloos design hebben en zo in elk interieur met elke woonstijl neergezet kunnen worden. Dit zijn dan vooral moderne en romantische meubelen met verschillende designs en zijn in meerdere kleuren te verkrijgen. Zo is er voor elke klant wel een passend meubel te vinden.

Combineren

Het bedrijf maakt vooral gebruik van natuurlijke materialen voor hun meubels. Je moet hierbij denken aan hout, leer en stof. Door deze materialen te combineren, kunnen de meubels in zeer veel verschillende woonstijlen toegevoegd worden. Een groot deel van de meubels zijn in verschillende afmetingen, kleuren en varianten aan te schaffen. Dit zodat je het naar je eigen voorkeuren aan kunt passen en het zo perfect aansluit bij jouw woonstijl en interieur. Het team van ontwerpers houdt de actuele trends goed voor je in de gaten om je zo de meest trendy en modieuze collecties te kunnen bieden. De collecties worden constant vernieuwd en blijven zo bij met de trends.

Showroom

Om Happy@Home producten in levende lijve te zien, zul je een van de dealers van het bedrijf moeten bezoeken. In zo’n winkel is een showroom te zien met producten van het merk en kun je voelen hoe deze meubels zitten en aanvoelen. Dit is wel zo belangrijk als het om je interieur gaat. Het moet er namelijk niet alleen mooi uitzien, maar het moet natuurlijk ook heerlijk comfortabel zitten. Ook als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een mooi kleed, wil je natuurlijk even voelen hoe het materiaal is en of de kleurstelling ook echt goed in je interieur past. Daarom kun je het beste even naar een Happy@Home verkooppunt gaan om dit te checken.

Persoonlijk advies

In de winkels waar het merk verkocht wordt, staan kundige verkoopadviseurs klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw perfecte interieur. Ze weten precies wat de huidige trends zijn en kunnen je vertellen wat goed met elkaar te combineren is en wat juist niet. Zo komen jullie door samen te werken en samen te denken uit bij de woonstijl en het interieur dat helemaal bij je past. Je krijgt advies dat op jou persoonlijk is afgestemd en aangezien de medewerkers ook alles weten van de producten van Happy@Home kunnen ze je erg goed adviseren. Het merk heeft 3 hoofd woonstijlen, natuurlijk, industrieel en modern en aangezien veel van deze producten goed te combineren zijn, is er keuze genoeg en zit er altijd wat tussen.

Verkooppunten

Voordat je naar de winkel van Happy@Home gaat kun je online alvast even bekijken wat het bedrijf voor je in het assortiment heeft. Alle collecties zijn gewoon online te vinden en zo ga je al goed voorbereid naar de winkel. Daarnaast kun je ook direct even kijken welke winkel bij je in de buurt zit. Je vult gewoon even een plaatsnaam of postcode in en de winkels die dichtbij zijn komen naar voren. Zo kun je direct zien waar ze zitten, hoe je contact met ze op kunt nemen en wanneer ze open zijn. Tevens is het mogelijk om een afspraak aan te vragen online. Zo weet je zeker wanneer je naar de winkel gaat dat de verkoopadviseur alle tijd voor je heeft om jouw perfecte interieur voor je samen te stellen.

Online

De producten van Happy@Home zijn ook online te bestellen via de website. Door een keuze te maken voor je interieur en deze in je winkelwagen te plaatsen, wordt je bestelling doorgegeven aan het dichtstbijzijnde verkooppunt van Happy@Home. Er wordt daarna contact opgenomen met je door deze winkel om je bestelling te bevestigen. Je zult dan in de winkel moeten betalen voor je aankopen en vervolgens zul je ook de levertijd te horen krijgen.

Nieuwsbrief en folder

Om haar klanten op de hoogte te houden, heeft Happy@Home een nieuwsbrief samengesteld. Op de website kun je je eenvoudig voor deze brief inschrijven en dan krijg je deze gewoon in je inbox. Het bedrijf brengt ook een woonmagazine uit en deze is online te bekijken. Ook heeft Happy@Home een folder met de laatste aanbiedingen en kortingsacties. Deze is in te kijken op hun eigen website en ook op 1Folders.nl. Op de homepagina van Happy@Home staan ook al deze aanbiedingen beschreven en kun je deze ook direct bestellen.

Over Happy@Home

Voel je thuis in je eigen huis. Richt je huis compleet naar eigen wens in. Dát is de gedachtegang en missie van Happy@home. Allerlei landelijke en moderne meubels zijn te koop via de webshop van Happy @ Home of in één van de winkels.

Onder andere banken, stoelen, tafels, kasten, verlichting en woonaccessoires behoren tot het assortiment van Happy @ Home. Daarbij ligt de focus met name op een landelijke en/of moderne uitstraling. Je kunt je huis met dank aan de meubelen van Happy @ Home volledig naar eigen wens inrichten. Maak van je eigen huis ook echt je eigen huis!

Het is in de webshop niet mogelijk om direct een bestelling te plaatsen. Wel kan je de bestelling op een boodschappenlijstje zetten en dat boodschappenlijstje online bij één van de vestigingen aan te schaffen. In heel Nederland vind je meerdere vestigingen, dus de kans is groot dat er ook een vestiging bij jou in de buurt zit.

Als je een bestelling plaatst, kunnen hier verzendkosten voor in rekening worden gebracht. Dit is echter volledig afhankelijk van de Happy @ Home vestiging waarbij je de bestelling plaatst. Overigens is het zo dat je bij online bestelde producten niet de mogelijkheid hebt om deze te retourneren. Wel kan je deze retourneren indien je deze in één van de vestigingen aan schaft.

Wil je graag in contact komen met Happy @ Home? Dan is het makkelijkste om rechtstreeks met één van de vestigingen van Happy @ Home contact te zoeken.