Goossens

Goossens folders

Goossens Folder

Goossens Folder

Geldig van 27-03 t/m 31-03

Profiteer nog 4 dagen van deze Goossens Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Goossens aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Furnea
Kwantum
Leen Bakker
Jysk
IKEA
Pronto Wonen
Profijt Meubel
Woonboulevard Poortvliet XXL
Rivièra Maison
House for Interior
Trendhopper
vtwonen
fonQ
De Bommel Meubelen
Beter Bed
XOOON
Flying Tiger
Dille & Kamille

Populaire folders

Populaire Goossens winkels

Goossens weetjes en feiten

  1. Binnen Goossens staat duurzaam ondernemen centraal; men heeft zich meerdere doelen gesteld voor 2030
  2. Door je voor de Goossens nieuwsbrief aan te melden, ontvang je direct 20 euro korting
  3. De slogan van Goossens luidt ‘eindelijk thuis’; deze slogan is ook in het logo van dit bedrijf verwerkt
  4. De webshop van Goossens is uitgeroepen tot de beste webshop
  5. Via de webshop van Goossens kun je jouw persoonlijke wensenlijstje aanmaken en bijhouden
  6. Verspreid over het gehele land zijn 21 Goossens winkels te vinden
  7. Sommige winkels van Goossens zijn speciale woonwinkels, terwijl andere winkels zich op wonen én slapen richten
  8. Het aanbod van Goossens bestaat uit producten voor Wonen én voor Slapen
  9. Via de webshop van Goossens kun je het uitgebreide aanbod per ruimte inzien, bijvoorbeeld woonkamer, studeerkamer en tuin
  10. Via de website van Goossens kun je veel adviezen zien, bijvoorbeeld slaapadvies en interieuradvies
  11. Bij Trustpilot zijn meer dan 3400 reviews over Goossens achtergelaten met een gemiddelde score van een 4,0 (schaal van 1 tot 5)
  12. Op alle producten die je bij Goossens bestelt, ontvang je gratis 2 jaar Goossens Garantie
  13. Goossens biedt ook nog een 10 jaar constructiegarantie aan
  14. De webshop van Goossens beschikt over het Thuiswinkel Waarborg keurmerk
  15. Via Facebook, Pinterest, Instagram en YouTube blijf je op de hoogte van het reilen en zeilen van Goossens
  16. Via de webshop van Goossens kun je direct een live chat met één van de medewerkers starten
  17. Bij Goossens ben je ook aan het juiste adres voor complete projectinrichtingen, bijvoorbeeld voor hotels, restaurants en kantoorruimtes
  18. Het retourneren van producten is bij Goossens mogelijk binnen 14 dagen
  19. Voor het versturen en retourneren vaan grote artikelen maakt Goossens gebruik van haar eigen bezorgservice
  20. In de actuele Goossens folder vind je de beste aanbiedingen van dit moment
  21. Via de website van Goossens kun je direct een afspraak maken voor in één van de winkels
  22. De klantenservice van Goossens is elke dag bereikbaar van 08.30 tot 22.00 uur, via [email protected] en op 0413 212 855 (bellen en Whatsapp)
  23. Bij alle bestellingen die je bij Goossens plaatst, geniet je van gratis verzending
  24. De artikelen die je op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, worden dezelfde dag nog verzonden
  25. In het aanbod van Goossens zijn producten van de beste woon- en slaapmerken te vinden
  26. Goossens brengt jaarlijks ook meerdere eigen collecties en series uit
  27. Met een Mijn Goossens account plaats je makkelijk en snel een bestelling
  28. Sommige winkels van Goossens zijn zogeheten XL winkels; deze winkels zijn nóg een stuk groter
  29. Levensgeluk hangt samen met woongeluk; dat is filosofie binnen Goossens
  30. Al in 1954 startten Bert en Mientje Goossens met hun eigen bedrijf
  31. Tot op heden is Goossens nog steeds in handen van de familie Goossens
  32. Het is bij Goossens mogelijk om meubelen naar eigen wens te personaliseren

Tips voor Goossens korting

Goossens folder

Goossens is een bedrijf dat gespecialiseerd is in wonen en slapen. Bij Goossens ziet men interieur als een weerspiegeling van je persoonlijkheid. Het is daarom belangrijk om stil te staan bij de inrichting van je huis, zodat het goed past bij wie je bent en wat je wilt. Daarbij behorende passende meubels van hoge kwaliteit. Bij Goossens wordt jou de complete woonbeleving geboden, inclusief voordelen en services. Laat je inspireren en adviseren en geniet jarenlang van je aankoop. De missie van Goossens is om de ultieme woonbeleving voor iedereen bereikbaar te maken. Daarom shop je hier voor een betaalbare prijs een highclass interieur.

Over de folder van Goossens

Goossens biedt haar klanten een stijlvolle folder, welke via haar website te vinden is. Je kunt daar rustig door de digitale folder bladeren en wooninspiratie opdoen. Het is een overzichtelijke en geordende folder waarin duidelijk te zien is welke aanbiedingen van toepassing zijn en op welke producten korting wordt toegepast. Je kunt op de achterkant van de folder zien hoe je het nieuwste lifestyle magazine van Goossens gratis bestelt. Op die manier kun je nog meer inspiratie opdoen en actie ondernemen om van jouw huis een thuis te maken.

Alles op het gebied van wonen en slapen

Bij Goossens vind je alles wat je zoekt op het gebied van wonen en slapen. De meubels van dit bedrijf zijn verkrijgbaar in vier verschillende woonstijlen en er zijn veel custom-concepten verkrijgbaar. Daarmee zorgt Goossens ervoor dat je iedere kamer in huis precies zo kunt inrichten dat het past bij jouw persoonlijke stijl en wensen. Je thuis voelen in je eigen huis, dat is waar het om draait. Goossens helpt je graag om jouw huis de fijnste plek ter wereld te maken, zonder dat je daarvoor de hoofdprijs betaalt. Goossens biedt unieke designs en komt de producten bij je thuisbezorgen. Wel zo gemakkelijk!

Diverse categorieën in de webshop

In de webshop van Goossens zijn een aantal categorieën te onderscheiden: inspiratie, advies, wonen, slapen, nieuw. Onder het kopje ‘inspiratie’ vind je verschillende woonstijlen, trends, de folder, het magazine en de blog. Ook kun je er binnenkijken bij mensen thuis die elk hun eigen persoonlijke woonstijl hebben gecreëerd. Klik op het kopje ‘advies’ als je wel wat hulp kunt gebruiken. Onder ‘wonen’ vind je allerlei meubels voor bij jou in huis en onder ‘slapen’ vind je alles om je slaapkamer mee in te richten. Ben je benieuwd naar wat er nieuws is, klik dan op ‘nieuw’.

Uitgebreide productomschrijvingen

Onder de kopjes ‘wonen’ en ‘slapen’ is het assortiment van Goossens te vinden. Iedere categorie is onderverdeeld in sub categorieën, zodat je gemakkelijk vindt waar je naar op zoek bent. Ga bijvoorbeeld voor een nieuwe bank, waarbij je de keuze hebt uit onder andere een hoekbank, loveseat of relaxbank. Geef aan naar welk type bank je op zoek bent, in welke kleur en in welke stijl. Ieder product in de webshop van Goossens is voorzien van meerdere productfoto’s en een duidelijke productomschrijving. Ook vind je daar alle productspecificaties en zie je direct hoe lang er garantie van toepassing is. Onder het kopje bezorgen vind je alle informatie over het laten thuisbezorgen van je nieuwe bank of ander meubel.

Contact met de klantenservice

Vind je het maar lastig om te bepalen welk nieuw meubelstuk goed zou passen in jouw huis? Het is altijd mogelijk om de klantenservice van Goossens in te schakelen om hier wat hulp bij te krijgen. Start een online chat via de website, bel tijdens kantoortijden of vul het contactformulier in. De experts van Goossens zijn er om je te hulp te schieten. Bij de veelgestelde vragen op de website wordt jouw vraag wellicht al beantwoord. Zo niet, neem dan gerust contact op. Heb je vragen over een aankoop en heb je je na een aankoop geregistreerd op de website? Houd dan je bestelnummer even bij de hand wanneer je belt, chat of het contactformulier invult.

Kom gezellig langs in een van de vestigingen van Goossens

Heb je liever persoonlijk contact met een van de experts van Goossens? Kom dan langs in de winkels. Goossens heeft maar liefst 19 vestigingen, verspreid door Nederland. In de winkel hebben de medewerkers tijd om jou persoonlijk te woord te staan. Heb je het idee dat jouw situatie wat meer tijd in beslag zal nemen, maak dan van tevoren een afspraak via de website. Dan weet je zeker dat je na je bezoek aan het dichtstbijzijnde Goossens filiaal helemaal op de hoogte bent en dat al je vragen beantwoord zijn.

Over Goossens

Bij Goossens vind je alles voor een compleet nieuw interieur. Het assortiment van Goossens bestaat uit top designmerken en een unieke eigen collectie. Met de items van Goossens geef je je woning in een handomdraai een eigen persoonlijke stijl. Of je nu liefhebber bent van een landelijke woonstijl of je hart hebt verloren aan de industriële woonstijl. Bij de verschillende woonwinkels van Goossens vind je altijd de leukste producten voor elke woonstijl.

Goossens is een familiebedrijf en ontwerpt en produceert meubels al sinds 1954. Dit doen zij met passie voor interieur en een scherp oog voor detail. De meubels van Goossens zijn niet alleen mooi, maar ook van de beste kwaliteit. Dit staat namelijk bij Goossens hoog in het vaandel. Zij streven naar een langdurige relatie met de klant, waarbij woongenot voorop staat.

Het team van Goossens werkt dagelijks nog steeds met veel passie aan het ontwerpen en produceren van eigen meubels. Hierdoor is de collectie van Goossens uniek en nergens anders te verkrijgen.

Weet je niet goed welke stijl bij jou past? Of ben je op zoek naar een specifiek product? De interieuradviseurs van Goossens staan altijd voor je klaar voor een advies op maat. Bij Goossens begrijpen ze als geen ander dat de aanschaf van nieuwe meubels soms lastig kan zijn. De mensen van Goossens zijn experts op het gebied van Interieur en voorzien je graag van een persoonlijk advies.

De ruime meubelcollectie van Goossens vind je niet alleen in de fysieke winkels, maar ook online. Van ruime hoekbanken, boxsprings tot de leukste woonaccessoires. Producten bestellen gaat eenvoudig en snel. Bestellingen vanaf 29 euro worden gratis thuisbezorgd. Wil je het product liever in het echt bewonderen? Bekijk per product in welke winkel het product beschikbaar is.