Veelgestelde vragen

Wat is Aanbiedingenfolders.nl?

Op Aanbiedingenfolders.nl vindt je het grootste aanbod van actuele aanbiedingen en folders. We verzamelen elke dag voor jou de nieuwe folders van alle winkels en publiceren deze op onze website. En dat helemaal gratis! Lees hier meer over ons verhaal.

Hoe weet ik of er een nieuwe folder is?

Je kunt je hiervoor inschrijven op onze nieuwsbrief. Zo ontvang je als eerste elke week een mailtje met alle nieuwe folders. Ga naar de pagina van jouw favoriete winkel en gebruik het formulier om je aan te melden.

Hoe kan ik een reclamefolder downloaden?

Je kunt bij ons niet de gehele folder downloaden. Het is wel mogelijk om de pagina als afbeelding op te slaan. Ook kun je eenvoudig de link doorsturen naar familie en vrienden via bijvoorbeeld WhatsApp of e-mail.

Kan ik een folder toevoegen?

Dat kan! Neem hiervoor contact met ons op.

Hoe meld ik mij af voor de nieuwsbrief?

Jammer dat je onze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen. Klik op de link onderin de nieuwsbrief om je af te melden. Als dit niet lukt kun je ons altijd een berichtje sturen.

Ik heb een vraag over de bezorging van folders

Wij houden ons niet bezig met de bezorging van folders. Het beste kun je hiervoor contact opnemen met de lokale verspreider van huis aan huis folders in jouw regio.

Ik heb een vraag over een aanbieding uit een folder

Wij bieden de mogelijkheid om online folders te bekijken en verkopen zelf geen producten. Als je een inhoudelijke vraag hebt over een folder of aanbieding kun je deze het beste aan de winkel zelf stellen.

Ik heb een andere vraag

Klik hier om contact met ons op te nemen, we horen graag van je!