CoolCat

CoolCat folders

CoolCat Folder

CoolCat Folder

Geldig van 20-03 t/m 11-04

Profiteer nog 15 dagen van deze CoolCat Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste CoolCat aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Suitable
Zeeman
Bristol
Zalando
H&M
Michael Kors
Ulla Popken
Norah
Mango
Topshop
Bonita
ABOUT YOU
Accessorize
Bonprix
ZARA
Wolford
Primark
C&A

Populaire folders

Tips voor CoolCat korting

CoolCat folder

CoolCat opende voor het eerst haar deuren in 1979 in Amsterdam en begon met de verkoop van kleding voor tieners. De winkelketen had meerdere winkels in Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg. In 2019 sloten alle fysieke winkels de deuren na het faillissement van CoolCat en ging het bedrijf door als online verkoper van kleding voor kinderen. De nieuwe naam is dan ook CoolCat Junior en heeft een ruim assortiment kleding welke alleen online te bestellen zijn op de website van CoolCat. Zo blijft de Nederlandse firma toch nog voortbestaan al is het dan enkel als webshop.

Betaalbare prijzen

De kleding die CoolCat in het assortiment heeft, is van prima kwaliteit en wordt tegen zeer scherpe prijzen aangeboden. De kleding wordt gemaakt in onder meer Bangladesh en vervolgens hier verkocht. Door dit in eigen beheer te houden, kan CoolCat de kosten zo laag mogelijk houden en daarom betaalbare prijzen hanteren. De ontwerpers van CoolCat houden de laatste trends op het gebied van kindermode nauwlettend in de gaten en passen dit steeds toe op de kleding. Zo heb je de nieuwste modieuze kleding tot je beschikking en weet je dat je met kleding van CoolCat voorop loopt op het gebied van de laatste trends.

Inspiratie

De inspiratie van CoolCat komt vooral uit wereldsteden als New York, Tokyo en LA en past dit toe op de collecties. Ook houd de firma de laatste catwalk trends en celebrity looks steeds in de gaten. Zo kun je zomaar met hetzelfde jurkje of dezelfde outfit rondlopen als 1 van je favoriete beroemdheden. Het modemerk richt zich op kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Het betaalbare assortiment zit vol met jeans, shorts, broeken, shirts, jassen en verschillende leuke accessoires die een outfit echt af kunnen maken. De 3 stijlen waar de kleding in te krijgen is, is stoer, rebels en cheeky. Er is dus voor elk kind wel een mooie outfit te scoren in de webshop van CoolCat.

Handige webshop

De webshop van CoolCat is zeer handig te gebruiken. De kleding is verdeeld tussen jongens en meisjes en wanneer je voor 1 van de 2 gekozen hebt, komen de artikelen tevoorschijn. Om het vinden van het perfecte item nog wat makkelijker te maken, kun je van de artikelen een selectie maken. Door filters als categorie, maat, kleur en bijvoorbeeld prijs in te stellen, komen enkel de items naar voren die aansluiten bij je voorkeuren. Dit kan je al een hele hoop helpen bij het vinden van een super leuke outfit voor jouw kind. Het mooiste is nog dat de kleding heel betaalbaar is en je dus altijd wel iets kunt vinden wat binnen je budget past.

Maattabel

Bij alle producten van CoolCat staat de prijs direct aangegeven zodat je direct kunt zien wat je ervoor kwijt bent. Als je een artikel aangeklikt hebt, krijg je een productbeschrijving te zien die kan helpen bij het maken van een keuze. Om zeker te zijn dat je de juiste maat hebt, kun je even de maattabel bekijken. Hier staat precies hoe je je dit op moet meten en kun je bij de metingen de juiste maat vinden. Zo weet je zeker dat je een maat besteld die ook echt past. Ook staat erbij hoe de pasvorm van het artikel is en van welke stof het gemaakt is.

Veilig betalen

Zodra je je keuze gemaakt hebt en deze aan je winkelwagen toegevoegd hebt, kun je veilig online betalen. CoolCat biedt je de mogelijkheid om te betalen via iDeal en met Mastercard en Visa. Zodra je bestelling betaald is, wordt deze afgerond en klaargemaakt voor verzending. PostNL is het bedrijf dat CoolCat gebruikt voor de levering van je aankopen en meestal als je voor een bepaalde tijd besteld hebt, heb je je aankopen al de volgende werkdag in huis. Wanneer je voor minder dan €20 besteld, moet je €2.95 betalen aan verzendkosten en als je voor €20 of meer besteld dan wordt je bestelling gratis naar je verzonden. Ook kun je kiezen om je bestelling bij een PostNL locatie op te halen.

Nieuwsbrief en folder

Om je op de hoogte te houden van alles over CoolCat, brengt de firma een handige nieuwsbrief uit. Hierin staan de nieuwste trends en laatste acties. Op de website kun je je gemakkelijk abonneren op deze nieuwsbrief en krijg je deze gewoon in je postvak in. Op Facebook en Instagram vind je ook het laatste nieuws van CoolCat en ben je ook snel op de hoogte als je ze volgt. Voor de meest actuele folder kun je even naar 1Folders.nl om deze door te bladeren.

Over CoolCat

Al jarenlang is CoolCat een vast gezicht in menig winkelcentrum. Deze keten richt zich op (jonge) kinderen en biedt leuke en ‘coole’ kleding aan. De collectie van CoolCat richt zich op kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor deze leeftijdsgroep heeft het merk een uitgebreid assortiment van kleren en bijbehorende accessoires.

De afgelopen jaren is CoolCat meerdere keren op een vervelende manier in het nieuws gekomen. Nieuwsberichten over een faillissement waren, helaas, aan de orde van de dag. In 2019 viel uiteindelijk het doek voor dit bedrijf. Alle winkels werden leeggehaald, maar gelukkig maakte CoolCat een doorstart met een online webshop. Als je kleding van CoolCat wilt kopen, kan je dat dus via de digitale kanalen doen.

In de webshop kan je kiezen voor ‘Girls’ of ‘Boys’. Vervolgens krijg je per categorie de nodige subcategorieën te zien. Je kunt onder andere broeken, jassen, jeans, truien & vesten en zwembroeken shoppen. Al deze artikelen zijn afgestemd op de eindgebruiker; kinderen van 4 tot 12 jaar.

Als je een bestelling van meer dan 20 euro plaatst, geniet je van gratis verzending. Voor bestellingen met een order van minder dan 20 euro betaal je verzendkosten á € 2,95. Indien je een bestelling vóór 20:00 uur plaatst, krijg je de bestelling zelfs de volgende dag al bezorgd. Vervolgens heb je ook nog 30 dagen retourrecht. Het retourneren is ook mogelijk onder bepaalde voorwaarden. Bij het retourneren dien je zelf voor € 1,95 van de verzendkosten op te draaien. Het overige deel van de retourkosten wordt gedragen door CoolCat.

De customer service van CoolCat staat op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur voor je klaar je kunt hen bereiken door een Whatsapp bericht naar 020 5602610 te sturen, te bellen naar 020 5602610 of te mailen naar [email protected]. Ook is het mogelijk om via Facebook/Facebook Messenger een bericht naar de klantenservice te sturen.