D-Reizen

D-Reizen folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor D-Reizen

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

TravelBird
Actievandedag
Corendon
Lidl Reizen
Schiphol See Buy Fly
Thomas Cook
TUI
Travelbags
Kras
Sunweb
Center Parcs
Roompot
Fletcher Hotels
Belvilla
Landal GreenParks
VakantieVeilingen
Eliza was here
D-Reizen

Populaire folders

Tips voor D-Reizen korting

Folder D-reizen

Op zoek naar een leuke vakantiebestemming? Kijk dan ook eens bij D-reizen waar je allemaal naar toe kunt en wat een vakantiebestemming is die helemaal bij jou past en waar je beslist van zult genieten. Via de website kun je zelf de vakantie boeken waar jij altijd al van droomde en die je nu werkelijkheid kunt laten worden.

Neem een kijkje in de vakantiefolder

D-reizen brengt regelmatig een folder uit met aanbiedingen als het om reizen gaat. Deze aanbiedingen vind je terug op de website van D-reizen zelf maar staat ook op sites waarop folders te vinden zijn van allerlei verschillende aanbieders. Bij de folder staat altijd duidelijk vermeld wat de looptijd is zodat je weet wanneer je van een bepaalde actie gebruik kunt maken en kunt profiteren van leuke aanbiedingen.

Kijk hoe je kunt besparen op een vakantie

Als je op vakantie wilt maar niet zo’n groot budget daarvoor hebt, is het zaak dat je toch iets leuks vindt maar waarvoor je minder betaalt. Kijk daarom altijd even bij de aanbiedingen of probeer wat te besparen door voor bijvoorbeeld een net even wat minder luxe verblijf te kiezen, een wat minder populaire bestemming of boek last minute. Dit doet niets af aan de bestemming en reis maar je betaalt er immers wel aanzienlijk minder voor dan anders.

Last minute is voordeliger

Last minute betekent bij D-reizen niet dat je niet veel keuze meer hebt. Er zijn tal van leuke vakantiebestemmingen te vinden waar je op die manier naartoe kunt, zowel in eigen land, in Europa en zelfs nog voor verder weggelegen reisdoelen. Als je besluit dat je wel aan vakantie toe bent en ook snel kunt vertrekken, dan is last minute echt geen gek idee om te doen. Je kunt het beste alle last minute aanbiedingen vergelijken zodat je iets vindt dat helemaal bij jou past. Zelf boeken is zo gepiept maar als je er niet goed uitkomt kan D-reizen je uiteraard daar altijd ook mee helpen. Zo krijg jij de vakantie van je leven en betaal je daar zeker niet de hoofdprijs voor. Genieten voor minder geld is immers ook leuk om te doen.

Kijk of er acties gelden als je op vakantie wilt

Bij D-reizen kun je zelf je volledige reis en verblijf boeken via de website. Het kan daarbij ook voorkomen dat je geen extra boekingskosten betaalt als je online een vakantie boekt. Dit scheelt je dus al weer wat in de kosten en dat geld kun je dan op vakantie zelf weer ergens aan besteden. Kijk altijd even goed welke acties op het moment dat jij een vakantie boekt gelden. Ze staan altijd op de site en is er even niets bij dat je aanstaat, dan kun je ook altijd wachten tot er wel een actie komt die bij jou past.

Ga voor advies en hulp naar D-reizen

Als je zelf er niet helemaal uitkomt met het boeken van een vakantie of met vragen zit, dan is dat geen probleem bij D-reizen. Je kunt altijd hun hulp inroepen. Dit kun je op verschillende manieren doen. Ga hiervoor naar een van de reisbureaus van D-reizen, zoek online contact of bel de vakantieaanbieder op. Zo kom jij er met hun hulp uit om een fijne vakantie te boeken. Voor advies ben je er aan het juiste adres want hun medewerkers zijn zo gespecialiseerd dat ze precies weten wat er mogelijk is en samen met jou kunnen bekijken wat passend is.

Contact opnemen met D-reizen

Je kunt altijd zo naar een reisbureau van D-reizen gaan maar als je graag alle tijd ervoor wilt nemen is het slim eerst een afspraak te maken. Dit kun je doen via de website van D-reizen. Heb je daarna nog andere vragen (ook als je al geboekt hebt) dan kun je D-reizen deze stellen via de mail of op een van de sociale media kanalen waarop zij actief zijn. Je vindt D-reizen op Facebook, Twitter, Whatsapp en Instagram dus keuze genoeg.

Zo mis je geen enkel nieuwtje meer

Wil je geen enkel nieuwtje van D-reizen missen en alle nieuwe vakantiebestemmingen als eerste onder ogen krijgen? Dan kun je daarvoor natuurlijk met regelmaat zelf op de site kijken. Je kunt het jezelf echter nog een stukje makkelijker maken door je aan te melden voor de nieuwsbrief. Geef hiervoor je emailadres door. Dit doe je eenvoudig via de website. Daarna ontvang je automatisch iedere nieuwe nieuwsbrief zodat je zeker weet dat je altijd op de hoogte blijft van alles omtrent vakanties.

Over D-Reizen

Het Nederlandse reisbureau D-Reizen is ontstaan door een idee van Dirk van den Broek. Deze supermarktketen ging via een supermarkt in Amsterdam reizen verkopen. Dit principe sloeg behoorlijk goed aan, waarna in 1966 het eerste reisbureau opgericht werd onder de naam D-Tours. Vanaf 1983 ging dit reisbureau onder de huidige naam door; D-Reizen.

In 2013 wist D-Reizen 81 reisbureaus van het bedrijf Globe over te nemen. Door die overname werd D-Reizen één van de reisorganisaties in ons land. Op het hoogtepunt had dit reisbureau meer dan 270 vestigingen in eigen land. Door de jaren heen heeft het bedrijf ook de overstap naar andere Europese landen weten te maken.

Momenteel kan je via D-Reizen allerlei verschillende soorten vakanties boeken. Je hebt de keus uit onder meer zonvakanties, verre reizen, last minutes, autovakanties en stedentripjes. Ook kan je bij deze keten losse vliegtickets kopen. Het boeken van een (complete) vakantie is mogelijk via één van de aangesloten vestigingen of via de webshop.

In deze webshop kan je jouw voorkeuren doorgeven met betrekking tot bijvoorbeeld de bestemming, de data en het type vervoer. Geef ook het reisgezelschap door en je krijgt direct passende aanbiedingen voorgeschoteld. Dit kunnen dus complete vakanties zijn, maar het kan ook louter de vliegtickets zijn.

Bij het boeken van een reis is het raadzaam om scherp te zijn op de voorwaarden. Indien gewenst kan je ook nog een (extra) verzekering toevoegen. Na het betalen van de aanbetaling krijg je alle benodigde documenten en gegevens op de mail verstuurd. Afhankelijk van het soort reis dien je vervolgens het restbedrag ook te betalen. Vanaf dat moment kan je écht kijken naar een heerlijke en onbezorgde vakantie.

Kan je hulp gebruiken? De klantenservice van D-Reizen stat vanaf maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 23.00 uur voor je klaar. Ook op zondag kan je nog tussen 10.00 en 23.00 uur contact opnemen. Je kunt hiervoor bellen naar 088 555 4999, een Whatsapp bericht sturen naar 06 510 70 919, een mail sturen naar [email protected] of een bericht via Facebook/Twitter sturen.