Carpetright

Carpetright folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Carpetright

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Furnea
Kwantum
Leen Bakker
Jysk
IKEA
Pronto Wonen
Profijt Meubel
Woonboulevard Poortvliet XXL
Rivièra Maison
House for Interior
Trendhopper
vtwonen
fonQ
De Bommel Meubelen
Beter Bed
XOOON
Flying Tiger
Dille & Kamille

Populaire folders

Populaire Carpetright winkels

Carpetright weetjes en feiten

  1. Carpetright omschrijft zichzelf als dé specialist in vloeren, raamdecoratie en trappen
  2. De oprichting van Carpetright was in de Britse stad Canning Town in 1988
  3. Vanaf 1988 is Carpetright één van de grootste Britse retailers geworden
  4. Op dit moment heeft Carpetright ruim 500 winkels, verdeeld over Groot-Brittannië en de Benelux
  5. Ook in ons land heeft Carpetright veel winkels geopend; ruim 90 stuks
  6. Via Facebook, Pinterest en Instagram blijf je op de hoogte van het reilen en zeilen bij Carpetright
  7. Bij Carpetright ben je voor vloeren, vloerkleden, gordijnen, raamdecoratie en traprenovatie aan het juiste adres
  8. Het logo van Carpetright bevat een vinkje die naar rechts wijst; duidend op het onderdeel ‘right’
  9. Bij Carpetright kun je gratis proefstalen van vloeren bekijken, waardoor je thuis op je gemakje kunt bekijken wat je het mooiste vindt
  10. Bij Carpetright kun je een afspraak voor een adviesgesprek bij jou thuis maken
  11. Voor vakkundig advies en het gratis opmeten van bijvoorbeeld jouw kozijnen ben je bij Carpetright ook aan het juiste adres
  12. Als je voor meer dan 39 euro bij Carpetright een bestelling plaatst, hoef je geen verzendkosten te betalen
  13. Tapijt, vinyl, pvc, laminaat, parket, kunstgras, deurmatten en tapijttegels zijn in het aanbod van Carpetright te vinden
  14. Op de website van Carpetright kun je veel inspiratie op doen voor de inrichting van jouw woning
  15. In het aanbod van Carpetright vind je producten van de beste merken, zoals Quick Step, Premoda en Bonaparte
  16. Met de nieuwsbrief van Carpetright blijf je op de hoogte van de nieuwste producten en tips met betrekking tot het onderhoud
  17. In de webshop van Carpetright kun je uit zes betaalmethoden kiezen, inclusief Klarna (achteraf betalen)
  18. De webshop van Carpetright is CBW erkend en kan op veel positieve beoordelingen rekenen
  19. Een bestelling die je bij Carpetright plaatst, kun je ook gratis afhalen in één van de winkels
  20. De klantenservice van Carpetright is bereikbaar op 0800 1515, via [email protected] of via een online contactformulier
  21. De bestelde artikelen kun je bij Carpetright binnen 14 dagen retourneren
  22. Tal van soorten plinten maken óók onderdeel van het assortiment van Carpetright uit
  23. Op de website van Carpetright vind je een overzicht van alle winkels in ons land
  24. Met een persoonlijk Carpetright account maak je het plaatsen van een bestelling nog makkelijker
  25. Als je jouw trap wilt laten renoveren, kun je hiervoor een offerte opvragen bij Carpetright
  26. Op de website van Carpetright vind je veel informatie over de huidige trends
  27. In de webshop van Carpetright vind je gedurende het jaar de beste aanbiedingen

Tips voor Carpetright korting

Carpetright folder

Carpetright is een webshop waar je aan het juiste adres bent wanneer je een nieuwe vloer, vloerbekleding of raamdecoratie wilt kopen. Het bedrijf mag zichzelf dé vloerenspecialist van Nederland noemen en dat is natuurlijk niet zonder reden. Op de website vind je drie verschillende folders: één voor gordijnen & raamdecoratie, één voor kunstgras en één folder voor vloerkleden. Afhankelijk van waar je naar op zoek bent, vind je in die folders de laatste aanbiedingen. Het is logisch dat je liever niet te veel betaalt voor een nieuwe vloer of een paar nieuwe gordijnen. Doe daarom je voordeel met de folders en ga op zoek naar een mooie aanbieding die past bij jouw wensen en budget.

Diverse categorieën in de webshop

In de webshop van Carpetright vind je meerdere categorieën aan producten. Zo kun je er vloerkleden of compleet nieuwe vloeren kopen, maar is het ook mogelijk om je trap te laten renoveren. Het maakt hierbij niet uit of je een open of gesloten trap hebt, de mogelijkheden zijn aantrekkelijk. Traprenovatie kost bijvoorbeeld veel minder geld dan een compleet nieuwe trap. Ook bestel je in de webshop gemakkelijk allerlei soorten gordijnen en andere vormen van raamdecoratie om je huis gezellig in te richten en toch van voldoende privacy te genieten. Kortom: Carpetright heeft een uitgebreid assortiment met producten in verschillende soorten en maten, waardoor je er vast en zeker slaagt.

Lopende acties op de website van Carpetright

Naast de aanbiedingen in de folder, toont Carpetright op haar website ook lopende acties, onder het kopje ‘acties’. Je kunt je daar ook aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws rondom acties van Carpetright. De acties op de website worden regelmatig vernieuwd. Toch blijft de service altijd hetzelfde, dus dat mag je ook verwachten van dit bedrijf. Klik je op ‘hier’ om je aan te melden voor de nieuwsbrief, dan word je doorverwezen naar een andere pagina. Wil je niet langer de nieuwsbrief ontvangen, dan is het op deze pagina ook mogelijk om je weer uit te schrijven.

Alles op het gebied van vloeren

Carpetright biedt alles op het gebied van vloeren. Het is dan ook dé vloerenspecialist van Nederland. Je koopt er laminaat, parket, vinyl, tapijt, pvc vloeren, tapijttegels, deurmatten en vloerkleden. Daarom is er altijd wel iets dat past bij jouw smaak en wensen. Voor kunstgras ben je hier overigens ook aan het goede adres. Dan voorzie je niet alleen je huis, maar ook de tuin van een mooi uitziende, nieuwe vloer. Carpetright heeft de kennis in huis om jou te voorzien van de perfecte nieuwe vloer. Specialisten komen graag gratis bij je thuis opmeten, zodat je exact de juiste hoeveelheid koopt. Daarnaast zorgt Carpetright ervoor dat de nieuwe vloer professioneel wordt gelegd, zodat je daar geen omkijken meer naar hebt.

Contact met de klantenservice

Op de website van Carpetright vind je een contactformulier om contact op te nemen met de klantenservice. Neem gerust contact met hen op bij vragen, opmerkingen of tips. Heb je een bestelling gedaan, dan doet Carpetright er alles aan om haar klanten voor 100 procent tevreden te stellen. Daarom ontvang je minimaal 5 jaar garantie op tapijt, laminaat, parket, vinyl en pvc vloeren. Vraag de klantenservice gerust hoe het verder zit met garantievoorwaarden, zodat je goed op de hoogte bent. Je kunt je bestelling online betalen in een beveiligde betaalomgeving. Dat is wel zo fijn om te weten. Wil je na het doen van een aankoop toch iets terugsturen? Onverwerkte en onbeschadigde artikelen uit voorraad mogen binnen 14 dagen na aankoop worden teruggebracht in een van de vestigingen. Heb je toch iets gekocht waar je niet helemaal tevreden mee bent, dan kan je dat dus gewoon terugbrengen of ruilen voor het juiste product.

Alles over de services van Carpetright

Carpetright vindt het belangrijk om haar klanten goed te begeleiden en te adviseren bij het vinden van de perfecte vloer of de juiste raamdecoratie. Daarom word je stap voor stap begeleid tijdens het aankoopproces. Bij Carpetright denkt men graag met je mee. Je kunt er dan ook gebruikmaken van verschillende services, zoals het aanvragen van gratis stalen, de gratis opmeetservice bij jou thuis zodat een vloer of raamdecoratie precies past. Maar ook een afspraak in de winkel en een gratis onderhoudsproduct cadeau ontvangen naar aanleiding van die afspraak. Het plaatsen van je nieuwe aankoop neemt Carpetright je ook graag uit handen. Daarnaast is het mogelijk om in termijnen te betalen.

Over Carpetright

Ben je op zoek naar nieuwe raamdecoratie of is het tijd voor een nieuwe vloer? Bij Carpetright vind je een ruime collectie vloeren en gordijnen. Dankzij de ruime collectie is er altijd wel een product dat past bij jou.

Carpetright opende in 1988 de eerste winkel in Canning Town London. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot één van de grootste winkels in vloeren en raamdecoratie van Europa. In totaal vind je verspreid over heel Europa meer dan 500 Carpetright winkels.

Voor alle soorten vloeren kun je bij Carpetright terecht. Of je nu op zoek bent naar laminaat, pvc-vloeren, tapijttegels of vloerkleden. Carpetright heeft het. Maar ook de mooiste gordijnen, raamdecoratie en traptegels vind je bij Carpetright.

Wil je je graag advies over de laatste trends of de verschillende opties? Ben je aan het twijfelen tussen laminaat of PVC? Vind je het lastig om een keuze te maken tussen rolgordijnen of plisségordijnen? Laat je adviseren door de specialisten van Carpetright.

Ook staat Carpetright bekend om de uitmuntende service. Zo is er een gratis vloerstalenservice waarbij je vanuit je eigen huis een nieuwe vloer kunt kiezen. Heb je de vloer van je dromen gevonden, dan komen de specialisten van Carpetright de vloer gratis bij je opmeten. Kies je voor de plaatsingsservice van Carpetright, dan wordt de vloer zelfs door een professioneel gelegd. Carpetright neemt het hele proces van A tot Z graag voor je uit handen.

Ook bij raamdecoratie kun je rekenen op topkwaliteit producten en de beste service. Zo zijn de gordijnen en raamdecoratie van Carpetright kindveilig en worden op maat gemaakt. Daarnaast is er een gratis opmeetservice en kun je kiezen voor vakkundige plaatsing.

Bezoek één van de 100 winkels in Nederland of bekijk het assortiment online in de webwinkel.