ASOS

ASOS folders

ASOS Folder

ASOS Folder

Geldig van 19-03 t/m 05-04

Profiteer nog 9 dagen van deze ASOS Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste ASOS aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Suitable
Zeeman
Bristol
Zalando
H&M
Michael Kors
Ulla Popken
Norah
Mango
Topshop
Bonita
ABOUT YOU
Accessorize
Bonprix
ZARA
Wolford
Primark
C&A

Populaire folders

Tips voor ASOS korting

Folder ASOS

In 2000 werd het Britse mode en cosmetica bedrijf ASOS opgericht. In Londen is het hoofdkantoor gevestigd en vanaf deze locatie wordt alles voor het bedrijf wereldwijd geregeld. Op de website zijn meer dan 850 merken te vinden en ook heeft ASOS een eigen lijn bestaande uit kleding en accessoires. Alles wordt online verkocht en er zijn geen fysieke winkels van de online shop te bezoeken. De producten op de website worden naar meer dan 190 landen in de wereld verzonden en in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Europa zijn verschillende magazijnen te vinden van waaruit de items verzonden worden.

Ruim assortiment

Het merk verkocht aanvankelijk imitaties van kleding die je op tv voorbij kon zien komen. Zo is ook de naam van de firma ontstaan. ASOS staat namelijk voor As Seen On Screen en geruime tijd was de slogan Buy what you see on film and TV. Zo waren er verschillende kledingstukken die in populaire films te zien waren als imitatie te koop bij ASOS en kon je je net zo kleden als je favoriete karakter of celebrity. Tegenwoordig is de online webwinkel veel meer dan dat en verkoopt het allerlei soorten en stijlen van kleding. Het ruime assortiment heeft genoeg te bieden om ook jou in een leuke outfit te kunnen voorzien.

Uitbreiding

Naast Londen zijn er ook kantoren van ASOS in Parijs, New York, Berlijn en Birmingham te vinden en nadat het bedrijf meer dan alleen imitaties van kledingstukken ging verkopen, steeg de verkoop immens. Het leidde er zelfs toe dat ASOS een eigen dameslijn uitbracht en al snel kwam er ook een herenlijn bij. Doordat de vraag naar kleding steeds groter werd, breidde het bedrijf nog verder uit. Zo werden er ook webshops opgezet in Frankrijk, Duitsland en Amerika en volgden Australië, Italië en Spanje ook al zeer snel. Ook vanuit Nederland zijn de items uit het assortiment van ASOS te bestellen en wordt dit gewoon bij je thuis afgeleverd.

Overzichtelijke webshop

Op de website van ASOS is de overzichtelijke webshop te vinden. Je kunt direct al kiezen of je voor heren of dames shopt en zo enkel die artikelen zien. Door vervolgens een categorie te kiezen kom je bij de items terecht en kun je deze weer filteren op merk, kleur en bijvoorbeeld prijsklasse. Op deze manier komen enkel de artikelen in beeld welke bij je voorkeuren en wensen aansluiten. Je kunt vervolgens de resultaten dan weer sorteren op favorieten, nieuwe collectie en prijs. Bij alle items staat de prijs en zo weet je direct of het binnen je budget past.

Pasvorm assistent

Om je nog wat te helpen bij je keuze kun je door een item aan te klikken de productdetails te zien krijgen. Daarnaast kun je door middel van de maattabel ook de juiste maat vinden. Je vult in de pasvorm assistent van ASOS onder meer je lengte en gewicht in en beantwoordt een paar vragen en je krijgt de 2 maten te zien waar je het dichtst bij in de buurt komt. Dit is erg handig omdat je bij een online shop natuurlijk niet kunt passen in een winkel alvorens je het artikel koopt. Het is wel zo dat je je artikelen gratis kunt retourneren, dus je kunt beide maten bestellen als je het niet zeker weet en de maat die niet goed is weer terugsturen.

Veilig afrekenen

Zodra je je keuzes gemaakt hebt en deze aan je winkelmandje toegevoegd hebt, is het tijd om af te rekenen. ASOS geeft je de mogelijkheid om veilig te betalen op verschillende manieren. Zo kun je kiezen via PayPal of iDeal je bestelling te betalen, maar ook is het mogelijk om met verschillende creditcards als Visa, Mastercard en American Express te betalen. Als je afgerekend hebt, zal je bestelling gereed gemaakt worden voor verzending en boven de €42 hoef je hier niets voor te betalen. Meestal heb je je aankopen dan met 3 werkdagen in huis en je kunt met de track&trace link je pakketje eenvoudig volgen.

Kortingsacties en folder

Als je graag bij ASOS met wat leuke korting wilt shoppen, zou je bij de sale afdeling kunnen kijken. Hier staan de leukste artikelen voor zeer scherpe prijzen. Als je graag op de hoogte gehouden wilt worden van de meest actuele aanbiedingen kun je je voor de nieuwsbrief aanmelden. Ook op Social Media kun je de laatste acties van ASOS bekijken en daar plaatst ASOS ook steeds de nieuwste collecties online. ASOS brengt ook een folder met aanbiedingen en nieuwe collecties uit en deze kun je onder andere digitaal doorbladeren op 1Folders.nl.

Over ASOS

In 2000 vond ASOS het levenslicht in Londen. Deze van origine Britse retailer richt zich op mode en cosmetica. Alle producten worden via de uitgebreide webshop van ASOS verkocht.

Als je een kijkje in de webshop van ASOS neemt, weet je niet wat je ziet. Het assortiment is ongelooflijk uitgebreid; voor zowel dames als heren vind je alles waar je naar op zoek bent. Bij het openen van de website krijg je direct de keus tussen ‘Shop Dames’ en ‘Shop Heren’. Klik op één van de buttons en je krijgt verschillende subcategorieën te zien. Bij de heren heb je onder andere de keus uit Jassen en Jacks, Schoenen en Sneakers, Truien, Hoodies en Sweatshirts, Jeans en Sneakermerken. Dat zijn echter alleen de subcategorieën van de kleding. Je kunt ook nog voor Face + Body, Interieur + Cadeaus en Accessoires kiezen. Het assortiment is dus behoorlijk uitgebreid te noemen.

Bij het plaatsen van een bestelling kan je profiteren van enkele voordelen. Is het jouw eerste bestelling? Dan krijg je in de meeste gevallen 10% korting. De unieke kortingscode hiervoor is op de website van ASOS te vinden. Daarnaast krijgen studenten ook nog eens 10% extra korting. Als je een bestelling van meer dan 35 euro plaatst, hoef je ook geen verzendkosten te betalen. Bedraagt jouw orderwaarde minder dan 35 euro? Dan betaal je een bedrag van € 4,00 aan verzendkosten.

Het retourneren van artikelen waar je niet tevreden over bent, gaat ook bijzonder makkelijk. Jek unt online ene retourformulier aanvragen en vervolgens de retourinstructies doen. Let op dat dit wel binnen de termijn van het herroepingsrecht plaatsvindt. Kan je wel wat hulp gebruiken? Of wil je graag advies hebben? Je kunt met de klantenservice contact opnemen via een online contactformulier op de website. Ook is het mogelijk om via Facebook en Instagram contact op te nemen.