BON’A PARTE

BON’A PARTE folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor BON’A PARTE

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Suitable
Zeeman
Bristol
Zalando
H&M
Michael Kors
Ulla Popken
Norah
Mango
Topshop
Bonita
ABOUT YOU
Accessorize
Bonprix
ZARA
Wolford
Primark
C&A

Populaire folders

BON’A PARTE weetjes en feiten

  1. Bon A Parte is een Deens modemerk
  2. Het Deense modemerk bestaat sinds 1987
  3. Bon A Parte is te vinden in Denemarken, Zweden, Duitsland, Zwitserland, België en Nederland
  4. Sinds 2015 valt Bon A Parte onder het modeconcern DK Company A/S
  5. Bon A Parte heeft een online shop
  6. De winkel ontwerpt modieuze kleding met een Scandinavische tint voor de moderne, modebewuste vrouw
  7. Tegenwoordig heeft Bon A Parte ook een assortiment voor heren
  8. Het assortiment voor heren bestaat uit kledingen, schoenen en accessoires
  9. In alle ontwerpen zijn kwaliteit, conform en een goede pasvorm essentieel
  10. Als je Member wordt van Bon A Parte dan ontvang je € 10,- korting bij aankoop van minimaal € 75,-
  11. Je kan punten sparen bij Bon A Parte wanneer je Member bent
  12. Als Member van Bon A Parte verdien je punten bij elke aankoop
  13. Als Member van Bon A Parte heb je VIP toegang
  14. Via de website van Bon A Parte kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief
  15. Je kun je daarnaast ook weer eenvoudig afmelden voor de nieuwsbrief via dezelfde website
  16. Wanneer je artikelen gaat bestellen, kun je eenvoudig betalen met je creditcard of door middel van iDEAL
  17. Een andere betaaloptie is ook nog achteraf betalen via Klarna
  18. Na het plaatsen van een bestelling is het niet meer mogelijk om het te annuleren of wijzigen
  19. Bon A Parte heeft een klantenservice die eenvoudig te bereiken is middels een telefoon of per mail
  20. Je bestelling wordt binnen 3 tot 4 werkdagen vanuit het magazijn overgedragen aan één van de verzendpartners
  21. Bij een bestelling boven de € 75,- betaal je geen verzendkosten
  22. Het is bij Bon A Parte niet mogelijk om meerdere kortingscode te combineren bij één bestelling
  23. De klantenservice van Bon A Parte is van maandag tot en met vrijdag te bereiken
  24. Bon A Parte verkoopt verschillende merken
  25. Bon A Parte maakt van zowel Facebook als Instagram gebruik
  26. Het kantoor van Bon a Parte in Nederland is in Gouda gevestigd
  27. Naast kleding en accessoires biedt Bon A Parte ook veel artikelen aan voor in huis
  28. Op de website van Bon A Parte kun je inspiratie opdoen
  29. Bon A Parte geeft op de website een aantal tips om de levensduur van jouw kleding te verlengen
  30. Een bestelling plaatsen is eenvoudig op de website van Bon A Parte middels het volgen van vier stappen
  31. Het kantoor van Bon A Parte is op zondag gesloten

Tips voor BON’A PARTE korting

Bon’a Parte folder

Het Deense Bon’a Parte is een modemerk dat dames en herenkleding verkoopt.Het bedrijf is opgericht in 1987 en is een online winkel. De winkel is sinds 2015 deel van het succesvolle modeconcern DK Company en verkoopt vandaag de dag haar kleding in Denemarken, Zweden, Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië en Nederland. Het modemerk verkoopt haar kleding via de webshop en door middel van een catalogus. Al 33 jaar ontwerpt en verkoopt Bon’a Parte haar dames en herenkleding en hebben elke keer weer mooie authentieke collecties aan jou als klant te bieden. Het maakt niet uit of je maat 34 of 54 hebt, bij Bon’a Parte kun je voor elk type lichaam terecht.

Scandinavische stijl

Voor het modemerk is het belangrijk om modieuze kleding te maken met een vleug Scandinavische stijl. Bon’a Parte heeft enkel kleding in de collectie voor de modebewuste vrouw die met de trends meegaat. Alle collecties zijn kwalitatief goed, zijn comfortabel en hebben een zeer goede pasvorm. Deze drie voorwaarden zijn voor de firma essentieel bij het ontwerpen en maken van haar collecties. Wanneer je bij Bon’a Parte je kleding koopt, heb je unieke kleding die erg mooi is en waar je niet een heel maandsalaris voor neer hoeft te leggen. Het merk gebruikt mooie stoffen en gaat mee met de actuele mode, terwijl het toch haar eigen Scandinavische stijl erin verwerkt. Alle producten zijn gemaakt met veel oog voor detail en dat is duidelijk te zien.

Voor iedereen

Bon’a Parte heeft kleding voor iedereen, het maakt niet uit welke stijl je zoekt. De modewinkel heeft chique kleding, maar ook casual en speelse outfits in de collectie. Aangezien Bon’a Parte voor ieder wat wils heeft, is de webshop ook zo populair. Voor elk seizoen brengt Bon’ a Parte een nieuwe collectie uit helemaal conform de actuele trends. In de zomer wanneer de warme zonnestralen weer tevoorschijn komen en de late gezellige zomeravonden en daar sluit Bon’a Parte haar collectie perfect op aan. Bij Bon’a Parte hebben ze kleding die jij nodig hebt om goed voorbereid de zomer in te gaan. Van leuke t-shirts tot mooie jurkjes en van trendy korte broeken tot de hipste badmode, in de webshop van Bon’a Parte is het allemaal te vinden.

Catalogus

Om de nieuwste collectie te bekijken is de uitgebreide catalogus een goede plek om te beginnen. Hier krijg je een kleine exclusieve verzameling van alle kleding te zien die in de webwinkel te bestellen is. Deze kun je online via de website bekijken. Hier kun je ook veel inspiratie uit halen wanneer je op zoek bent naar een nieuwe look. Door de verschillende soorten stijlen zit er altijd wel een artikel tussen dat perfect bij jouw wensen aansluit. De verschillende artikelen zijn ook mooi met elkaar te combineren en zo kun je van 2 verschillende outfits ook weer een extra outfit maken. Zo kun je makkelijk een chique outfit casual maken en een casual outfit weer iets chiquer.

Webshop

Als je in de catalogus al snel gekeken heb wat de winkel je te bieden heeft, kun je de rest bekijken in de webshop. Om snel door de verschillende soorten kleding te kunnen spitten, is het mogelijk om de resultaten te filteren. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een nieuwe feestjurk, klik je op jurken en tunieken en pak je vervolgens de categorie feestjurken. Zo krijg je direct alle jurken te zien die geschikt zijn voor jouw speciale gelegenheid. Om nog iets sneller door de resultaten te kunnen gaan, is het ook mogelijk om deze te filteren op maat, merk en kleur. Vervolgens kun je deze resultaten ook weer laten sorteren op meest populair, hoogste en laagste prijs, nieuwe artikelen en korting.

Matentabel

Als je niet helemaal weet welke maat je moet hebben, staat er op de webpagina bij elk artikel een hele handige matentabel. Hier staat precies hoe je jouw lichaam moet opmeten om de juiste maat te bepalen. In de tabellen kun je vervolgens zien welk maat bij welke meting hoort. Zo weet je bijna 100% zeker dat je de juiste maat besteld. Daarbij is het ook nog zo dat al je bestellingen vanaf €75 gratis thuisbezorgd worden en je kunt je artikelen 90 dagen lang gratis retourneren. Dit is handig want zo kun je ook meerdere maten van hetzelfde kledingstuk bestellen en het artikel dat niet goed past weer gratis retour sturen.

Nieuwsbrief

De webshop van Bon’a Parte biedt je een veilig betaalomgeving. Het is mogelijk om met Klarna en iDeal te betalen en ook Mastercard en Visa creditcards worden geaccepteerd. Als je direct wilt weten wanneer Bon’a Parte een nieuwe collectie heeft of kortingsacties te bieden heeft, dan kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief en krijg je al het nieuws in je postvak in.

Over BON’A PARTE

Op zoek naar een nieuwe outfit, trendy accessoire of nieuwe designerjurkjes? Bij Bon ‘A Parte bestel je gemakkelijk vanuit je luie stoel de beste merken en populairste kledingstukken. Van tunieken tot spijkerbroeken en van blazers tot schoenen, je vindt het hier allemaal.

Naast het eigen merk Bon ‘A Parte vind je op de website ook allerlei artikelen van onder meer Triumph, Ichi en Casual Friday. Vergeet niet om je direct in te schrijven voor de nieuwsbrief om zo als eerste op de hoogte te blijven van de nieuwste kortingen – en je maakt hiermee ook maandelijks kans op 50% korting op je bestelling!

Wanneer je meerdere artikelen koopt, en deze allemaal tegelijk kunnen worden geleverd, ontvang je in de regel ook nog eens 10% korting op je factuur! De levertermijn bedraagt 2 tot 4 werkdagen via PostNL, en je kunt er hiernaast ook kiezen voor een snellere levering via DHL Express. Hierbij geldt dat een bestelling geplaatst voor 2 uur ’s middags, de volgende dag voor 4 uur ’s middags wordt bezorgd.

Standaard bestellingen geleverd met PostNL worden bij een bestelbedrag van boven de 75 euro gratis verzonden: bekijk de tabel op de website voor alle informatie over bezorgkosten. Betalen doe je snel en gemakkelijk via Ideal, credit card of Klarna. Heb je vragen? Bel dan met 085-2085660 of mail naar [email protected]