Berden

Berden folders

Berden Folder

Berden Folder

Geldig van 26-03 t/m 31-03

Profiteer nog 4 dagen van deze Berden Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Berden aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Berden Folder

Berden Folder

Geldig van 26-03 t/m 30-04

Profiteer nog 34 dagen van deze Berden Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Berden aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Sanitairkamer
Sanitairwinkel
Novy
Megadump Tiel
Berden
Keuken Kampioen
Sightful
Saniweb
Superkeukens
Badkamerwinkel
KeukenConcurrent
Sanidirect
Tegeldepot
Tegelmegashop
Kvik
Sani-Dump
Bruynzeel Keukens
Sanisale

Populaire folders

Tips voor Berden korting

Folder Berden

Als je je woning aan het inrichten bent wil je daar natuurlijk het liefste zoveel mogelijk spulletjes tegelijk voor aanschaffen. Groot voordeel is dan natuurlijk dat je alles goed met elkaar kunt combineren en het een mooi geheel wordt. Voor alles voor in je huis, waaronder meubels, verlichting en accessoires kun je dan terecht bij Berden.

Voor woninginrichting en mode kun je bij Berden terecht

Een kijkje op de website van Berden leert dat dit nog niet alles is. Je vindt er naast alles voor in huis ook kleding voor zowel dames, heren als kinderen. Zo ziet niet alleen je woning er weer helemaal top uit als je klaar bent met de inrichting, maar kun je zelf zeker ook netjes en trendy voor de dag komen. Om precies te weten waarvoor je bij deze aanbieder van mode en meer terecht kunt kijk je het beste eerst eens op de website voor het totaalplaatje.

Raadpleeg de folder voor aanbiedingen en meer inspiratie

Berden brengt regelmatig een folder uit. Deze staat vol met allerlei producten, tips en informatie waarmee jij de nodige inspiratie kunt opdoen als het om het interieur van je huis en kleding gaat. Deze folder is te vinden op de website van Berden zelf maar staat ook op sites waarop folders van meer aanbieders bij elkaar staan. Er staat altijd bij hoe lang de folder geldig is, zodat je weet wanneer je van bepaalde aanbiedingen gebruik kunt maken en wanneer producten in het assortiment zitten.

Kopen met korting doe je in de Sale

Heb je wel zin om nieuwe spulletjes te kopen of jezelf eens in het nieuw te steken maar heb je een wat kleiner budget? Dan wil dat zeker niet zeggen dat je niks zult vinden bij Berden. Je kunt namelijk op de website ook de lopende acties vinden waarbij je korting krijgt op bepaalde aankopen. Kijk ook altijd even bij de afdeling kleding in de Sale. Hier vind je artikelen die zijn afgeprijsd. En bij de afdeling voor wonen kun je artikelen met korting vinden tussen de showmodellen. Hier is doorgaans weinig mis mee maar je betaalt er wel veel minder voor.

Neem een kijkje in een van de fysieke winkels

Wil je een bepaald meubelstuk, kleding of iets anders nu liever toch eerst even in het echt zien voordat je dit aanschaft? Dan kun je daarvoor ook bij een van de fysieke winkels van Berden terecht. Op de website vind je een overzichtje waarin staat waar deze winkels zijn. De adresgegevens en openingstijden staan erbij zodat je weet waar je naartoe dient te gaan en wanneer je er terecht kunt.

Maak een afspraak voor Private Shopping

In de fysieke winkel is het ook mogelijk om aan Private Shopping te doen. Je maakt hiervoor een afspraak en wordt dan in een van de vestigingen van Berden persoonlijk door een medewerker geholpen. Dit kan zowel voor kleding als voor woninginrichting zijn. Bij het inrichten van de woning kun je ook online advies krijgen. Je vult hiervoor het aanmeldingsformulier in dat je op de site vindt en een adviseur van Berden neemt contact met je op en maakt samen met jou een goed advies. Voor meer ideeën en inspiratie kun je uiteraard ook altijd op de website kijken of een bezoekje brengen aan een van de filialen.

Volg Berden via de nieuwsbrief en social media

Hoor je graag alle nieuws omtrent Berden als eerste? Dan is het slim je aan te melden voor de nieuwsbrief. Hiervoor hoef je alleen maar je emailadres door te geven via de site. De nieuwsbrief krijg je dan automatisch in je mailbox. Helemaal niks meer missen doe je als je Berden volgt op social media. De aanbieder is actief op Facebook, Instagram en Pinterest. Je kunt daar ook terecht met je vragen en de ervaringen van andere mensen met Berden en de producten die ze verkopen lezen.

Zo neem je contact op met Berden

Als je het liefste zelf contact opneemt met Berden omdat je een vraag of opmerking hebt, dan kun je dat altijd doen in een van de filialen. Daarnaast is Berden bereikbaar via de telefoon en een appje sturen kan ook. De diverse telefoonnummers zijn op de website te vinden. Je kunt ook een mailtje sturen of het contactformulier dat je op de website vindt invullen en versturen als je dat liever doet. Een medewerker van Berden neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om je vraag te beantwoorden of je probleem op te lossen.

Over Berden

Ben je op zoek naar prachtige meubels? Daarvoor kan je perfect terecht bij Berden. Dit merk biedt al geruime tijd een uitgebreide collectie van design meubels aan. Deze meubels zijn van de hoogste orde, maar hebben een relatief betaalbaar prijskaartje.

De focus van dit bedrijf is met name gevestigd op het zuiden van ons land. Dat is onder meer terug te zien aan de locaties waar de zes winkels van Berden gevestigd zijn. Deze winkels zijn te vinden in Blerick, Venlo, Heerlen, Maastricht, Sittard en Houweling. Bij deze vestigingen kan je terecht voor advies, voor het bekijken van prachtige meubelen en voor het aanschaffen van deze meubelen. Via de website van Berden vind je alle contactgegevens en openingstijden van de betreffende vestigingen.

Het is ook mogelijk om artikelen van Berden via de online webshop te bestellen. Je kunt hiervoor kiezen uit de volgende categorieën: Wonen, Slapen en Verlichting. Per categorie vind je een uitgebreid assortiment van interessante meubelstukken. Deze meubelstukken zijn van gerenommeerde merken, waaronder Auping, Label Hidde en MDF Italia.

Voor de liefhebbers van mode heeft het bedrijf ook Berden-Fashion opgericht; een bedrijf waarbij de focus ligt op trendy kledingstukken. Dit bedrijft valt onder dezelfde holding als Berden Mode, Wonen & meer.

Heb je in de online webshop de gewenste meubelen gevonden? Dan kan je deze direct bestellen en bij je thuis laten bezorgen. Als je een bestelling van meer dan 500 euro plaatst, hoef je helemaal geen verzendkosten te betalen. In andere gevallen betaal je 79 euro aan verzendkosten. Dat geldt voor zowel nieuwe meubelen als voor showroommodellen. Het retourneren van de artikelen is mogelijk; dit dient binnen 14 dagen aangegeven te worden bij Berden. De kosten voor het retourneren komen vervolgens wél voor eigen rekening.

De klantenservice van Berden is op werkdagen tussen 09.00 en 18.00 uur bereikbaar, op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Je kunt bellen naar 077 358 0668 of mailen naar [email protected].