Ekoplaza

Ekoplaza folders

Ekoplaza Folder

Ekoplaza Folder

Geldig van 27-03 t/m 02-04

Profiteer nog 6 dagen van deze Ekoplaza Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Ekoplaza aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Ekoplaza aanbiedingen

Aardbeien

Geldig t/m 02-04-2024

Aardbeien

Geldig t/m 02-04-2024

Kemper Kiprollade

Geldig t/m 02-04-2024

Kemper Kiprollade

Geldig t/m 02-04-2024

Bio Planète Olie 15% Korting

Geldig t/m 02-04-2024

Bio Planète Olie 15% Korting

Geldig t/m 02-04-2024

De Traay Acacia Honing 25% Korting

Geldig t/m 02-04-2024

De Traay Acacia Honing 25% Korting

Geldig t/m 02-04-2024

Venkel

Geldig t/m 02-04-2024

Venkel

Geldig t/m 02-04-2024

Witlof

Geldig t/m 02-04-2024

Witlof

Geldig t/m 02-04-2024

Avocado

Geldig t/m 02-04-2024

Avocado

Geldig t/m 02-04-2024

Marqt Handgemaakte Pie

Geldig t/m 02-04-2024

Marqt Handgemaakte Pie

Geldig t/m 02-04-2024

Zuiver Zuivel Volle Yomio

Geldig t/m 02-04-2024

Zuiver Zuivel Volle Yomio

Geldig t/m 02-04-2024

Fitfood Paté

Geldig t/m 02-04-2024

Fitfood Paté

Geldig t/m 02-04-2024

Horizon Hazelnootpasta 20% Korting

Geldig t/m 02-04-2024

Horizon Hazelnootpasta 20% Korting

Geldig t/m 02-04-2024

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Lidl
Albert Heijn
PLUS
ALDI
Dirk
Spar
Jan Linders
Vomar
Ekoplaza
Jumbo
Hoogvliet
Coop
DekaMarkt
Attent
DEEN
Poiesz
Boni
Naanhof

Populaire folders

Populaire Ekoplaza winkels

Ekoplaza weetjes en feiten

  1. Het bedrijf Ekoplaza is eigendom van het concern Udea
  2. In Benelux is Ekoplaza de grootste biologische supermarktketen
  3. In het verleden heeft Ekoplaza andere namen gehad, waaronder De Natuurwinkel en Biosfeer
  4. In de afgelopen jaren heeft Ekoplaza meer dan 70 filialen in ons land geopend
  5. In het assortiment van Ekoplaza zijn louter biologische producten te vinden.
  6. Op de website van Ekoplaza kun je de huidige folder inzien met daarin de actuele aanbiedingen
  7. Op de website van Ekoplaza vind je onder de noemer ‘Recepten’ tal van biologische (en lekkere) recepten
  8. Met dank aan de Ekoplaza app kun je de biologische leefstijl nog meer in jouw leven betrekken
  9. De Ekoplaza cadeaukaart is leuk om te geven, maar is net zo leuk om te krijgen
  10. Met een Ekoplaza account kun je moeiteloos online bestellingen plaatsen
  11. Ekoplaza is actief op Facebook, Instagram, Twitter, YouTube en Pinterest
  12. Het streven van Ekoplaza is om in heel Nederland biologische producten te verkopen
  13. Groeiende natuur, een schone aarde en een authentieke smaak zijn enkele van de kernwaarden van Ekoplaza
  14. De vestigingen van Ekoplaza zitten door het gehele land verspreid; in elke provincie vind je één of meerdere vestigingen
  15. Ekomenu is een relatief nieuw concept van Ekoplaza waarmee je jouw persoonlijke menu samen kunt stellen
  16. Via de webshop van Ekoplaza kun je direct jouw boodschappen doen; je hebt hierbij de keus uit een uitgebreid aanbod
  17. Met dank aan de zoekbalk in de webshop kun je snel de gewenste producten vinden
  18. De klantenservice van Ekoplaza is op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 0413 31502 en via de mail [email protected]
  19. Het hoofdkantoor van Ekoplaza zit gevestigd in Veghel
  20. Je kunt bij Ekoplaza betalen met iDeal en een creditcard
  21. Ekoplaza richt zich voortdurend op actuele thema’s, zoals ‘plasticvrij’ en ‘suikerbewust’
  22. De eerste vestiging van Ekoplaza in België is geopend
  23. In het logo van Ekoplaza kun je bladeren herkennen, maar ook een vliegende vogel
  24. In het aanbod van Ekoplaza vind je ook allerlei biologische drogisterijproducten
  25. Op de website van Ekoplaza vind je allerlei informatieve blogartikelen over een biologische en duurzame leefstijl
  26. Bij het online doen van boodschappen kun je bij Ekoplaza de boodschappen ook thuis laten bezorgen; je moet hiervoor wel voor meer dan 60 euro bestellen
  27. Bij Ekoplaza heb je het recht om ontvangen producten binnen 14 dagen te retourneren
  28. Ekoplaza beschikt over meerdere keurmerken; EKO-Keurmerk, Biodynamisch en Max Havelaar zijn hier enkele voorbeelden van

Nieuws

Pak je voordeel bij Ekoplaza!

Deze week staan er weer fantastische aanbiedingen klaar bij Ekoplaza, perfect voor wie houdt van biologisch en lekker eten, maar niet te veel wil betalen. Van vers groente en fruit tot heerlijke vleesvervangers en van dagelijkse boodschappen tot speciale delicatessen, er is voor ieder wat wils! Van glutenvrije opties tot huishoudelijke artikelen, Ekoplaza heeft alles in huis voor een bewuste en gezonde leefstijl. Deze aanbiedingen zijn geldig van 14 februari tot en met vandaag, dus wacht niet te lang en profiteer nu van deze heerlijke deals! Ontdek de volledige selectie en meer bij Ekoplaza - waar biologisch eten altijd binnen handbereik is. Eet smakelijk en geniet van je voordeel!

Tips voor Ekoplaza korting

Ekoplaza folder

Gezond eten is belangrijk. Als je graag biologische producten wilt gebruiken of speciale dieetproducten nodig hebt kun je daarvoor terecht bij Ekoplaza. In de winkel en online vind je biologische producten die beter zijn voor mens en milieu. Zo ga jij er op een verantwoorde manier mee om en zorg je ook nog eens goed voor je eigen lichaam.

Aanbiedingen bij Ekoplaza leveren je korting op

Ekoplaza heeft iedere week producten in de aanbieding zodat je kunt profiteren van korting op artikelen. De aanbiedingen vind je op de website van Ekoplaza. De aanbiedingen zijn een week geldig en gelden vanaf woensdag tot en met de dinsdag die daarop volgt. Op de website kun je de geldende aanbiedingen voor de huidige week zien maar ook al van tevoren de aanbiedingen voor de week daarna. Zo weet je meteen of er dan iets in de aanbieding is wat je nodig hebt en kun je wellicht wachten met de aankoop zodat je van de geboden korting kunt profiteren. De aanbiedingen staan onderverdeeld in productgroepen zodat je meteen kunt zien wat er in de reclame is.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Ekoplaza

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent biologische producten en alles wat Ekoplaza verkoopt? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Deze krijg je dan gewoon toegestuurd via de mail en zo ontvang je iedere week de nieuwste aanbiedingen zodat je daarvan gebruik kunt maken.

Speciale producten voor diëten en allergieën

Ekoplaza verkoopt ook dieetproducten en producten voor mensen die een allergie hebben. Heb je bijvoorbeeld een glutenallergie en mag je niet zomaar alles eten dan kun je bij Ekoplaza glutenvrije producten kopen. Ook voor een vetvrij of zoutloos dieet vind je er producten die in de meeste supermarkten doorgaans niet verkrijgbaar zijn. Ekoplaza verkoopt biologische producten zodat er aan het milieu gedacht wordt. Dit kunnen etenswaren zijn maar ze hebben ook verzorgingsproducten en andere artikelen in het assortiment.

Diverse thema’s voor de producten

Ben je iemand die bewust boodschappen doet? Dan kun je bij Ekoplaza een keuze maken uit verschillende thema’s. De thema’s zijn Plasticvrij, Palmolievrij, Biodynamisch, Fairtrade, Suikerbewust, Plantaardig, Mama & Kind en Vitaal ouder worden. Zo kun jij zelf een bewuste keuze maken wat producten betreft binnen deze categorieën. Zo werk je aan een gezond lichaam en leven maar spaar je ook het milieu door biologisch te kiezen en voor bijvoorbeeld minder verpakkingsmateriaal.

Online producten bestellen

Bij Ekoplaza kun je ook online producten bestellen. Als je voor een bepaald product kiest kun je dit eenvoudig bestellen door het in het winkelmandje te doen. Je krijgt bij ieder artikel dat je aanklikt te zien wat het precies is en er staat alles bij vermeld in verband met (mogelijke) allergieën en of het product een keurmerk heeft. Zo weet je ook meteen of het product in kwestie voor jou geschikt is. Een bestelling kan zowel thuisbezorgd als opgehaald worden in een van de vestigingen van Ekoplaza. Bestellingen kunnen vanaf €60,- bezorgd worden. Indien het bestelbedrag lager is dien je deze zelf af te halen en betaal je er een klein bedrag aan servicekosten voor.

Filialen van Ekoplaza

De filialen van Ekoplaza vind je verspreid over het land. De makkelijkste manier om een vestiging te vinden die dichtbij jouw woonplaats is door je postcode of woonplaats in te voeren. Het systeem zoekt dan naar de dichtstbijzijnde filialen. Je kunt ook op het kaartje kijken dat je op de website van Ekoplaza vindt. Als je een bepaalde vestiging aanklikt zie je meteen de adresgegevens en de openingstijden staan. Er staat ook bij vermeld of je er bestellingen kunt afhalen. Houd er rekening mee dat je voor het afhalen altijd je bevestigingsmail meeneemt zodat je de juiste bestelling snel kunt afhalen.

Informatie over elk product

Wil je bepaalde producten gebruiken voor een recept maar weet je niet zo goed hoe je deze dient te verwerken? Of wil je biologisch eten of een gerecht bereiden voor iemand die een allergie heeft of een bepaald dieet volgt? Dan vind je daarvoor op de site van Ekoplaza recepten en tips. Zo kun jij een gezonde maaltijd of gerecht op tafel zetten dat door alle aanwezigen gegeten kan worden als je je aan de dieetwensen houdt.

Ga naar een proeverij

Als een stukje extra service kun je bij Ekoplaza regelmatig gebruik maken van proeverijen. Deze worden georganiseerd bij diverse vestigingen en kun je vinden op het kaartje. Bij de proeverijen kun je kennismaken met diverse (nieuwe) producten zodat je kunt bepalen of deze iets voor jou zijn en je ze wellicht zelf ook aanschaft.

Over Ekoplaza

Ekoplaza is dé plek voor al je biologische boodschappen. De biologische supermarktketen biedt alle producten voor een gezonde en biologische levensstijl. Het assortiment van Ekoplaza bestaat uit producten zonder synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen en zijn 100% biologisch.

Ekoplaza is de grootste biologische supermarkt van de Benelux en heeft in totaal 75 filialen en 39 afhaalpunten verspreid door heel Nederland. In 1980 werd de eerste Ekoplaza geopend in Amsterdam als natuurvoedingswinkel. Door verschillende overnames en fusies is de supermarktketen inmiddels uitgegroeid tot de bekendste biologisch supermarkt van Nederland.

In 2012 en 2013 werd Ekoplaza bekroond als 'Duurzaamste merk van Nederland’, een initiatief van de website allesduurzaam.nl. Ook werd in maart 2013 het EKO-keurmerk certificaat uitgereikt aan Ekoplaza. Een EKO-keurmerk ontvang je als bedrijf wanneer minimaal 90% van het assortiment uit biologische producten bestaat.

Op het gebied van duurzaamheid blijft Ekoplaza ieder jaar weer ontwikkelen. Een bewijs hiervan is de eerste plasticvrije pop-up supermarkt van Nederland die werd geopend in 2018 in Amsterdam. In de pop-up supermarkt vind je een assortiment van maar liefst 700 plasticvrije producten.

De producten van Ekoplaza zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jou. Het assortiment bestaat uit smaakvolle producten vol voedingsstoffen. Voedsel zoals het bedoeld is, aldus Ekoplaza. Het assortiment wordt aangeboden tegen een eerlijke prijs.

Naast de verschillende vestigingen in Nederland kun je de producten van Ekoplaza ook online kopen. Op de webshop van de winkel vind je een ruim assortiment biologische producten, maar ook informatie over de winkels, recepten en inspiratie.

Ekoplaza, voor jouw biologische leefstijl.