Eijerkamp

Eijerkamp folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Eijerkamp

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Furnea
Kwantum
Leen Bakker
Jysk
IKEA
Pronto Wonen
Profijt Meubel
Woonboulevard Poortvliet XXL
Rivièra Maison
House for Interior
Trendhopper
vtwonen
fonQ
De Bommel Meubelen
Beter Bed
XOOON
Flying Tiger
Dille & Kamille

Populaire folders

Populaire Eijerkamp winkels

Eijerkamp weetjes en feiten

  1. Eijerkamp is een woonwinkel die meerdere collecties per jaar uitbrengt
  2. Eijerkamp biedt de nieuwste trends op het gebied van wonen, slapen, design, verlichting en raam- en vloerdecoratie
  3. Eijerkamp heeft in zowel Zutphen als Veenendaal een winkel
  4. Er is maar liefst 55.000 vierkante meter aan ware woonbeleving
  5. Bij Eijerkamp zijn er meer dan 150 woonmerken onder één dak
  6. Je kunt bij Eijerkamp persoonlijk advies krijgen op het gebied van interieur en slaap
  7. Eijerkamp is sinds 2015 partner van het programma VT Wonen
  8. Door de VT Wonen redactie is Eijerkamp ook uitgeroepen tot favoriete woonwinkel
  9. Eijerkamp is te vinden op Facebook, Instagram en Pinterest
  10. Van maandag tot en met zaterdag is de klantenservice van Eijerkamp telefonisch bereikbaar
  11. Per mail ontvang je binnen 2 werkdagen een reactie vanuit de klantenservice van Eijerkamp
  12. In 1928 werd het familiebedrijf Eijerkamp opgericht
  13. Tegenwoordig wordt het bedrijf gerund door Evert-Jan en Hans-Jaap Eijerkamp
  14. De dochters van deze beide heren zijn ook werkzaam bij het bedrijf
  15. Bij Eijerkamp werken meer da 250 medewerkers
  16. Het hoofdkantoor van Eijerkamp is in Zutphen gevestigd
  17. Bij een besteding vanaf € 500,- worden de meubels gratis bij je thuis bezorgd
  18. Het is ook mogelijk om zelf je meubels af te halen bij Eijerkamp in Zutphen
  19. Kleinere woonitems kunnen bij je thuisbezorgd worden voor € 7,65
  20. De partner voor het leveren van de items is PostNL
  21. Bezorging in het buitenland of op de Waddeneilanden is op aanvraag mogelijk
  22. Binnen 14 dagen na ontvangst is het mogelijk om artikelen te retourneren
  23. Bij Eijerkamp heb je 2 jaar volledige productgarantie
  24. Eijerkamp brengt verschillende folders uit
  25. Het is bij Eijerkamp mogelijk om een gratis persoonlijk advies te ontvangen middels een videoafspraak
  26. Via de website van Eijerkamp is het uitgebreide assortiment te vinden
  27. Het is via de website van Eijerkamp mogelijk om te chatten met de klantenservice
  28. Eijerkamp garandeert altijd de laagste prijs op alle merken
  29. Mocht je een artikel ergens anders goedkoper hebben gezien, kun je de offerte hiervan meenemen naar de winkel van Eijerkamp
  30. Eijerkamp omschrijft de bedrijfscultuur als open en informeel
  31. Als medewerker word je bij Eijerkamp in de gelegenheid gesteld tot het volgen van verschillende trainingen
  32. Ook de logistiek en het magazijn bevindt zich in Zutphen
  33. Als je bij Eijerkamp op zondag werkt, krijg je een toeslag van 50%
  34. Klanten beoordelen Eijerkamp gemiddeld met een 9,4 op Trustpilot

Tips voor Eijerkamp korting

Eijerkamp folder

De nieuwe aanbiedingen vindt je in de Eijerkamp folder, altijd als eerste op 1Folders.nl. In 1928 begon Evert-Jan Eijerkamp Sr. een matrassenfabriek in Zutphen. Dit bleek een gat in de markt en aangezien het zo goed ging met het bedrijf, ging Eijerkamp in 1950 ook meubels maken in de fabriek. Doordat de concurrentie steeds groter werd, focuste het bedrijf zich steeds meer op de fabricage van meubels. Ook begon het bedrijf in 1954 met persoonlijk interieuradvies en dat is tot op de dag van vandaag nog belangrijk in de winkels. Vanaf 1962 waren er meerdere vestigingen in Zutphen en Deventer en bleef het bedrijf een groot succes. In 1974 werden de verschillende vestigingen in Zutphen samengevoegd als 1 grote winkel in Zutphen en werd het wooncentrum Eijerkamp een feit.

Groot winkeloppervlak

Inmiddels heeft Eijerkamp twee grote vestigingen. De inmiddels 92 jaar oude vestiging in Zutphen en de winkel in Veenendaal die in 2007 geopend werd. Een bezoek aan de winkels staat garant voor veel wooninspiratie en een prettige woonomgeving. De wooncentra willen je inspireren met de mooiste meubels en actuele trends voor elke kamer in je huis. De winkels hebben een winkeloppervlak van 30.000 m² (Zutphen) en 20.000 m² (Veenendaal) en zijn mooi breed opgezet met veel overzicht. Je kunt er artikelen apart bekijken, maar ook een geheel ingerichte woonkamer of slaapkamer bekijken. Je kijkt gegarandeerd je ogen uit wanneer je de winkels van Eijerkamp binnenstapt.

Interieur- en slaapadvies

Mocht je niet helemaal weten wat je precies met je huis aan moet qua interieur dan kun je bij Eijerkamp ook gewoon advies inwinnen. De adviseurs geven je een persoonlijk en deskundig advies op maat ongeacht welke woonstijl of welk budget je hebt. Ook als je gewoon naar enkel een eetkamerhoek wilt kijken of een complete nieuwe inrichting, bij Eijerkamp maken ze een plan dat perfect aansluit bij jouw voorkeuren en wensen. Hier betaal je €85 voor en kun je gewoon via de website een afspraak voor maken. Daarnaast moet je ook voor slaapadvies bij Eijerkamp zijn. Een goede nachtrust is voor ieder mens belangrijk en Eijerkamp geeft je hierin advies welk matras het beste is voor jou.

Wooncafé

Om je winkelbeleving bij Eijerkamp helemaal af te maken, hebben beide winkels ook een mooi ruim wooncafé. Hier kun je tijdens het shoppen terecht voor een lekkere kop koffie, thee, chocolademelk of glaasje fris met een stuk taart. Wanneer je wat meer uit wilt trekken om gewoon even te zitten, dan kun je in het wooncafé ook een lunch nuttigen die vers bereid wordt met eerlijke producten. Om voor je bezoek al te weten wat er op de menukaart staat, moet je even op de website kijken. Hier staat van beide locaties de menukaart online en kun je alvast bekijken wat het wooncafé je te bieden heeft.

Webshop

Als je liever vanaf de bank je huis opnieuw wilt inrichten, heeft Eijerkamp ook een webshop voor je. Door naar de website te gaan kom je hier automatisch op terecht. De afdelingen zijn verdeeld in wonen, eten en slapen. Deze zijn weer verdeeld in subcategorieën zoals bijvoorbeeld eetkamertafels, banken of boxsprings. Zo kun je snel de artikelen vinden die je zoekt. De artikelen van een categorie kun je makkelijk filteren op bijvoorbeeld merk, kleur, materiaal en prijs. Zo komen alleen de resultaten naar voren die van belang zijn voor jou. Bij alle producten staat de prijs al aangegeven, zo kun je direct zien waar je aan toe bent en of je toch nog even verder moet kijken naar iets wat bijvoorbeeld wel binnen je budget ligt.

Actuele acties en trends

Eijerkamp heeft ook vaak kortingsacties lopen. Op de website kun je de meest actuele acties bekijken en direct ook zien welke producten hiervoor in aanmerking komen. Winkelen met een beetje korting is altijd leuk, dus het is het zeker waard om hier regelmatig naar te kijken. Ook als je de laatste woontrends wilt bekijken, kun je even een bezoekje brengen aan de webpagina. Hier plaatst Eijerkamp steeds de actuele trend en daar kun jij mooi inspiratie, ideeën en styling tips uithalen voor de inrichting van je eigen huis.

Op de hoogte blijven

Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste collecties, laatste woontrends en leuke kortingsacties? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Deze wordt 2 keer per week opgesteld en naar je e-mailadres gestuurd. Bovendien staat er ook een folder online met de laatste aanbiedingen. Zo mis je niets als het op Eijerkamp aankomt. Daarnaast is Eijerkamp ook aanwezig op Social Media pagina’s zoals Instagram, Pinterest, Twitter en Facebook. Op deze accounts plaatst Eijerkamp ook de laatste trends en kortingsacties en zo ben je dus altijd het eerst op de hoogte. Ook vind je er video’s met tips en tricks voor jou huis.

Over Eijerkamp

Hoeveel uren per dag breng jij in je eigen huis door? Hoeveel van die uren breng je in of nabij de woonkamer om? Juist, relatief gezien breng je veel uren in de woonkamer rond. Het is dan ook wenselijk dat de woonkamer volledig naar tevredenheid ingericht is. Daar kan je voor zorgen door allerlei woonartikelen bij Eijerkamp aan te schaffen.

Eijerkamp is al jarenlang een bekende speler binnen de wereld van woonwinkels. Zo kan je fysieke winkels van Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal vinden. Daarnaast kan je in de online woonwinkel van Eijerkamp ook het gehele assortiment bekijken en de gewenste meubels via één van de twee vestigingen aanschaffen.

Waar kan je zoal voor terecht bij Eijerkamp? Onder andere banken, fauteuils, accessoires, eettafels, stoelen, kasten en dressoirs vind je in het assortiment terug. Daarnaast heeft Eijerkamp ook allerlei meubels voor de slaapkamer in hun assortiment. Kortom: je kunt werkelijk waar alles vinden!

Heb je advies nodig? Ook dan staan de medewerkers van Eijerkamp graag voor je klaar. Je kunt online een afspraak maken; bij deze afspraak krijg je advies over onder andere de juiste afmetingen, het juiste materiaal of de gehele inrichting.

Als je in één van de twee winkels een order van meer dan € 500 plaatst, worden de artikelen gratis thuisbezorgd. Bij een orderwaarde van minder dan € 500 worden bezorgkosten van € 29,95 gerekend. De kleinere woonitems, zoals accessoires, kunnen voor een bedrag van € 6,95 bij je thuisbezorgd worden. Haal je liever zelf de artikelen op? Ook dat is mogelijk bij één van de twee winkels van Eijerkamp.

Vragen, opmerkingen of klachten? Neem telefonisch contact op ( 0575 58 36 00) of via de e-mail ([email protected]).